שאלה פשוטהפורסם במקור על ידי דמי כיס
רוב הפעמים מצליח או לא בלי פרשניות רק סטטסטי.
אם חצי מהפעמים העדר הולך נגד מפת הפוזי' הנושא לא רלוונטי אם רוב הפעמים כן נבנה אסט' על סמך זה
בתקווה שרוב הפעמים נצליח.
שאלה פשוטהפורסם במקור על ידי דמי כיס
רוב הפעמים מצליח או לא בלי פרשניות רק סטטסטי.
אם חצי מהפעמים העדר הולך נגד מפת הפוזי' הנושא לא רלוונטי אם רוב הפעמים כן נבנה אסט' על סמך זה
בתקווה שרוב הפעמים נצליח.
אינדיקאציה לטווח ולא אינדיקאציה לצליפה.פורסם במקור על ידי navhmjep
אתן דוגמא על מנת להבהיר דעתי - אם אתה רוצה אינדיקאציה כי השוק יפקע החודש ב 1150 כי זו ה"פקיעה המיטבית" לפי המפה, אז מי שיתן לך אותה הוא שקרן נוכל. אבל אם תיקח אינדיקאציה כי הטווח הוא 1120-1190 ובנוסף תיקח את פרמטר הקרבה לפקיעה, ועוד תוסיף על כך 2-3 סטרייקים מרחק ביטחון אז זו אינדיקאציה סבירה, עדיין זה לא בונקר ופריצה היא אפשרית, אבל זה לדעתי אינדיאציה סבירה דיה.
איציק
פורסם במקור על ידי itsikf1
רק שים לב שהמפה דינאמית. דברים משתנים. לא סתם איציק נותן פרשנות יומית.פורסם במקור על ידי navhmjep
דימוי יפה, רק שכחת לציין שמדובר על עדר של ג'מוסים - מאוד לא נעים להידרס...
תמיד נזכור את ספטמבר השחור
אני רוצה להגדיר בבהירות.פורסם במקור על ידי דמי כיס
אם המפה דינמית מאוד אי אפשר לסמוך עליה.
לגוגמא אם כתיבות השחקנים להיום מראות שהגבול העליון 1200 ומכרתי 1220 ולמחר השוק עולה וכתיבות השחקנים מראות שהגבול העליון הוא 1230. במצב כזה הפסדתי אם יש דינמיות כזו אי אפשר לומר שזו אינדיקציה.
כנראה כוונתך שאפי' שזו אינדקציה נכונה ברוב הפעמים צריך עדיין לעקוב אחריה.
אני מדגיש אין לי דעה בכלל בעניין אני רק רוצה להבין אתכם.
אני גם חושק לאסט' שיהיו בה כלל ברזל בלי שום הפעלת שיקול דעת ואם ברוב הפעמים אפשר לסמוך על מפת הפוזיציות מצאנו את אשר חפשנו.
אולי זה יהיה הפרמטר לקביעת השוקת הרחבה?
רגישות האופציה הינה פי עשר מרגישות המניות.
לכן כאשר אתה על הסטרייק השינוי תכוף, כאשר אתה רחוק 7 סטרייקים מהמדד , אתה יכול להמתין, ולשקול בצורה רגוע הרבה יותר את המהלכם שלך, בכל מקרה גם אם יש לך אופציות כתובות 10 סטרייקים מהמדד זה מחייב אותך למעקב, לפחות יומי , של "מה נשמע".
אבל המסחר תמיד דינמי, זו הסיבה שאופיר קם בבוקר ולפני שפותח העניים הוא מפעיל את הסטופים......
כל מי שפועל עושה זאת על אחריותו בלבד, אינני יועץ ןאין לי רשיון יעוץ כלשהו, אני מביע דעתי האישית בלבד.
איציק
אני בטוח שזו דעתך האישית בלבד אבל בדיוק אותה אני רוצה להבין.פורסם במקור על ידי itsikf1
הבנת טוב מאוד!פורסם במקור על ידי navhmjep
אתה נשמע לי יותר פיקח ומבין ומנוסה ממה שאתה רומז על עצמך.