כאחד שנחשף לתחום של האגחים בעיקר בזכותו של רם {הכוונה כמובן לפעילות נקודתית של קניה ומכירה כאשר בעבר "סמכתי" על קרנות נאמנות בתחום} אני חייב לציין שההרגשהבאמת לא נעימה מכל הסיפור. פניתי מספר פעמים בימים האחרונים עד שעליזה ומורנו אמרו שנחכה בסבלנות ונכבד את פרטיותם של רם ושחקן בנדון.אומנם יש חברים שנותנים תשובות אבל אין ספק שחסרה יד מכוונת ומנהלת בפורום חשוב זה.
זהבאמת משאיר טעם לא טוב ולא מאפיין את ההתנהלות בעבר באתר {אני די וותיק פה}.
כמו כן ברצוני לציין שבניגוד לעבר שהייתי שוהה כמעט כל רגע פנוי באתר {גם בצאט וגם בפורומים} יש לי תחושה לא נעימה מהכיוון שהאתר תפס {בעיקר בצאט נפט גז וכו}.חזרתי בתקופה האחרונה גם לשוטט בשדות זרים עקב השתלשלות העיניינים באתר.
כמו כן גם הפורום "שאלות לשחקן מעוף" כבר לא רלוונטי מזמן. נכון שיש פעילים שבד"כ משתפים בתשובות {כולל אני} אבל עדיין למיטב הבנתי השאלות הן קודם כל לשחקן ואח"כ לאחרים.
יחד עם זאת אני רוצה לציין את השקעתו הרבה של רונן בתחום הטכני ומניות {יש גם דברים טובים }.
נ.ב אחת מהסיבות, לדעתי ,שפורום אג"ח נהייה פופלרי היא כמובן אישיותו של רם אבל גם הכיוון שתפסו הפורומים האחרים והצאט.
כולי תקווה שהאתר יחזור להיות מה שהיה לפני מספר חודשים {לפני תקופת הכתבות וההרצה של קרן גידור ....}.
בברכה