להלן ציטוט של 3 תגובות שהעליתי ברצף בביזפורטל.
ע"מ לא לגרום להם להימנע מפירסום תגובותיי, הייתי די עדין בתגובות, אבל המסר ברור.
רק אציין כאן כי לדעתי - הלחץ שלהם לכתוב בכל מחיר משהו על שחקן מעוף, הלהיטות שלהם להיראות כאילו הם כמו אותו אינדיאנה ג'ונס שמצא את התיבה האבודה (קרי - מיהו שחקן מעוף) וחמור מכל, ההתחזות המזוייפת שלהם, שבכך שמציבים "כביכול" תמרורי אזהרה, הם אלו שמגנים על המשקיע הפשוט, רק שכחו לציין כמה כתבות מגמתיות "וכמעט הרצת מניות" הם עושים באופן שוטף וקבוע באתרם - כל זה ביחד רק מראה כמה עלובים ופתטיים הם ביזפורטל.
להלן הציטוט:
מאת גיל (רעננה) 16.0218:10
אני לא אובייקטיבי - אבל !!!
למרות שאיני אובייקטיבי ולמרות שלדעתי קיים בנאדם אמיתי מאחורי המותג "שחקן מעוף", ורוב הסיכויים שזה לא יוסי אלוף - אני חושב שפיספסתם בגדול מאד בצורת התחקיר העיתונאי שעשיתם בכתבה הראשונה.אז מה אם גלובס הקדים אותכם פעמיים, ומה רע בכך ששתי הכתבות הראשונות לא היו "חפרניות" או שליליות, האם זה אומר שאתם חייבים לתת "קונטרה" לגלובס ולצאת בכתבה כה שלילית, האם זה מה שיגן על אלו שנותנים אמון בשחקן מעו"ף למרות אלמוניותו.יכולתם לבנות תחקיר מעמיק בהרבה, מבוסס בצורה יותר משכנעת, ולצאת בכתבה אחת מסודרת...
9 מאת גיל (רעננה) 16.0218:15
אני לא אובייקטיבי - אבל !!! - חלק ב'
.... כתבה אחת , יותר מסודרת ומגובשת, שלא תצטרכו לאחר חצי יממה לצאת עם כתבה נוספת - הסברים, הבהרות, ריכוך וכו'.אני יודע כי צוות "שחקן מעוף" אינו שש לחשיפה רבה מידי, ואינו רק לפרסם עצמו בחוצות, כמו גם נדרשת גישה אובייקטיבית והרבה התמדה כדי לקבל מהם אינפורמציה כלשהי. אולם, באם הייתם פונים אליהם בגישה נכונה, עם סבלנות והתמדה, סביר כי הייתם זוכים למידת שיתוף פעולה סבירה, אבל כמדומני - מה שעניין אותכם במיוחד זה לדעת מיהו "שחקן מעוף" ומשלא הצלחתם עברתם למכות שמתחת לחגורה ובסופו של דבר .....
10 מאת גיל (רעננה) 16.0218:21
אני לא אובייקטיבי - אבל !!! - חלק ג'
.... בסופו של דבר, גרמתם לעצמכם לנזק תדמיתי, יותר מכל דבר אחר שהשגתם בכתבה זו.קחו בחשבון, שהבנאדם שבחר לעצמו את הכינוי "שחקן מעוף" עוד בימי הטוקבקים באתרכם, אינו מעוניין להיחשף, וכמדומני הוא מספיק נבון ומתוחכם ע"מ להצליח בכך גם מול המוצלחים שבהכתבים או תחקירנים, ובוודאי מול "הנבחרת" של ביזפורטל.גיל