דמ"כ,פורסם במקור על ידי דמי כיס
ציינתי שזה מורכב, ולא ע"מ לאתגר.
לדעתי פעילות כפי שציינת מיועדת למקצוענים ברמה שאנחנו עדיין לא שם, לדוגמה - חברות האלגו טריידינג, שמלבד יכולת משמעותית מאד באלגוריתמים הם גם מצויידות במערכות מסחר סופר מהירות ומערכות ניתוח / עיבוד שהלוואי עלינו עשירית מזה.
לדעתי, ישנה עוד דרך ארוכה להתמקצע, ואפשרויות רבות להרוויח, כמו גם להגן על אסטרטגיה, לפני שרותמים אופציות מחודש עוקב לעזרת פעילות בחודש נוכחי.
מקצוענות באופציות, זה בין השאר, גם לדעת לפעול בשיטת עקב בצד אגודל, וכמו שלא יהיה נכון, לדוגמה, לעשות בשבוע אחד 2 סטים מאסטרטגיית שחקן, להרוויח ולהתלהב מכך, ואז בשבוע שלאחריו לעשות 10 סטים ואח"כ 50, כך לדעתי לא יהיה נכון לקפוץ מרמת שקתות (שאותה אנו רק מתחילים להבין יותר לעומק) ישר לרמה בה משלבים שני חודשי פקיעה באסטרטגיה.
גם לי היה רעיון מסויים ודי ייחודי להגנה על אוכף כתוב (לא ראיתי אותו בשום ספר, שום קורס ואף פורום), ואף ניסיתי אותו במשך מספר חודשים.
אבל, למרות שהרעיון כנראה די טוב, הביצוע שלו יוצא לי בינוני ומטה, וזאת בעיקר בגלל חוסר ידע ונסיון מספיק בניהול אסטרטגיה כזו מסובכת (אוכף כתוב + הגנה יוצאת דופן). והתוצאה היתה די אחידה, בדמות הפסדים קטנים אבל עקביים.
המסקנה שלי, לבינתיים, לרדת מאסטרטגיה זו עד שאהיה יותר מיומן בניהול אסטרטגיות מורכבות.