x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 11

נושא: בקשה חשובה !

בקשה חשובה !

שלום שוב לכולם.
    בעקבות מודעת אתר שחקן מעוף למען הקהילה יצרו איתנו קשר בהול מעמותת רחשי לב.

עמותת "רחשי לב" הוקמה בשנת 1989, ומאז היא מהווה גוף מוביל בשיפור חיי ילדים חולי סרטן ובני משפחותיהם. בעידודם של הורי הילדים החולים הפכה רחשי לב מחזון למציאות, ומעניקה תמיכה אדירה לילדים חולי סרטן ברחבי הארץ.
    עמותת "רחשי לב" איננה ממומנת ע"י גוף ממשלתי כלשהו, ומקור הכנסותיה - מתרומות של נדיבי לב וקהילות תומכות בארץ ובחו"ל.

העמותה חוגגת היום פורים בתל השומר ל 150 ילדים חולי סרטן, ויש מחסור בידיים עובדות: הפעלת דוכנים, הפעלת משחקים וכן הלאה.

אנו זקוקים לעשרה מתנדבים: מי שנמצא באיזור המרכז היום בשעה 16:00 ויכול להגיע לכשעתיים – נא ליצור קשר עם עליזה בפרטי בדחיפות. ההערכה היא כי הפעילות תהא כשעתיים, אך החשיבות בעיקר בתחילתה.
    אנו כמובן מודעים ללחץ הזמנים אך זה המצב.

אחד ממנהלי האתר יגיע למקום, ויעמוד גם בקשר מול כל המתנדבים להנחיות.

במידה וישנן הוצאות כלשהן, לרבות הוצאות נסיעה, אני מתחייב כאן להחזיר אותן לכל מי שיגיע ויבקש.

הדבר היחיד שצריך להביא עימכם זה הרבה שמחת חיים.

Re: בקשה חשובה !

יישר כוח!!!
    חג שמח!!!
    לצערי, לא אוכל להגיע,ברכות על היוזמה.

חבר'ה איפה אתם???????????????????????????

נא להודיע לי בפרטי מי עוד מוכן להגיע

כרגע יש לי שישה מתנדבים אני צריכה עוד 4

אממ...

לחלקנו יש את הקורס היום עם יוסי...

יוצא שזה מתנגש קצת

:/

תודה מקרב לב לכל המתנדבים.
    הגענו לעשרה מתנדבים כפי שהתבקשנו, ולעשות זאת תוך פרק זמן כה קצר, ובאמצע יום עבודה מראה המון.
    הפעם תורי להוריד בפניכם את הכובע

- חברים, באמת לא איכפת לי אם תאשימו אותי בהתחנפות "לשחקן", כי אני ראיתי את מדדי אירופה הסוחפים איתם את ת"א25 מטה מטה, ואמרתי לחברים בעבודה: למה "השחקן" ממהר להוציא אותנו מהפוזיציה? האסטרטגיה בדרך ל+15%+ אז למה להסתפק ב+10%+ בלבד?

- החברים נחלקו לשתי קבוצות זרות, אלה שיצאו ב+10%+, ואלה שחיכו עד שמדדי אירופה יקבלו מינימום "תוך יומי", אבל לפתע, וללא התראה מוקדמת, הסתער הציבור על המניות הנפולות, ומדד הבסיס המריא, וחברי הקבוצה השניה אצו רצו למוניטור, ויצאו עם +5%+

- אז כל הכבוד "לשחקן", וזה לא על הכושר הנבואי לראות את התאוששות מדד הבסיס, אלא זה בגלל שבסבך התסריטים האפשריים, הוא לקח בחשבון גם את התסריט הזה, ולא הכניס אותנו להימור ולסיכון מיותר, אז תודה "שחקן", תודה

שחקן אתה איש טוב.
    יש לי הרגשה שזו רק ההתחלה האתר הזה עוד יעשה דברים גדולים.
    זו זכות להיות באתר.

שחקן מעוף

אני חדש ולא מוצא עדין את מקומי באתר זה.
    אך הפעולה הזאת של ההתנדבות ריגשה אותי מאוד,
    ויותר מכך הראתה לי שוב את החשיבות של ערך הנתינה והאחווה.

עשיתם לי חשק עצום להיות חלק מכם.

עשיתם לי פורים שמח ואני מודה לכם מאוד על כך.(אפילו לא יודע למי להודות וכיצד בנויים כאן המערכות, אך בע"ה אני מתכוון להיות יותר פעיל)

פורים שמח לכולם

שחקן יקר !!!!!

אני מלא הערכה להיותך בן אדם מעבר לצד המקצועי ובלי כל קשר אליו.
    לאחרונה עברתי מספר קורסים במבוא לקבלה ושם הדגישו בצורה חזקה ביותר את ערך הנתינה ללא קבלת תמורה (נתינה מהלב).
    שוב הוכחת לנו, חברי האתר, כמה גדולה נתינתך ואני משוכנע כי פועלך זה מדבר אל לב הציבור (מעבר לחברי האתר שכבר מכירים אותך), הרבה יותר מכל בכתבות המלעיזות שיוצאות מאנשים רעים שהקנאה אוכלת אותם.

חזק ואמץ !!!!! מאמינים בך ומוכנים ללכת לאורך באש ובמים !!!!!

יום טוב לכולם ופורים שמח !!!!

יש אתר בשם
    www.hevratova.org.il
    ניתן למצוא שם מספר נושאים להתנדבות בשעות וביום שנוח לכל אחד
    כך כל אחד יכול להתנדב ולתרום מזמנו

תודה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך