לשואלים על הבינלאומי – הכוונה היא לבינלאומי 1.
עופר- ההערכה כי הנדלן יהא המדד החלש עודנה בתוקף ולראיה החודש האחרון, ובהתאם פוזיציית השורט.
פוריה – גילת ומלאנוקס שתיהן מניות לטווח בינוני פלוס והאירועים אינם מהותיים.
אייל – הסקירה לוקחת לי כשעתיים בערך ואם מעורבות מניות אז עוד כחצי שעה למניה לשם קריאת דוחות, השוואה למגזר וכן הלאה. הרבה מניות נמצאות תחת מעקב אבל רק הבודדות שאני משוכנע בכיוונן מצויינות בסקירה.
אייל2 – שורט סין בהחלט בתוקף וזו המדינה שתמשיך להציג, כפי שהיה בחודשיים האחרונים, תשואת חסר על מול שאר הבורסות.
דורון – הערכתי לא השתנתה. עודני סבור כי כל העליות האחרונות במדדים הן עליות מלאכותיות וצפוי תיקון אלים במיוחד. מבחינת אין שינוי בהערכות – ממש לא. ישנן הרבה מניות שאני מציין כקניה, כשרובן מציגות תשואה של עשרות אחוזים בין קניה למכירה. אין שינוי בהערכה משמעותו, הן לחיוב והן לשלילה – כל מניה ומגזר והפוזיציה שלו. מבחינת טאואר – עיין ערך גבעות. הרבה דיבורים, הרבה הודעות, הרבה רעש – נפט יש? מי יודע... טאואר (אין ספק ששונה מגבעות מהותית) עוסקת לא בייצור שבבים אלא בעיקר ביחסי ציבור, ולכן ההודעות ברובן לא תורמות. בשורה התחתונה החברה בהפסד, ולכן הערכתי כי סביבות 400 משקפת שווי ריאלי. לא מתווכח עם פסיכולוגיית השוק, ועשה הבדל בין סנטימנט לכלכלה אך ברמת השווי אין הצדקה למחיר הנוכחי גם לאחר כל ההסכמים החדשים. מציע לא לשפוט בכל רגע נתון ובטח שמניה כמו טאואר פחות מעניינת כשיש מניות מעוף המציגות תשואה יציבה וחדה לא פחות.