אני רק יודע לקרוא וכתוב במפורש החל מ15000 שח
אני רק יודע לקרוא וכתוב במפורש החל מ15000 שח
אז כתוב
איתי לא ביררו כלום.
והשקעת פחות מ15000 ?
אני עדיין בבנק מקבל 0.1% - 27 ש"ח אך באופציות בחו"ל משלם 7 דולר ועמלת ברוקר. כך שהסך יוצא יקר. מה משלמים בבתי ההשקעות על אופציות חו"ל?
ומה קורה במקרה של טעויות נניח בהפעלת התוכנה או בנפילת רשת בבית השקעות בדיוק ברגעים הקריטיים? ניתן לקבל את הגנת בית ההשקעות?
רק לידיעה בלבד הייתי מעוניין לדעת איזה הגנה יש בבנקים אם קורה נפילה של רשת ברגעים הקריטיים?פורסם במקור על ידי חיפושית כחולה
בבנק רק פעם אחת הייתי בסרט של נפילת האתר. אבל בקורס אופציות שמעתי על בעיות של התקשרות .
- "חיפושית כחולה"(=עיניים כחולות?) אז גם אחי בבנק, והוא מקבל 0.1% - 27 ש"ח והוא סוחר איתם גם בנסד"ק
- ובנוסף לזה הוא סוחר בנסד"ק גם דרך בית השקעות "גאון", והם הסכימו לדרישתו שהעמלה לא תלוייה בסכום העסקא, וזה טוב כמובן אך ורק לעיסקאות סכומים גבוהים, אבל בבנק הם לא הסכימו לתקדים של עמלה בלתי תלויה באחוזים, ולכן לאט לאט ובשקט הוא מעביר יותר ויותר כספים מהבנק לגאון
- אז בהצלחה לכולם, וראיתם אתמול איך סגרה ת"א25 מעל למדדי אירופה? וזה קרה לה גם שלשום וגם אתמול בזכות הסגירה המוקדמת, אז בזכות הסגירה המוקדמת לקבלת שבת שירה, פרשת בשלח, ניהנה במטעמים מדושני עונג ע"ח הרווחים מאסטרטגיית "השחקן"
- וגם ט"ו בשבט הגיע,
- ואנו נשבות ננוח ונרגיע,
- ובמוצ"ש אחרי ההבדלה, למוניטור נגיע,
- והוא את כיוון המסחר ליום ראשון, לנו יודיע
סאסי תודה על אוירת השירה,
השבוע אני אנסה לבדוק את TRADE1 ואולי אפסיק לממן את המשכורות של פקידי הבנק.
שבת שלום !