x

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: ביומד ועוד 2 מניות בקטנה

ביומד ועוד 2 מניות בקטנה

שלום לכולם,
    בשבוע האחרון מניות הביומד נותנות תשואה גבוה עם מחזורים גבוהים יותרובעיקר במניות שבהן הסחירות היא לא כזו גבוהה (לדוגמה מדיגוס ביום חמישי האחרון הכפילה פי 5 את המחזור והעלתה 13% גם הדסית ביו מפגינה מחזורים גבוהים) , כמובן שהשאלה שעולה כאן היא: האם בתי ההשקעות אוספים סחורה לקראת הנפקה של תעודות סל על מדד הביומד?? ואולי יש כבר תעודות כאלה (ואני לא מודע)?
    ועוד 2 מניות ששוות מעקב:
    מובייל מקס: קרן יורוקוויל (זו שהשקיעה בטאואר עוד לפני הפריצה) החליטה להשקיע בחברה שיש בה פוטנציאל גבוהה, אך משום מה המניה לא מבצעת עלייה, לדעתי סיבה אחת לזה היא שיש בעל עניין שמקפיד למכור סחורה בשער של 110+- , כשזה ייפסק אז אוליי נראה פה פריצה- מומלץ לעקוב.
    מניה נוספת- שלדות, שמלבד עסוקיה בתחום המתכת הכבדה יש לחברה גם בעלות על חברת קיורי שהיא חברת ביומד קטנה. למי שרוצה שייכנס ללינק הזה: http://www.bizportal.co.il/shukhahon/bi ... 51&strsrh=שלדות
    מה שכן מעניין הוא שברק קפיטל לא מפסיקים לרכוש ממניות החברה, אמנם בסכומים קטנים- אך הם עושים זאת כמעט על בסיס יומי, ושוב פעם ההמלצה היא לעקוב אחרי המניה ומי שרוצה לנצל את הסחירות הנמוכה אז ניתן לתת הצעה שנמוכה בכמה אחוזים טובים ממחיר הבסיס באותו יום (בשל הסחירות הנמוכה התנודתיות גודלת וניתן לראות שגם ביום של עלייה היו עסקאות שהיו בכמה אחוזים טובים מתחת לשער הבסיס)
    שיהיה לכולנו יום טוב,
    ושבת שלום.

Re: ביומד ועוד 2 מניות בקטנה

היי
    קודם כל תודה
    אני קניתי מניות של ביומד לפני כחודש-כי ידעתי על המדד שמתפרסם ואף הודעתי על כך בפוסט -עשיתי רוח יפה והתחלתי למכור אותם- קניתי גם את מדיגוס והמניה עלתה ב 20 אחוז -תודה כי חשבתי למכור כליל את האחזקות שלי אבל יש אמת בהשערותייך שבתי ההשקעות קונים כדי לאסוף לקראת ההנפקה של תעודות הסל, אי לכך אין טעם למכור כרגע.
    תעודות הסל אמורות להתפרסם בעוד כשבוע לפי בנקאיי דיסקונט או רק ביולי לפי גלובוס - השאלה למי אתה מאמין ?

אני אשמח אם איזשהוא מומחה או שחקן מעוף בעצמו ייעצו מתי כדאי למכור את המניות שנמצאות בממד ?

Re: ביומד ועוד 2 מניות בקטנה

מובייל מקס אמנם עלתה היום אבל עדיין לא התבססה מעל 120 ובעל העניין ממשיך למכור... אני בפנים משער 90 (בעל העניין מוכר רק בשער 105 בערך) אז כרגע מומלץ יותר לעקוב.
    שלדות הפגיזה ב 17% !! ואני מאמין שברק קפיטל לא השקיעו עד עכשיו במניה בשביל ה-17% הללו ככה שיש עוד טעם להשאר ולקוות להכפיל את סכום ההשקעה (מומלץ מראש שזה יהיה סכום קטן כי עדיין מדובר על מנייה עם סחירות נמוכה).
    המשך יום טוב.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות