x

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: עזרה בבקשה....

עזרה בבקשה....

היה לי אופציה של מזור 1444 יחידות ביצעתי מכירה בשער של 1447 ,כמו כן היה לי פקודה מתמשכת של מכירה בשער של1445 ,מה שקרה שתי הפקודות בוצעו ונכנסתי למינוס של יחידות,כיצד זה קרה ?איך בוצעה מכירה שלי יחידות שלא היו לי...........כמו
    כן התקשרו אליי ממגדל ואמרו לי שאני חייב לקנות 1444 יחידות האם זה תקין?

Re: עזרה בבקשה....

ערב טוב שימי.
    לא שאני מבין גדול אבל נראה כאילו מה שביצעת היה מכירה בחסר, או "שורט" על המניה. אחת הפקודות בוצעה מכיוון שכבר היו לך היחידות, זה ברור.
    הפקודה השניה בוצעה כמכירה בחסר. המשמעות היא שבמקום לקנות ואז למכור את האופציות כשמחירן עולה אתה מבצע הפוך. קודם "שאלת" ממגדל אופציות ולכן כרגע במאזן בטח כתוב לך -1444 יחידות. כעת עליך להחזיר להם את האופציות ששאלת, כלומר, לקנות בחזרה 1444 יחידות. ברגע שזה יבוצע יתאפס לך המאזן.
    אם בד"כ אתה קונה אופציות במחיר מסוים ומוכר אותן במחיר גבוה יותר, הרי שכעת מכרת במחיר גבוה, ועל מנת להרוויח, עליך לקנות אותן במחיר נמוך יותר.

דוגמא פשוטה:
    יש לי אפס ארטיקים אבל אני יודע שהיום יש שמש ואני יכול למכור ארטיק ב10 שקלים. אני הולך לסופרמרקט ומבקש מהם להלוות לי 100 ארטיקים לכמה ימים. אני לווה מהם 100 ארטיקים והולך לים, שם אני מוכר אותם במחיר של 10 שקלים ליחידה (מחיר מופרז אגב). יש לי כרגע 1000 שקלים מהמכירה. למחרת יורד גשם, אני הולך למכולת ומבקש לקנות 100 ארטיקים. מכיוון שהיום לא יום טוב לארטיקים הם מוכרים לי אותם ב-5 שקלים ליחידה. זה עולה לי 500 ש"ח. את 100 הארטיקים הללו אני מחזיר לסופרמרקט. כעת אני לא חייב לסופרמרקט כלום וגם נשארו לי 500 ש"ח ביד.
    פורים שמח
    מקווה שהייתי ברור.
    אביבון

תבדוק בחוזה שלך עם מיגדל האם חתמת על אישור לביצוע מכירות בחסר על מניות.
    אם לא אז אשמתם, אם כן אז עשית טעות ובשוק ההון על טעויות משלמים.
    תדבר עם מיגדל בקשר לביטול האופציה למכירה בחסר וכך זה לא יחזור על עצמו.
    בהצלחה
    "כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

היי שימי
    מה שקרה זה דבר מאוד פשוט
    קנית ב444
    האופצ עלתה ושמת סטופ מכירה ב445
    כשהיגיע ל447 החלטת לימכור
    פעולת המכירה בסטופ נישארה היא פעולת מכירה לכל דבר!!!!
    מה שהיית צריך לעשות הוא לבטל את הסטופלוס באותו רגע שמכרת ב447
    כשהאופצ ירדה ל445 היא נימכרה
    סביר להניח שאם היא נימכרה אתה לא חסום לפעלות בחסר-תיבדוק!!!
    דברים כאלו קורים

בוצע שורט כפי שהסבירו שאר המשתמשים... תאורטית ההפסד על שורט הוא לא מוגבל ויש בתי השקעות שלא יתנו לך לעשות שורט ללא בטחונות של 50,000 ש"ח.... ולכן אם אינך חושב שמחיר המניה תרד אני ממליץ לך לסגור בהקדם

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות