x

מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

נושא: יחס p/c רק הרבה פחות כבד!

יחס p/c רק הרבה פחות כבד!

שמתי לב שהשאלה שלי היתה קצת כבדה מדי { דורשת יותר מדי סבלנות}
    לכן אשאל את העיקר :
    אם יחס p/c שמבטא את מחזורי המסחר זה כפשוטו {כמות קוני ה-put מול כמות קוני ה- call} זאת אומרת שאם היחס גדול מ-1,היינו יש יותר קוני put מאשר קוני call - הרי שהנטייה היא לירידות . וזה בעצם הפוך מיחס p/c של פוזיציות פתוחות שבו אם יש יותר כותבי put הנטייה היא לעליות , האם אני צודק??
    אם כן איך יכול להיות שיחס p/c של מחזורי מסחר וגם יחס p/c של מפת הפוזיציות גדול מ-1 ? זה לא סותר אחד את השני ?

Re: יחס p/c רק הרבה פחות כבד!

מספר הארות
    1. יחס P/C הוא נתון יחיד במערך של שיקולים.
    2. נוהגים להתחשב בו בשלב מתקדם יחסית של החודש ועד כשבוע לפני הפקיעה.
    3. הערך המוחלט פחות חשוב. החשיבות היא למגמה.
    4. לא הבחנתי בניתוח חד משמעי של יחס P/C של מחזורי המסחר במקום כלשהו, אלא רק כתמיכה לניתוח/אירוע מסוים. למיטב ידיעתי, שחקן נוהג להתייחס בסקירותיו ליחס P/C (ליתר דיוק, C/P) של כמויות האופציות הפתוחות.

בוקר טוב אורחאן , דבריך נכוחים , אמנם ישנם דברים שעדיין לא מובנים כפי שהזכרתי ..
    בלינק הבא{ מאתר ביזפורטל } ראה הבדל ברור בין יחס מחזורים לבין יחס פוזיציות פתוחות :
    חישוב יחס p/c של סה"כ פוזיציות פתוחות{סה"כ put חלקי סה"כ call } ייתן : 1.37 , בעוד יחס p/c של מחזורי מסחר ייתן :1.11, זהו גם היחס שמופיע בראש העמוד .
    http://www.bizportal.co.il/web/webnew/s ... e_open_pos

תודה רבה , אשמח להבהרות..

ציטוט פורסם במקור על ידי offir
    בוקר טוב אורחאן , דבריך נכוחים , אמנם ישנם דברים שעדיין לא מובנים כפי שהזכרתי ..
    בלינק הבא{ מאתר ביזפורטל } ראה הבדל ברור בין יחס מחזורים לבין יחס פוזיציות פתוחות :
    חישוב יחס p/c של סה"כ פוזיציות פתוחות{סה"כ put חלקי סה"כ call } ייתן : 1.37 , בעוד יחס p/c של מחזורי מסחר ייתן :1.11, זהו גם היחס שמופיע בראש העמוד .
    http://www.bizportal.co.il/web/webnew/s ... e_open_pos

תודה רבה , אשמח להבהרות..
    מציע שתקרא שוב את מה שכתבתי.

ידידי, קראתי שוב את דבריך אמנם דבר לא השתנה, :
    - הבנתי שיחס פי כי הוא חלק ממערך שלם של שיקולים .
    - הבנתי שנהוג להתחשב בו בלב מאוחר יחסית של החודש.
    - הבנתי שהעיקר זה לקבל תמונה על המגמה .
    - והבנתי שלא הבחנת בניתוח פי כי של מחזורי מסחר אלא רק של פוזיציות פתוחות,

ועדיין אני שואל :
    מה זה בכלל יחס פי כי של מחזורי מסחר ? אם הכוונה לכמות הקונים..איך יכול להיות שיחס פי כי של מחזורי מסחר יהיה גדול מ-1 , מה שמצביע על מגמה יורדת { יותר קוני פוט} וכמו כן יחס פי כי של פוזיציות פתוחות , גם כן גדול מ-1 , מה שמצביע על מגמה עולה?!

כמו כן דבר שלא כ"כ הבנתי מדבריך : מה זאת אומרת ניתוח יחס פי כי של מחזורי מסחר כתמיכה לאירוע מסויים ?!
    א.מה פירוש תמיכה לאירוע מסויים? התוכל לתת דוגמא ?
    ב.מה זה משנה אם יש ניתוח של מישהו,על יחס המחזורים או לא , בסופו של דבר בלינק שהבאתי מופיע היחס הזה, ואני יכול לעשות בו שימוש?

אני מצטרף לבקשה להבין מה ההבדל.

הנתון שיש בביזפורטל הוא יחס P/C מחזורים. הנתון המקובל הוא יחס P/C כלומר סה"כ כתיבות ה-PUT לחלק לכתיבות ה- CALL

אם כך, מה זה יחס P/C מחזורים?

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות