x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 18

נושא: אתר שחקן מעוף למען הקהילה

אתר שחקן מעוף למען הקהילה

בוקר טוב.
    לפני כחודשיים, חגגנו שנה להקמת האתר בצ'אט חגיגי. בין שמחות לברכות השאלה המרכזית שלנו היתה: מה אתם רוצים להוסיף לאתר?
    הרעיונות שעלו היו מגוונים, החל משדרוגים טכניים שחלקם הקטן כבר בוצע וחלקם הגדול יסתיים בשבועות הקרובים, ועד הקמת קרן גידור.
    בקשה אחת, למי שיבדוק את מלל הצ'אט המדובר, זכתה לקונצנזוס בין החברים והיא שעלינו להחזיר לקהילה ולנצל את כח האתר למטרות התנדבות.
    היום, אנחנו מרימים את הכפפה ולאחר בדיקת הצד הלוגיסטי-משפטי-ביטוחי, אני מחזיר את הכדור אליכם ומבקש לשמוע על ארגונים או מוסדות באיזור מגוריכם הזקוקים למתנדבים. מעט רקע על אותו ארגון, סוג הסיוע שאתם חושבים שיכול להועיל, ובקיצור מספר משפטים שיעזרו לכלל החברים להבין את סוג העזרה המבוקש.

ישנם מספר כללים שיש להקפיד עליהם:
    1. לצורך העניין יחשב רק גוף מוכר ומסודר המקיים פעילותו מזה מספר שנים.
    2. עם כל הצער שבדבר, לא יהיה מדובר על אדם/משפחה פרטנית.
    3. העזרה אינה עזרה כספית, קרי, העברת כספים, אלא עזרה בכח אדם וכיוצא בזה.
    4. לחבר האתר המציין ארגון, לא תצמח טובת הנאה מכל סוג שהוא ולתשומת ליבכם נקפיד הקפדה יתרה על סעיף זה.

צורת העבודה אותה אנו מתכננים היא התנדבות פעם בחודש עפ"י חלוקה גאוגרפית:מרכז, צפון, דרום, ירושליים. משמעות הדבר היא שכל איזור יתנדב בממוצע פעם בארבעה חודשים בלבד.

הדבר לא ידרוש מכם כל השקעה שהיא, והאתר ישא בכל העלויות הנלוות דוגמת נסיעות, כלי-עזר (חומרי צביעה/כלי גינה/...) וכן הלאה. אתם תצטרכו רק להגיע, להשקיע מספר שעות מזמנכם וזה הכל.

איני מתכוון לשכנע מעל במה זו, אך לדעתי התועלת שהחברים יפיקו תהא שוות ערך אם לא למעלה מכך, לתועלת שאותו גוף יזכה לו – לא יזיק לעזוב מידי פעם את המסכים, ולקבל פרופורציה על החיים.

אשמח להצעותיכם,
    המשך יום טוב.

Re: אתר שחקן מעוף למען הקהילה

אחלה רעיון. יישר כח. אין כמו נתינה. בוודאי גם יגבש וילכד את האתר. שחק אותה שחקן ...

אשמח להירתם ליוזמה באיזור המרכז הדרומי (אש- דוד) :-)
    רפי

אשמח לעזור בירושלים !
    תמיד נזכור את ספטמבר השחור

אני שמח לראות שיש היענות אבל זו לא מטרת השרשור - היענות והרשמה נעשה בנפרד אחרי שנחליט יחד מה הם המקומו. בשלב הזה רק להעלות הצעות בבקשה.

עמותת "אתגרים" של הנכים.
    דברו שם עם גיא סלומון ותגידו שאיצק שלח אתכם.

שלום לכולם,

רציתי להציע שנייצר סדנת "כלכלה התנהלות פיננסית" ונציע אותה למעונות לילדים בסיכון (יש אחד באזור מגוריי).

הרעיון הכללי: מתן כלים שיעזרו לבני הנוער להבחין בין מושגים מעולם הכספים, והבחנה בין עושר לאושר (לא כל הנוצץ זהב) ומרדף אחר המטרות הנכונות באויר.

לא כאן המקום לציין את הרקע המיוחד של ילדים אלו והחשיבות של ההבנה מסוג זה להתמצאותם בחיים.

שחקן, תודה על הדירבון,
    אלון

שלום.
    כל הכבוד על היוזמה המבורכת.
    בעוד והנני מובטל, לכן בין יתר הענינים אני מתנדב בכמה אירגוני עזרה לנזקקים, אך לא במועדן עליו הולך להמליץ.
    המלצתי היא מועדון קשישים "קתרוס" בראש העין.
    במהלך פעילותי כמתנדב באירגונים הנ"ל נתקלתי במצוקת המועדון בחוסר פעילות ראויה בו, הזנחת קשישים ויחס מזלזל מצד הרשוית. המועדון והקשישים זקוקים ליחס ופעילויות, כגון: הרצאות בנושאים שונים, הפעלות, חוגים, הצגות, קונצרטים, מפגשים חברתיים, ימי כייף, טיולים וכו', בנוסף קיימת אצלם מצוקת ציוד, למשל אין להם מחשב.

עלי לציין כי אין לי שום אינטרס או מניעים במישורין או בעקיפין לקדם את המועדון הנ"ל, אלא עזרה לזולת בלבד.

ישר כח.

אריזת מזון לנזקקים באזור המרכז..
    אני בטוח שהם ישמחו לכח אדם נוסף לקראת פסח.

שכונת התכווה
    רחוב האצל 28
    איש קשר שלמה
    0544371397

בברכה,
    שבוע טוב!

אני מקווה שהרוח של תרומה לקהילה תהיה " לתת חכה לאדם - במקום לתת דג"
    תבורכו
    יוסי

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים