x

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 28

נושא: בנקים ועמלות, למי שעדיין סוחר דרך הבנק.

בנקים ועמלות, למי שעדיין סוחר דרך הבנק.

אני יודע שרב האנשים פה סוחרים דרך בתי השקעות,
    אבל עדיין חשוב לי להעביר את המסר לאלו שעדיין תקועים בבנק.
    חברים, הבנקים הם פשוט שודדים!!! העמלות שהם גובים על הפעולות מסחר הם פשוט שערוריה! במיוחד עמלת המינימום שהם גובים,
    32.5 ש"ח (פלוס מינוס) מינימום לכל פעולה בעוד שלמשל במגדל (דרך מכרז העמלות) כובים 0.11% מסך כל פעולה ללא עמלת מינימום!!!
    כשסחרתי בבנק ורציתי להשקיע סכומים קטנים במניות בעלות סיכון או למכור סכומים קטנים ממניות שבידי (דילול) הבנתי שעמלת המינימום שיגבו ממני תאכל לי את רב הרווחים (כשמדובר במכירה/קניה של 1-3 אלף).
    העניין של ביטול עמלת המינימום הופך את כל פעולת המסחר ליותר שקולה וקלה. אגב כשניסיתי להתמקח עם הבנק-הם פשוט אמרו שהם לא יכולים להתמודד עם ההנחות של מגדל. (לא שהם ניסו).
    חשוב לי להעביר את המסר לכל מי שעדיין תקוע בבנק- חברים, תעזבו! ומהר! מנצלים אותנו ובגדול, ואותי זה ממש מכעיס! (התרגלתי להיות האזרח הקטן והעצבני במדינתנו).
    המשך יום טוב לכולם, בשאיפה שעוד נראה עליות.

Re: בנקים ועמלות, למי שעדיין סוחר דרך הבנק.

ציטוט פורסם במקור על ידי bitelad
    אני יודע שרב האנשים פה סוחרים דרך בתי השקעות,
    אבל עדיין חשוב לי להעביר את המסר לאלו שעדיין תקועים בבנק.
    חברים, הבנקים הם פשוט שודדים!!! העמלות שהם גובים על הפעולות מסחר הם פשוט שערוריה! במיוחד עמלת המינימום שהם גובים,
    32.5 ש"ח (פלוס מינוס) מינימום לכל פעולה בעוד שלמשל במגדל (דרך מכרז העמלות) כובים 0.11% מסך כל פעולה ללא עמלת מינימום!!!
    כשסחרתי בבנק ורציתי להשקיע סכומים קטנים במניות בעלות סיכון או למכור סכומים קטנים ממניות שבידי (דילול) הבנתי שעמלת המינימום שיגבו ממני תאכל לי את רב הרווחים (כשמדובר במכירה/קניה של 1-3 אלף).
    העניין של ביטול עמלת המינימום הופך את כל פעולת המסחר ליותר שקולה וקלה. אגב כשניסיתי להתמקח עם הבנק-הם פשוט אמרו שהם לא יכולים להתמודד עם ההנחות של מגדל. (לא שהם ניסו).
    חשוב לי להעביר את המסר לכל מי שעדיין תקוע בבנק- חברים, תעזבו! ומהר! מנצלים אותנו ובגדול, ואותי זה ממש מכעיס! (התרגלתי להיות האזרח הקטן והעצבני במדינתנו).
    המשך יום טוב לכולם, בשאיפה שעוד נראה עליות.
    שלום,
    איך עושים את המעבר ומהם הסיכונים,אם יש כאלה.
    תודה משה

לא מדויק.
    אפשר להתמקח גם עם הבנקים.
    לי הם עשו הנחות גדולות (עשרות אחוזים) בעמלות.
    זה עדיין יותר יקר מבית השקעות , אבל הפערים מצטמצמים.

סיכונים- אם מגדל תתמוטט , פצצה איראנית או שתגיע שנת 2012 (סוף העולם) או שנגלה שגם הם השקיעו דרך פנאן.
    ובתרגום חופשי - תחשוב על כל הפנסיות וביטוחים שיש במגדל ותבין שאתה במקום יציב.
    איך עוברים? יש באתר קישורים ל"מכרז העמלות" תזין את השם שלך ומספר טלפון ןכבר יחזרו אליך.
    מה גם שיש מנהלי אתר (עליזה) שאתה יכול לפנות אליהם ולבקש לפתוח ח-ן אצל אחד מבתי ההשקעות שזכו במכרז העמלות.
    שמח שלפחות הצלחתי להציל נפש אחת מישראל (או שדפקתי במעט בנק אחד בישראל-שזה כמעט אותו משקל כמו להציל נפש)
    האם הצלחת לבטל טת עמלת המינימום?
    גם לי עשו הנחות של 60% וזה עדיין יקר פי-2.5 ממגדל.

אני אתן לך דוגמא קטנה ובזאת נסיים.

להלן ציטוט משרשור אחר:

"גילוי נאות:אני יועצת בבנק הפועלים, מעולם לא הגבתי כאן למרות שאני המון באתר כי האמת שאני מרגישה כי קטונתי...
    בכל אופן לגבי העמלות,מדרג העמלות צנח משמעותית.עמלת המינימום בבנק היום היא 1.8 ש"ח-כפוף להיקפי פעילות מסוימים."

עכשיו היא מדברת על אופציות וכמובן שמדובר על כמויות של 1000 אופציות בחודש. אבל אם אתה מתעסק בכמויות כאלו , נראה לי שזה מחיר תחרותי (כמה אתה משלם לאופציה - האם פחות מ 1.8 ש"ח ?)

תוסיף לזה את העובדה שבנק הפועלים הוא הכי יקר שיש !!!!
    בקיצור , שווה בדיקה.

אני כתבתי את מה שקרה לי, ולא מציטוט של אחר.
    בנוסף: הבנק דורש היקף פעילות מסויים (שבהחלט אפשרי שיהיה גבוהה מדי עבור אדם ממוצע).
    ולסיכום: אני מבין שעמלת המינימום שלך היא 1.8 ש"ח???
    כי במגדל העמלה היא 0.11% ללא עמלת מינימום, ואיך שלא תסתכל על זה הם פשוט לוקחים את הבנקים בסיבוב.
    ועד שהבנקים לא יתנו תחרות אמיתית (הם יודעים בכלל מה זה???)
    אני בעד שהאזרח הקטן יצביע ברגליים!!
    אנחנו צריכים ליצור מצב תחרותי במשק.
    יום טוב.
    אגב- תוצאות מכרז העמלות מפורסמות בפרסומת בצד ימין של המסך.
    רק ללחוץ על זה.

דרך אגב הכסף לא יושב במיגדל אלא בחשבון נאמנות בבנק לאומי.
    "כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

לידיעה, בתור סוחר במניות ואג"ח בהיקף סביר עשרות אלף ש"ח בחודש, השגתי תנאים די דומים למתואר, ללא עמלות מינימום.

הקריטריון היה בדיקה לאחור של נפח הפעילות, שאמנם עלתה לי "היוקר" אך הביאה אותי חמצב שיוויוני מול בתי ההשקעות מחוץ לבנק.

היתרון שאני מצאתי ריכוז כל הפעילות בבנק, קיזוזי מס, העברה מיידית בין חשבונותיי.

שתי הערות:
    1. עמלות עצמן - הבנקים יקרים במאות אחוזים בממוצע מבתי השקעות. זו לא רק גובה העמלות זה גם עמלת מינימום שדובר למעלה, וזו גם עמלת דמי משמרת המאוווווווד מעצבנת!!!! עמלה זאת לא קיימת בכלל בבתי השקעות והיא גוזלת לא מעט מהרווחים.
    2. סיכונים
    קודם כל לגבי פנסיות וביטוחים שמישהו הזכיר - זה לא רלוונטי בכלל. הגוף שעובדים אתו הוא מגדל שוקי הון ולא עם מגדל חברה לביטוח. זה אותה משפחה אבל לא אותו גוף משפטי.
    אבל זה לא כ"כ משנה כי אם יש לך נ"ע אז גם אם תאורטית מגדל מתמוטטת (כל המשפחה כולל מגדל הגדולה עם כל הביטוחים והפנסיות שלה), אז פורמלית זה לא כ"כ משפיע עליך (מלבד כנראה איסטריה טוטלית בשווקים ) כי אתה מחזיק נ"ע הרשומים על שמך (המצב בבנק זהה מבחינה הזו).
    אם יש לך מזומן בחשבון בבית השקעות, אז הכסף נמצא בחשבון נאמנות בבנק מסחרי (מישהו אמר לאומי, אני חושב שחלק בלאומי, חלק במזרחי אם כי לא בטוח 100%) ולכן במצב של קריסה עדיף להיות בבית השקעות מאשר בבנק שבו הכסף בעו"ש או בפקדונות לא מבוטח (ראה בנק למסחר).

אם מגדל תתמוטט, נראה לי שיהיה קצת קשה לתפוס את מרכז שירות לקוחות ולהתלונן שהחשבון שלי באינטרנט לא פעיל משום מה.
    ומה שבאתי לומר הוא שהסיכון די קטן (לא בא לי לומר אפסי כי לא רוצה לפתוח פה לשטן)
    ולכל מי שהשיג בבנק ביטול עמלת מינימום, כל הכבוד כי אני מכיר לא מעט אנשים עם חשבון השקעות פעיל,שלא קיבלו את הביטול המיוחל.
    אבל פספסתם את השורה התחתונה והיא: הבנקים לא מנסים להתחרות בבתי ההשקעות!!! ברור שהם יחזרו אחרי הדגים השמנים\בינונים אבל לגבי כל מה שקשור לשאר האוכלוסיה, הם פשוט משתינים לנו בפנים!!
    המטרה שלנו היא- 1- להרויח, 2-ליצור תחרות בין ספקים.
    לילה טוב.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות