קורדל בוקר אור ,
אני מבקש ממך לשמור על איפוק בתגובה ( אתה אדם יותר מדי חכם מכדי להיכנס להכפשות אלו , אני לא מכיר אותך אבל נראה לי שאתה מהצד הטוב של המטבע אז אל תיגרר אחריי רמה נמוכה )
אין שופטים אדם בצערו , וברור שהמעשים שנעשו פה אינם כשרים אבל אי אפשר להספיד גוף גדול וטוב ( לפי דעתי ) כמו פסגות רק בגלל ששני עובדים ( שכיום כבר לא נמצאים בחברה ) סרחו והלכו אחרי בצע הכסף .
פסגות ובראשם רועי ורמוס הינם גוף ישר ומצליח אשר מנהל כספי ציבור במימדים עצומים ואני מאמין בלב שלם שהוא ימשיך לעשות עבודה מצויינת ויעשה הטיפול הנכון כדי למנוע מעידות אלו ואחרות בהמשך.
יוסף כעת לשאלתך האם תהיה לכך השפעה בבורסה היום ?
כמובן שאיני נביא ואיני מתיימר לתזמן את השוק , יכול להיות שתהיה לזה השפעה שלילית על האגחים ויכול להיות שיהיו טיפהמימושים רוחביים באפיק הנ"ל .
בגדול איני חושב שהדבר פגע באמינות החברה מה עוד שהדבר נעשה לפי הכתבה לפני כחצי שנה וזה הסתיים .במידה ויהיו השפעות שליליות על האגחים והמניה זה יכול ( לפי דעתי בלבד ) להוות הזדמנות להצטיידות נוספת של האגחים והמניות שיפגעו כי ההזדמנויות הולכות ונסגרות..
בנוסף כולם הרי מצפים לתיקון ואולי עדיף שהפרשה התפוצצה עכשיו ולא נגיד בעוד חודשיים שלושה .
ויוסף אני לא הייתי ממהר להיפטר מסחורה בגלל תנודתיות כזאת או אחרת הרי הסיבה אינה מוצדקת !! זה לא שגילו משהו שלילי על תשובה פתאום , נכון ??
שמירה על איפוק וסבלנות , התרחקות מהמסך מחשב יכולה ברוב הפעמים להשתלם !!
מקווה שעזרתי לך במשהו..
גילוי נאות - לא מחזיק ( ולא נביא ) אבל מאמין בחברה .