x

מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

נושא: מניה רדומה

מניה רדומה

בסד
    שלום רונן
    אני רוצה לדעת על מניה כאילו רדומה ,וביום אחד יכולה להתעורר ולעלות [,כמו אולי מניה על רעידת אדמה,שלא יודעים מתי תהיה},אני רואה על מניות הגז למניהן כל יום מלחמה אחרת
    על חיפושים ,כולם רוצים ורצים אחרי כל באר ,וזה משגע את המשקיע הקטן , תודה רחל

Re: מניה רדומה

שלום רחל.
    לא חסרות מניות שאין בהן מסחר ענף. את יכולה למצוא אותן ללא קושי באתר הבורסה
    www.tase.co.il
    אל תשכחי שמניות כאלה אמנם יכולות לעלות בפתאומיות ובעשרות אחוזים (אם לא מאות), אבל מכיוון שאין בהן הרבה מסחר, ייתכן ותתקעי עם המניות שתקני ולא תוכלי לשחרר את הכסף שלך, אלא על ידי מכירה בהפסד גדול. כמו כן, מנייה רדומה יכולה להישאר כך לנצח, ולכן השקעה בה היא לא תמיד כדאית.
    נכון שכרגע ענף הגז והנפט חוגג עם הודעות כאלה ואחרות, אבל תהיי זהירה ואל תתפתי בלי לבדוק כדאיות ההשקעה קודם לכן. מניות כאלה הן מניות עם סיכון גבוה מאוד
    בהצלחה בהמשך
    אביבון

דוגמא למניה כזו היא מניית מי-עדן. פתאום אתמול היא זינקה ביותר מ40%.

דוגמה נןספת "סינימה יהש" ניסחרת באגורה אחת ואין לאן לרדת אבל אם יקרה משהו לחיוב אז הרווח יהיה אדיר.

אגב רק היום נירשמתי לאתר (בעיקבות כתבה על "שחקן מעוף" בגלובס) וניראה לי שמאוד מעניין פה ושיש הרבה מה ללמוד
    בהצלחה לכולם

ציטוט פורסם במקור על ידי רחל
    בסד
    שלום רונן
    אני רוצה לדעת על מניה כאילו רדומה ,וביום אחד יכולה להתעורר ולעלות [,כמו אולי מניה על רעידת אדמה,שלא יודעים מתי תהיה},אני רואה על מניות הגז למניהן כל יום מלחמה אחרת
    על חיפושים ,כולם רוצים ורצים אחרי כל באר ,וזה משגע את המשקיע הקטן , תודה רחל
    רחל,

לא הייתי מציע לך "להמר" על מניות רדומות ועל האפשרות שתתעוררנה.
    את עשויה למצוא את עצמך עם כסף רדום ובלתי ניתן למימוש, או עם הפסד ער מאד.

באופן עקרוני, אינני מעודד פעילות ספקולטיבית במניות (או בכלל).

תתמקדי במניות עובדות שההיסטוריה שלהן מוכחת.

בהצלחה

רונן
    ---
    אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. הכותב עשוי להחזיק בני"ע נשוא ההודעה.

בסד
    תודה רונן
    בינתים קניתי 2 מניות בהמלצתך בתחילת ינוא 2010
    1.אינט זהב
    2.ישראמקו
    וקב דלק שהיתה לי מלפני שנה וחצי שירדה לבירא עמקתא ועלתה לאיגרא רמה [עדין לא כמו שקנית] כמה זמן לחכות איתן. תודה רחל

ציטוט פורסם במקור על ידי רחל
    בסד
    תודה רונן
    בינתים קניתי 2 מניות בהמלצתך בתחילת ינוא 2010
    1.אינט זהב
    2.ישראמקו
    וקב דלק שהיתה לי מלפני שנה וחצי שירדה לבירא עמקתא ועלתה לאיגרא רמה [עדין לא כמו שקנית] כמה זמן לחכות איתן. תודה רחל
    רחל שלום,

אני באמת לא יכול לענות במקומך על השאלה הזו.
    אינני יודע מה אופק ההשקעה שלך.
    למה מיועד הכסף.
    לכמה זמן הוא פנוי.
    מה הרכב התיק.
    ועוד פרטים רבים הנוגעים לניהול תיק השקעות, שאין הפורום הזה המקום לטפל בהן באופן פרטני/אישי.

בכל מקרה המלצתי היא שתיישמי באופן "רובוטי" את עקרון הפעלת הסטופ לוס.
    תוכלי לקרוא רבות על עניין הסטופ לוס בפורום זה.

בהצלחה

רונן
    ---
    אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. הכותב עשוי להחזיק בני"ע נשוא ההודעה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות