x

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 11 עד 16 מתוך 16

נושא: שחקן יקררר - בבקשה תגובה מצידך !!!!!!

Re: שחקן יקררר - בבקשה תגובה מצידך !!!!!!

ברוח הקונספירטיבית אולי הוא בהחלט קנה את הדומיין co.il וכל הבלגן הוא חלק מתוכנית מוגדרת היטב

להכל יש סיבה ארז. יש מנהלים מוכשרים מאוד באתר כל אחד בתחומו מה שמבטיח
    שמה שנראה כחוסר מחשבה הוא דוקא מחשבה מעמיקה.

שחקן אני חושב שיש הרבה אנשים מבולבלים(כמוני לדוגמא) מעבר לסקרנות טבעית לגבי זהותך, לעולם לא הטריד אותי יותר מידי מי אתה . כל עוד האתר הזה ממשיך להיות מקצועי בצורה שהוא והיחס למשתמשים הוא מדהים זה לא שינה לי . אבל...הכתבה בגלובס קצת ערערה אותי . כלומר מגיע יוסי ואומר אני הוא שחקן מעוף. יופי. אבל באתר אין שום התיחסות לכך והמנהלים , אני מצטט "לא מאשרים ולא מכחישים". כך שנוצר בלבול מאוד רציני. ברור שלא אתה ולא אף אחד מהמנהלים חייב לי או למישהו אחר הסבר. אבל היייתי שמח לאיזשהו סדר בנושא.

בכל מקרה-שחקן, יוסי או מי שלא תהיה-אני מעריץ אותך.

ציטוט פורסם במקור על ידי erezk
    מה שמוזר לי זה שלא חשבתם לקנות גם את הכתובת עם הסיומת co.il
    אז צריך גם לקנות סיומות net, net.il, org, org.il, info ועוד כל מני סיומות ושינוי שם האתר בכל מני צורות.
    לגבי האתר דמה, אופן הפעולה שלהם - מלכלכים ומסתתרים, כבר הסביר לי הכל. וכשראיתי שם משתמש בשם סטימורול שזכור לי איך הועף מכאן, לא נשארו לי ספקות . לזכותו של סטימורול אפשר להגיד שהוא לא משנה את שמו, ואני מאחל לו שיחכים וישנה את התנהגותו.
    אני מצידי גם היתי רוצה שיוסי היה מאשר או מכחיש, אבל אין לי זכות לדרוש את זה ממנו, גם ככה קיבל עונש על מעשה טוב וכאשר ואם יתאפשר לו יגלה לנו יותר. בינתיים אני הולך לקורס שלו בלי קשר אם הוא כן שחקן מעו"ף או לא, בגלל שהוא מרצה טוב. ואם הוא שחקן אז יקבל עוד מנה של כבוד
    פקיעת ספטמבר 2010 - נשאר 8% מהתיק.
    מצב עדכני - 11%.

בתור חבר ותיק באתר ( מ-200 ושותף פעיל לדיונים רבים נמשכתי מאוד לעיקרון שיתוף המידע הקיים באתר ושמחתי לשתף בדעתי האישית לגבי נושאים שונים בשוק ולשמוע אחרים וטובים חווים דעתם. אני משוכנע שתרמתי ושמח על התרומה של האתר עבורי וזה סיפוק בפני עצמו.
    לא התעסקתי מעולם בתחום הקורסים המוצעים בתחום (הסתפקתי בידע הפורמאלי שרכשתי) ואף מודה אני שלא הייתי מאלה שהביעו התעניינות יתר בשירותי איתותים או לחילופין בקרן הגידור המתהווית, אך נהנתי לקרא את הסקירה השבועית של שחקן ובעיקר את המידע שחברי האתר חלקו באופן שבמקרים ניתן להגדירו כלא פחות ממקצועי.
    אולם לאחרונה החלה ההתעסקות הגוברת ב"מי אתה שחקן מעוף", ה- "חשיפות העיתונאיות" והדישה בהן שפשוט ממלאת את האתר במה שלעניות דעתי פשוט חסר ערך. ההתעסקות החוזרת ונשנית באתר באותם פרסומים פשוט פוגעת במהותו האמיתית. אולי צריך להשאיר את אותה התעסקות מחוץ לאתר ופשוט להמשיך במה שעושים בו בהצלחה יתרה כ"כ...

מסכים שכאן לא צריך להתייחס למה שנאמר שם

ולשם כדאי להכנס ולהתייחס כמו לעוד פרק של "ארץ נהדרת".

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות