x

עמוד 5 מתוך 6 ראשוןראשון ... 3456 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 41 עד 50 מתוך 52

נושא: אסטרטגיית 31/1/10 - המשך תיקון/מיקסום רווח

Re: אסטרטגיית 31/1/10 - המשך תיקון/מיקסום רווח

ראשית אבי המשוב נועד ללימוד לא לטענות
    יש לנו זכות גדולה לילמוד מאדם שהוא עילוי באופצ'
    לעינינו
    אני חשבתי על מכירת 2 פוט 1100 שהם בעלות של 1120
    וקנית 2 פוט 1070 שעלותם לערך 450 שח
    מחירי האופצ לא מול עיניי
    עוד אפשרות שחשבתי מכירת 2 קול 1120 היתכסות על 1100
    מכירת הקול 1130 וקנית 2 קול 1140 עד כמה שאני זוכר יש הפרש רציני של כ550 שח להפרש בין 130 ל140
    קנית פוט נוסף 1100 ומכירת 2 פוט 1120 כך הופכים למכירת 2 אוכפים על 1120 שמישם קל יותר לעשות שיפוצים
    שחקן אשמח לישמוע את דעתך
    תודה
    באוכפים אנחנו לא נועלים הפסד!!!

סטאטוס הפוזיציה - כרגע בהפסד של 746-.
    גרף פקיעה מעודכן - הפסד בכל נקודה (60- עד 1060-). מעבר לרווח יצריך תיקון נוסף.

- בוקר טוב,
    חברים, אני לא מבין את "הראייה קצרת המועד שלכם", כי נכון לעכשיו הרווחנו 450 ₪ בגין סגירת put1070, ועוד 300 ₪ בגין סגירה של Put1090 שנכתב במקומו, ואם תעלה ת"א25, אז אנחנו נרוויח גם בגין put1120 שכתבנו, וגם הזמן שוחק, ואנחנו נישאר עם חלק גדול מתקבול של 1030 ₪, אז מה כואב לכולם?

- מה שכואב לכולם זה ההפסד ממדד 1130 ומעלה, אז קודם כל זו "תחושת הפסד" זמנית בלבד, וזה בגלל שת"א25 סגרה אתמול בשער 1135.16, אבל מה לא שכחנו?

- האם לא שכחנו שאך ורק שלשום ביקרה ת"א25 מתחת לשער 1120? והאם לא שכחנו שבארבעה מתוך תשעת ימי המסחר האחרונים, ביקרה ת"א25 מתחת ל-1120? והאם לא שכחנו שבשלושת השבועות האחרונים "מטיילת" ת"א25 בין 1140 לבין 1120, והיא היא לא פורצת? לא למעלה? ולא למטה? אז ממה נובע הפחד?

- הפחד נובע מהשאלה: "מדוע ולמה לא נכנעת ת"א25 למדדי אירופה היורדים? אז אתם בטח תגידו לי שזה קורה לה בגלל הסגירה המוקדמת.

- ואכן כי כן, כי גם אתמול, וגם שלשום, ירדה וול סטריט "בתוך יומי" אחרי הפתיחה, והיא הפילה את מדדי אירופה, ואילו ת"א25 חמקה בשלום ממכת הירידה הזאת.

- אבל עדיין זה לא תרוץ טוב לשאלה, כי התיקון הנוכחי נמשך ונמשך, ומדדי וול סטריט ואירופה ירדו לשערים של 3 חדשים אחורה, וזה נכון גם ביחס למדדי אסיה, ואך ורק ת"א25 נשארת בדד למעלה במרומים, אז למה זה קורה לה?

- זה קורה לה בגלל שהיא נסחרת בזמן אמת עם מדדי אירופה, "והיד הנעלמה" מנצלת את התנודות "התוך יומיות" כדי לעלות איתם, ולא לרדת, ולכן הרבה פעמים ראינו את מדדי אירופה יורדים כאשר ת"א25 ממתינה להם מלמעלה, וכאשר הם עולים אז מייד קופצת "השובבה" על העגלה, ועולה איתם בפאזה משותפת.

- ומכאן לשאלת מיליון הדולר: "עד מתי תצליח ת"א25 לתעתע בנו? ולא לרדת לתיקון המתבקש? והאם ת"א25 מהמרת על סוף התיקון קרוב? ועל קבלת הרוח הגבית הנושבת בסופי תיקונים? ולזה יש שתי תשובות:

- אם סוף התיקון קרוב, אז ההימור הצליח, "והם" יקבלו את מה שרצו, לספק ביקושים במחירים עולים וגבוהים, ולהגדיל נזילות בתיקים עם רווחים עצומים.

- ואם סוף התיקון רחוק, אז ההימור נכשל, "והם" יאכלו את מה שבישלו, ות"א25 תיכנע ותשבר תחת לחץ המוכרים והשורטיסטים, והתיקים "שלהם" יפסידו בגדול.

- וכאן אני קורא למנתחים הטכניים, לאנליסטים הפונדמנטליסטים, וגם לקוראים בקפה, ובמגמות המט"ח(כי וול סטריט בפאזה הפוכה לדולר וליין היפני), כולכם מתבקשים לתרום מהניסיונות של התיקונים הקודמים.

- אז כל החברים נקראים לדגל, "תרום כפי יכולתך", לא בכסף, אלא בשווה כסף, ומי שיש לו אינדיקציה על סוף התיקון קרוב, מתבקש להגיב כאן, ולשתף את כל החברים בתובנה שלו, וזה בגלל שאנחנו חברים כמו בקיבוץ של פעם, "כולם בעד אחד, "ושחקן" בעד כולם", אז בהצלחה לכולם, תודה

בוקר טוב גם לך.

אז ככה:

ציטוט פורסם במקור על ידי Sassi6

- האם לא שכחנו שאך ורק שלשום ביקרה ת"א25 מתחת לשער 1120? והאם לא שכחנו שבארבעה מתוך תשעת ימי המסחר האחרונים, ביקרה ת"א25 מתחת ל-1120? והאם לא שכחנו שבשלושת השבועות האחרונים "מטיילת" ת"א25 בין 1140 לבין 1120, והיא היא לא פורצת? לא למעלה? ולא למטה? אז ממה נובע הפחד?

אין לי שום עניין לנחש לאן המדד יזוז, כל תשובה הגיונית ונכונה, אני יכול להגיד בדיוק ההפך ממך ולכל אחד יהיו טיעונים מנצחים, בסופו של דבר רק אחד יהיה צודק בסוף (או ששנינו נטעה) - אני לא מוכן להמר על זה

- הפחד נובע מהשאלה: "מדוע ולמה לא נכנעת ת"א25 למדדי אירופה היורדים? אז אתם בטח תגידו לי שזה קורה לה בגלל הסגירה המוקדמת.

לא רלוונטי בכלל לצורך האסטרטגיה

- זה קורה לה בגלל שהיא נסחרת בזמן אמת עם מדדי אירופה, "והיד הנעלמה" מנצלת את התנודות "התוך יומיות" כדי לעלות איתם, ולא לרדת, ולכן הרבה פעמים ראינו את מדדי אירופה יורדים כאשר ת"א25 ממתינה להם מלמעלה, וכאשר הם עולים אז מייד קופצת "השובבה" על העגלה, ועולה איתם בפאזה משותפת.

"היד הנעלמה" או "הם" מעניינים לי את ת@#ת, והיא בטח לא תכסה לי את ההפסדים האפשריים מהאסטרטגיה הזו או כל אסטרטגיה אחרת לצורך העניין, חייבים להשאר עירנים ולחשוב על פתרונות (והאמת - זה ממש לא קשה, סוג של שחמט) או בקיצור If you can't win them, join them

- ומכאן לשאלת מיליון הדולר: "עד מתי תצליח ת"א25 לתעתע בנו? ולא לרדת לתיקון המתבקש? והאם ת"א25 מהמרת על סוף התיקון קרוב? ועל קבלת הרוח הגבית הנושבת בסופי תיקונים? ולזה יש שתי תשובות:

- אם סוף התיקון קרוב, אז ההימור הצליח, "והם" יקבלו את מה שרצו, לספק ביקושים במחירים עולים וגבוהים, ולהגדיל נזילות בתיקים עם רווחים עצומים.

- ואם סוף התיקון רחוק, אז ההימור נכשל, "והם" יאכלו את מה שבישלו, ות"א25 תיכנע ותשבר תחת לחץ המוכרים והשורטיסטים, והתיקים "שלהם" יפסידו בגדול.

- וכאן אני קורא למנתחים הטכניים, לאנליסטים הפונדמנטליסטים, וגם לקוראים בקפה, ובמגמות המט"ח(כי וול סטריט בפאזה הפוכה לדולר וליין היפני), כולכם מתבקשים לתרום מהניסיונות של התיקונים הקודמים.

- אז כל החברים נקראים לדגל, "תרום כפי יכולתך", לא בכסף, אלא בשווה כסף, ומי שיש לו אינדיקציה על סוף התיקון קרוב, מתבקש להגיב כאן, ולשתף את כל החברים בתובנה שלו, וזה בגלל שאנחנו חברים כמו בקיבוץ של פעם, "כולם בעד אחד, "ושחקן" בעד כולם", אז בהצלחה לכולם, תודה

מחשבות או אולי אפילו גילויים על קונספירציות לא יעזרו (ויש שאף יוסיפו שזה לא בריא לנפש), אפשר לטחון את הנושא עד מחר (ויש כאלו שגם עושים את זה) - בקיצור - בוא נתקדם

- - ואם סוף התיקון רחוק, אז ההימור נכשל, "והם" יאכלו את מה שבישלו, ות"א25 תיכנע ותשבר תחת לחץ המוכרים והשורטיסטים, והתיקים "שלהם" יפסידו בגדול.

-
    אני כבר ראיתי מצב שבו פוטים נכתבו ב-7 שקלים בתחילת היום (כדי לשמור על הפוזיציה)
    אבל השוק בעולם סירב להתישר לפי הפוזיציות של השחקנים הגדולים ובסופו של יום הפוטים עלו למחיר של 1000 ש"ח.
    מיותר לציין שבאותו יום חלק מהשחקנים נמחקו !!

מוסר השכל - הזנב לא יכול לכשכש בכלב לנצח !
    אני רוצה לציין שאני כרגע לא מחווה דעה לגבי כיוון השוק.

אפשר לשאול מתי קרה דבר כזה שאופציה קפצה מ7 שקל ל1000 שקלים ביום מסחר?

תודה

לא היה כדבר הזה מעולם.היו מקרים בודדים בהם אופציה זינקה ביום 1000%
    אבל 1000% זה לא קפיצה משבעה שקלים ל 1000 ש"ח.

סאסי, האם יכולה להיות זאת התשובה ל"יעד הנעלמה" שלך...?

הכתבה הראשית בגלובס כרגע...:

http://www.globes.co.il/news/article.as ... 60&fid=585

שחקן ושאר החברים, חושבים שאפשר להתיחס לזה כסיבה רצינית להתנתקות של ת"א משאר העולם בחצי החודש האחרון...?

תודה רבה.

- Bursa_Guy "ברנש הבורסה", וואלה! כמה אתה צודק! כי זאת באמת התשובה הנכונה, וזה בגלל שגם אני ידעתי על זה, וגם ניסיתי להצליב מידע כדי לאמת את הידיעה(ע"י חיפוש בגוגל) אבל העליתי חרס בידי, ובגלל זה אני נפעם ונרגש, "כי איך וכיצד הצלחת לעלות על זה?

- ולכן גם אני מסכים עם "שחקן" ושאר החברים שחושבים שאפשר להתיחס לזה כסיבה רצינית להתנתקות של ת"א משאר העולם בחצי החודש האחרון ...ומכאן לשאלת מיליון הדולר:

- "האם וול סטריט לא חוזרת לעליות? כי מאז אותו יום שישי הקודם, שבו התקבל המינימום "התוך יומי", ראינו בימים שישי+שני+שלישי+רביעי+חמישי, את העליה הסדרתית של נקודות השפל הלוקליות, אז האם אין קליטת היצעים מוצלחת בנקודות הבלימה?

- ואם כן, אז האם מומנטום העליות לא יתפוס תאוצה גם ליום שישי? כי אם כן, אז השווקים נשארים עם סנטימנט חיובי עד ליום שלישי, וזה בגלל "Monday, February 15, Washington's Birthday, Presidents' Day", ואם נוסיף לזה גם את סנטימנט המשקיעים של "יציאה מתיקון", אז האם לא יהיו עליות עד ליום שלישי?

- ואם כן, אז האם לא אפשרי התסריט שבו לא תעלה ת"א25 בימים ראשון+שני+שלישי? ובהנחה של עליה יומית ממוצעת בת 1.2% ליום(=15 נקודות בסיס) אז האם לא סביר שת"א25 לא תגיע בראשון לסביבת 1150? ובשני לסביבת 1165? ובשלישי לסביבת 1180? ועד כמה זה לא הגיוני?

- או שמא זה לא יקרה? ושמא הביקושים יתאזנו בגלל שבעלי תיקים כבדים אוהבים לממש ולספק ביקושים, ולהגדיל נזילות , כאשר מחזורי המסחר גדולים? ועד כמה זה לא הגיוני?

- זה קשה להתנבא מעבר לכך, כי וול סטריט חוזרת למשחק ביום שלישי אחה"צ, וכבר ראינו שכל הנחותינו עלו בעשן, וראינו שהקערה התהפכה על פיה, ובכל אופן את ההנחה הראשונה(=תוצאות המסחר ליום שישי) נוכל לבדוק במוצ"ש אחרי ההבדלה, ועד אז שבת שלום, שבת מנוחה, שבת שקלים, ובהצלחה לכולם, תודה

...........- זה קשה להתנבא מעבר לכך, כי וול סטריט חוזרת למשחק ביום שלישי אחה"צ, וכבר ראינו שכל הנחותינו עלו בעשן, וראינו שהקערה התהפכה על פיה, ובכל אופן את ההנחה הראשונה(=תוצאות המסחר ליום שישי) נוכל לבדוק במוצ"ש אחרי ההבדלה, ועד אז שבת שלום, שבת מנוחה, שבת שקלים, ובהצלחה לכולם, תודה[/color]
    רק לידיעה בלבד חוזים עתידיים נסחרים ביום שני לדעתי

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות