ציטוט פורסם במקור על ידי danfrog1
לפני כחודשיים דיברנו על הכללים לשוקת בסיכון נמוך מאוד:
5 שבועות לפקיעה - 15% מרחק
4 שבועות - 12%
3 שבועות - 9%
1-2 שבועות - 6%

אני מרגיש (הרגשה אישית בלבד) שאנשים בפורום נהיו הרבה יותר אמיצים -וכ 16-14 יום לפקיעה מרגישים בטוח מספיק להתקרב ל 1180 שזה כ 3.9% מרחק בלבד לפי מדד 1135.
כמובן שכולנו ילדים גדולים וכל אחד אחראי על מעשיו ועל כספו, אבל בכל זאת אני רוצה להזהיר ולהזכיר שמפת הפוזיציות היא בכלל לא מוחלטת וכבר ראינו אותה נפרצת בפקיעות ינואר ודצמבר.
אז לפני שמקרבים בואו נחשוב עוד קצת, האם כמה מאות שקלים נוספים שווים את הסיכון שיכול להגיע לעשרות אלפי שקלים.

אני רוצה להדגיש פעם נוספת שאני רק רוצה להזהיר וחלילה לא לחנך אף אחד.

בהצלחה וסופ"ש נעים!
כן, הכל נכון.
אבל מאז למדנו איזה דבר או שניים, כולל שוקת בניהול שחקן.
1180 באמת קרוב. אבל זה לא עניין של אומץ. זה עניין של הגדרת הסכום להפסד. ברגע שזה הוגדר, הוגדרה ההתנהגות במקרה של סיכון.

אני מבחינתי כתבתי שאני מוכן לסכן את הרווחים שכבר יש לי מתחילת השוקת. וגם אז, לא קירבתי את כל הרגל ל 1180, אלא את חציה. כאשר החצי השני ב 1200 (שזה אגב, באזור ה 6%).

הגדרת הסיכון והתהנהגות הנ"ל מתעלמת מניתוח מצב. אבל אחרי שהוגדרה, יכול כל אחד לפעול לפי הערכת השוק שלו. ההערכה שלי היא המשך דישדוש ברצועה 1110-1140.