אני לא אומר את זה כי אני חושב. אני אומר את זה כי אני יודע. הייתי בקורס אצל יוסי והוא בנדם מדהים ותותח על אבל הוא מגן אולי על האתר או מסיבה אחרת אבל הוא לא שחקן. אני לא יסגיר את שחקן עצמו אבל אנשי בית הלוחם ת"א שחברים באתר יודעים מי זה שחקן וזהו.
אני לא אומר את זה כי אני חושב. אני אומר את זה כי אני יודע. הייתי בקורס אצל יוסי והוא בנדם מדהים ותותח על אבל הוא מגן אולי על האתר או מסיבה אחרת אבל הוא לא שחקן. אני לא יסגיר את שחקן עצמו אבל אנשי בית הלוחם ת"א שחברים באתר יודעים מי זה שחקן וזהו.
ידידי.
תמתין לכתבה בגלובס. צירפתי אותה. יוסי שם מודה שהוא שחקן מעוף.
לא להפריח מדאי יונים במדבר.
ומה רע בזה שיוסי הוא שחקן מעוף?
סך הכל התפוגגה ההילה של המסתורין. זהו.
איכן צירפת?
האמור לעיל אינו בגדר המלצה אלא דעה אישית בלבד.
רומני אני לא קורא את המלל כמוכם.אני יש מולי את העיתון יוסי בשער על רקע אדום ובפנים מצולם על רקע ערפל עם פנס.יש גם תמונות של וולסטריט ותמונה של אחד העם אז למה אתה כותב כאילו שאתה יודע שאני מפריח יונים באויר.תן כבוד למישהו שמחזיק את העיתון ביד מיום שלישי.הרבה כאן לא מבינים שיווק וחושבים שאם יוסי אמר אז זה נכון.אני ועוד כמה כאן יודעים מי זה שחקן ומכבדים את הפרטיות שלו.יוסי העביר לנו קורס מדהים ועל כך תודתי אבל תקשורת לחוד
ומשחק בכתבים לחוד.לא להיות תמימים.
בהחלט יש סבירות שיש כאן "הפוך על הפוך". אבל מה זה משנה. העיקר שהאתר המעולה הזה ימשיך לפעול.
נו נו....פורסם במקור על ידי המכונה
מה זה משנה????
ממילא אנשים חכמים ושקולים אמורים להיות סקפטים מול כל המלצה כולל שלי.....![]()
לחשוב לשמוע ולהחליט לבד.
כמו שנאמר "ותשועה ברוב יועץ"....
בהצלחה.
ידידי המכונה,פורסם במקור על ידי המכונה
אין לי מושג אם אתה צודק או לא, אבל אם כן, אז חבל"ז איזו השחלה מהסרטים יש כאן.
בכל מקרה, לדעתי האישית אתה צודק, וגם אם לא, אם יוסי הוא אכן שחקן עדיין לא נגרם לאף חבר מהאתר שום נזק.
שניהם, יוסי בדמות בשר ודם ושחקן בדמותו האנונימית, הינם חיוביים ביותר, מקסימום יש כאן חשיפה מוקדמת של שחקן, אשר בכל מקרה הייתה אמורה לקרות ביום מן הימים.
אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם
חבר'ה אינני יודע מה איתכם אבל הסגנון של יוסי שונה לחלוטין מהסגנון של שחקן : בכתיבה , במנטרות , בביטויים החוזרים .... לדעתי יוסי הוא לא שחקן ושניהם מדהימים !!!
מסכים איתך לחלוטין!!!!פורסם במקור על ידי offir
סביר להניח שאני צודק,
אבל מאוד יכול להיות שלא...