x

מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: מושקע בגבעות

מושקע בגבעות

שלום לכולם.
    אני מושקע בגבעות בסכום לא גבוה במיוחד כרגע אני מופסד בנייר, רציתי את עצתכם האם להמשיך ולהחזיק בפוזיציה או לצאת ממנה?, ההרגשה שלי אומרת משום מה להישאר (ואני יודע שלא חושבים מהרגש במניות) אבל נראה כאילו תהיה עוד עלייה משמעותית במנייה כי לפי ההודעה לבורסה יש צפי למציאת נפט בכמות מסחרית, בכל אופן אשמח לשמוע את דעתכם חברי הפורום וכמובן גם את דעתו של שחקן מעוף.

תודה מראש
    פיני. :roll:

Re: מושקע בגבעות

תקרא צט מאתמול וסקירות אחרונות ותבין ששחקן נגד גבעות באופן מוחלט

לטעמי אם כבר מחליטים להשקיע בתחום חיפושי הגז/נפט צריך לעשות זאת רק ע"י השקעה באחת החברות שלהן הצלחה מוכחת (ז"א ישראמקו, אבנר ואפילו דלק קידוחים למשל). מצד שני בכל אחד מפעם החלום לקנות מניה כזאת במחיר של שקל וחצי לגלות עמה נפט ולעשות אלף אחוזי רווח.
    עצתי לך:
    שכח מהכסף ותתיחס אליו כאילו אינו קיים ואל תבדוק מה השער במסחר התוך יומי אלא רק אחת לתקופה. בנוסף אמור לעצמך שקנית את המניה בתקווה להרוויח ממציאת נפט ולא מחיפושו והבן שזה הכל או כלום או לחילופין מכור מיד את המניה והתרחק מהסקטור.
    אל תשכח שעד שיתקבלו תוצאות הקידוח המניה תמשיך להיות תונדת עקב ספקולציות.
    בהצלחה...

אני מחזק את התגובה של tomer ומוסיף שאולי כדאי לך לדלל החזקות, במידה כזו שאם המניה תיפול אז ההפסד לא יעשה לך כלום, ואם המניה תעלה (יימצאו נפט) אתה תעשה רווח נחמד.
    אגב נקודה למחשבה- אם החברה אכן תמצא נפט, מה מובע ממך לקנות במחיר של 100% מעל המחיר הנוכחי ולמכור בשער גבוהה יותר??
    אני אסביר: ביום שגבעות הוציאו ידיעה על גילוי נפט המניה טסה 400% (לפני שירדה "רק" ל 200%). ומי שסחר באותו יום יכל לעשות סיבובים הלוך ושוב על המניה -וסופו של עניין שיצא ברווח יפה מבלי לקחת סיכון קודם.
    מי שלקח סיכון אוליי יצא יותר ברווח, אבל החיים שלו לא היו דבש עד אותה ידיעה.
    תחשוב על זה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות