לצערי לא מוצא איפה קראתי את זה, אבל שחקן אמר פעם שהוא מכין לנו אסטרטגיה מתקדמת לחודש פברואר משום שהרמה כאן עלתה וכו וכו.
מעניין אם בסוף זה יצא לפועל.
יהיה מאוד מעניין לעקוב.
שבוע טוב.
![]()
לצערי לא מוצא איפה קראתי את זה, אבל שחקן אמר פעם שהוא מכין לנו אסטרטגיה מתקדמת לחודש פברואר משום שהרמה כאן עלתה וכו וכו.
מעניין אם בסוף זה יצא לפועל.
יהיה מאוד מעניין לעקוב.
שבוע טוב.
![]()
שלום שחקן,
תודה לך על השיעור המאלף והרווחי בניהול שוקת חודשית.
לאורך השנה האחרונה למדתי ממך רבות על שוק הנגזרים, אבל הבנתי שלא משנה כמה ידע אצבור לא אצליח להרוויח אם לא אלמד את עצמי. בתחילה רוב ההפסדים שצברתי נבעו מחוסר נסיון, אולם בהמשך הם נבעו מדבר בסיסי מאוד שנקרא, חמדנות. ככל שישבתי יותר מול המסך, כך גדלה חמדנותי והתרופפה המשמעת.
המסקנה העיקרית שלי מהמסחר בניגזרים היא, שלמרכיב הפסיכולוגי, יש השפעה מכרעת על היכולת להרוויח/להפסיד. לפחות אצלי.
תובנה זו הביאה אותי להבנה שאם ארצה להרוויח לאורך זמן, עלי ליישם שיטת מסחר שתדרוש ממני ישיבה מועטה, ככל האפשר, מול המחשב, על מנת שאוכל ליישם את תוכנית המסחר שלי מההתחלה עד הסוף, מבלי לסטות ממנה באמצע, מתוך גחמה רגעית.
נראה לי שהשוקת הרחבה עונה לי על צורך זה ואני מקווה שבעזרתה, אכן אוכל להרוויח לאורך זמן ולהימנע מהפסדים כואבים.
תודה לך, לצוות האתר ולחברים הפעילים שמדיוניהם והערותיהם שבעתי ידע.
תודה ובהצלחה לכולם!
תודה רבה וחודש פברואר מוצלח !
שחקן,
תודה רבה על הליווי.
עשית לי 157 ש"ח לפני עמלות של 39 ש"ח. כלומר 118 ש"ח נטו.
(השארתי את רגל ה-CALL לפקיעה).
רק שאלה אחת:
למה סגרנו גם את הרגל של ה-CALL?
המדד היה על 1123 והרגל מתחילה להפסיד ב-1210 כלומר מעל ל-7%.
סגירת הרגל גם מקטינה רווח וגם עולה פעמים עמלות.
האם לא ניתן להיכנס לפקיעה עם 7% מרווח ביטחון?
עמית.
תודה רבה
יותר מאשר הרווח - הלמידה !
תודה
ועל זה נאמר - הצגת תכלית מושלמת.
ארשה לעצמי לצטט פתגמי חכמים :
"תן לאדם דג - והשבעת אותו ליום אחד, למד את האדם לדוג - והשבעת אותו לכל החיים." (לאו צי - פתגם סיני)
"השיריון הטוב ביותר הוא לשמור מרחק." , "מי שהולך לאט, הולך הרחק." (פתגמים איטלקיים)
"חזירים שקטים אוכלים את כל הגרעינים." (פתגם אירי)
"דברים טובים באים בחבילות קטנות." (פתגם אמריקאי)
בתודה גדולה לשחקן.
אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם
תודה שחקן וברכות על הרווחים
האם תוכל ללוות אותנו עוד חודש.אני יודע שלומדים הכי טוב לבד אבל לטובת אלו שלא הספיקו החודש או כאלו שצריכים שפשוף נוסף.
שבוע טוב