x

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 11 עד 18 מתוך 18

נושא: אתר שחקן מעוף למען הקהילה

Re: אתר שחקן מעוף למען הקהילה

- וואוו, זה גדול, כי אם קרן הגידור תתפוס נפח ותאוצה, אז נוכל גם להנפיק אותה בבורסה, ולגייס הון נוסף לקרן, ולהצטרף למדד "מעלה" של עסקים המחוללים שינוי בתחום אחריות חברתית.

- ובנוסף לנ"ל, עם גיוס הון נוסף ע"י הנפקת הקרן, נצליח לגדול למימדים כאלה שיתנו "לשחקן" את ההון הנדרש למלחמות הפקיעה, כך שאם תשאר לנו אסטרטגיה אשר "תידחק" לשבוע הפקיעה, אז בתנאים מסויימים ימליץ לנו "השחקן" למשוך אותה לפקיעה, אז בהצלחה לכולם, תודה

יוזמה מבורכת וראויה להערכה.

אני מציעה חלוקת מזון לנזקקים לקראת חג הפסח.

עמותה לדוגמא המרכזת את הנושא: "עמותת מזון לחיים"

טלפון סניף פתח תקווה : 03-9341110 מנהל סניף(אלעד בורשטין): 050-4643670

יוזמה מבורכת!
    אני מצטרף. בכל דרך.
    ברכות

המלצה 2, מאוד רלוונטית למשתמשי האתר וברוח האתר:
    לארגון שירות יעוץ לאזרח באיזור ראש העין - פתח תקווה דרוש/ים מתנדב/ים לאימון אישי (קואצ'ינג) בתחום כלכלי, ניהול תקציב המשפחה ו/או כלכלת המשפחה.
    אורגנה קבוצת משפחות במצוקה הזקוקים לעזרה/אימון אישי בתחום ניהול כספי משפחה, כלכלת משפחה, אך טרם נמצא מאמן מתנדב.
    קדימה חבר'ה משתמשי האתר, תתגייסו.

שלום שחקן ופורום נכבד,

מעוניין להמליץ על ארגון פעמונים.

ארגון פעמונים שואף למציאות חיים שבה המשפחות בישראל מנהלות חיים כלכליים מאוזנים ואחראיים בדרך ישרה, מציאות שתסייע לבניית חוסן כלכלי וחברתי כללי.

"פעמונים" הוא ארגון חברתי ללא כוונת רווח, הפועל בקרב החברה האזרחית בכל הארץ. "פעמונים" חותר לשיתוף פעולה עם ארגונים נוספים במגזר השלישי, הכולל מוסדות וולונטריים וארגונים ללא כוונות רווח, ועם גופים במגזר הציבורי והעסקי להשגת איזון כלכלי של משפחות.

העקרון של הארגון - ללמד את האנשים לדוג במקום לתת להם דגים.

אתר הארגון:
    http://paamonim3.royal-g.net/

אבישי

יוזמה מאוד מבורכת
    אני שמח על ההחלטה
    האמור לעיל אינו בגדר המלצה אלא דעה אישית בלבד.

עוד רעיון.

השבוע יצא לי להתאשפז בבית חולים איכילוב במיון הכירורגי...
    למזלי אחרי בדיקות מספר נשלחתי לביתי.

הרופאים עובדים שם בעומס אדיר ימים כלילות... העומס הרגיל על המחלקות לדעתי סביבות 120% מהקיבולת שלהם.

בבית חולים דרושים כרגע מתנדבים למחלקת השינוע. (להעביר ציוד רפואי ומיטות ממקום למקום במידת הצורך)

036974591

שלום רב!
    אני מציע להתנדב לעמותת מילבת בתל השומר.אנו עסקים במתן מידע על עזרים המיועדים לסייע לבעלי מוגבלויות ילדים,בוגרים וקשישים.וכשאין אביזר מסחרי מתאים נכנסים לפעולה 300 מתנדבים אלקטרונאים ונגרים מדענים ואינסטלטורים.העמותה בת 29 שנה.קיבלנו את אות השקיפות,באתר מילבת WWW.MILBAT.ORG.IL ,תמצאו את כל האישורים כולל מאזן 2009 מבוקר!!!!
    מתנדבינו מרפאל,תעשיה אוירית ,צהל,חברות היטק וכו' .כל מי שיצירתי באופיו ושיפור איכות חיים של אלו שלא זכו לכך מעינינו מוזמן להתקשר
    plot@milbat.org.il
    פורים שמח,נחמן

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות