חביתוש ,
אני מסכים.
בסופו של דבר אני תמיד ינהל במקביל לכול זה גם משהוא שמרוויח מעליה בסטיה (משהוא שמבוסס על יותר קניות) . אם אני יצליח במקרה של תנועה חזקה ותמידית בכיוון אחד רק לא להפסיד (או להפסיד קצת) על האוכפים זה מספיק טוב. אבל זה כבר נושא לדיון אחר.
לגבי optionline , מענין לא הכרתי את האפשרות הזאת.
נעם , גם אני ניתקלתי בעיקר בשיפוצים מהסוג הזה , ולכן אני רוצה לבדוק עוד כיוונים.
ראיתי הצעה לניהול אוכף (עם הגנות 2:1) שאומרת שאחרי תזוזה חזקה (או אם צופים תזוזה חזקה) לאיזשהוא כיוון פשוט כותבים פעם נוספת דווקא את הרגל שנחלשה. לדוגמא אם המדד ירד למעטה ,כותבים עוד קול על אותו סטרייק של הכתיבה המקורית. השאלה כמובן איך משפצים אם המדד חוזר.
סאן , אני מנסה להבין את השיטה שלך. היום בערב יהיה לי קצת זמן לעבור עליה.
בכול מקרה זה נראה מענין, אשמח אם תדגים ניהול שלה בחודש הבא. השאלה היא תמיד מה אתה עושה אם המדד עכשיו כול יום עולה 20 נקודות , איך אתה מנהל ומה קורה לבטחונות.
בכול מקרה חייבים במשך ניהול הפוזיציה להכין את הקרקע לניוד הבא.
הכי חשוב תמיד לעבוד מוגנים ואם אפשר אז כמה שפחות בטחונות.
ועוד נקודה חשובה. מכיוון שאני אישית לא סוחר יום ובסה"כ בודק את המצב פעמיים שלושה ביום , אז אני חושב שצריך לקחת את זה גם בחשבון. מה דעתכם ?
נראה לי שחודש הבא פשוט ניפתח שניים שלושה שרשורים וכול אחד יעדכן בהתאם לניהול שלו (בסימולציה כמובן).
בסוף החודש נבדוק מי ניצח , והזוכה יקבל .... לא יודע נחשוב על משהוא. אולי ניתן לו לנהל קרן גידור קטנה :roll:
דרך אגב ,הבסיס לניהול הזה כמו שכתבתי נלקח מאתר אחר.
המקור הוא מישהוא שנראה לי מאוד רציני ולכן אני חושב שיש טעם לחקור את הנושא.
ותודה לכול המגיבים.