x

מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: מניית ISRG [ארה"ב]

מניית ISRG [ארה"ב]

רונן שבת שלום, האם תוכל להציג ניתוח למניה הנ"ל שנסחרת בארה"ב. מתוך ראיה בעיקר להחזקה של טווח ארוך, משהו כמו שלוש עד חמש שנים.
    תודה רבה ושבת שלום.

Re: מניית ISRG

ציטוט פורסם במקור על ידי עצמאיבשטח
    רונן שבת שלום, האם תוכל להציג ניתוח למניה הנ"ל שנסחרת בארה"ב. מתוך ראיה בעיקר להחזקה של טווח ארוך, משהו כמו שלוש עד חמש שנים.
    תודה רבה ושבת שלום.
    אני לא מאמין בהסתכלות לטווחים שציינת, אבל אנסה בכל זאת ...

טווח ארוך: גרף חודשי (6.5 שנים) [ראה גרף]-
    גרף זה חסר מגמה.
    בחודש מרץ 2009 נבלם מהלך דובי ברמת 84.86 (תמיכת ממוצע נע 100), ובכך נקבע מהלך חסר מגמה, לאחר שרמת השפל הקודם (86.20) נשברה מטה.
    כעת מצויה המניה במהלך שוורי, תוך שהיא חוצה מעלה (Upside Crossover) את כל הממוצעים הנעים ארוכי הטווח, המצויים כעת במבנה שוורי (קצר למעלה, ארוך למטה).

יודגש כי המחזורים אינם תומכים במהלך העולה (מתכווצים בעליות) ומצביעים על כך שמדובר בתיקון טכני בלבד.

המתנדים בגרף זה מצויים בתצורה שוורית.

רמת ההתנגדות הבאה - 359.59.
    פריצת רמה זו לא תשנה דבר בשלב זה, בהגדרת המגמה.

התמיכה הקרובה - 250 לערך.

טווח בינוני: גרף שבועי (שנה וחצי) - [ראה גרף]

בגרף זה, פרצה המניה במחצית יולי 2009 את רמת ההתנגדות 170.66 ויצרה תוך כך מגמה עולה. הפריצה לוותה במחזור גבוה (תמיכה במהלך השוורי).
    שבועות אחדים לאחר מכן, עברו הממוצעים הנעים ארוכי הטווח לתצורה שוורית - תמיכה במהלך העולה.
    מחודש נובמבר 2009, מלוות העליות בהתכווצות המחזורים - איתות על חולשת הגל העולה.
    מתנד המומנטום מצוי באיזור Overbought ומצביע על הוא על מימוש קרב ובא.
    שאר המתנדים בטריטוריה שוורית אך מגלים נטייה דובית קלה.
    הרושם המצטבר הוא כי תיקון דובי בפתח.

התנגדות קרובה - 314.0
    תמיכה קרובה - 283.0

טווח קצר: גרף יומי (6 חודשים) - [ראה גרף]

בגרף היומי, המגמה עולה, אולם המחזורים אינם חד משמעיים, למרות שהם מגלים נטייה קלה.
    בטווח הקצר מצויה המניה בתיקון טכני, תוך שהיא נתמכה בגבול שבין רצועות הבולינג'ר, וכעת נתמכת על ידי הממוצע הנע הבינוני (13) אך הממוצע הנע הקצר משתמש התנגדות (5).
    במהלך התיקון יצאה המניה מאיזור "קניית היתר" במתנד המומנטום.
    המתנדים מצויים בטריטוריה שוורית ומגלים נטייה שוורית קלה לטווח הקצר.

התנגדות קרובה - 314.0
    תמיכה קרובה - 295.78

לסיכום
    התבוננות לטווחים של מספר שנים אינה פשוטה ומהווה לעיתים קרובות הימור.
    אני באופן אישי אינני מאמין בשיטת ה"קנה ושכח". השקעה זקוקה לניהול ולעדכון שוטפים, ובמקרה של השקעה לטווח ארוך - עדכון חודשי לפחות.
    ההתרשמות הכללית שלי היא כי בטווח של מספר חודשים, צפויה המניה לתקן דרומה.
    איזור 283.0 מצטייר כאיזור תמיכה משמעותי.
    במידה והמניה תיכנס לתיקון האמור, יש לעקוב אחר המחזורים ולוודא שהם מתכווצים תיקון (על הגרף השבועי ועל הגרף היומי). כמו כן יש לבחון האם 283 תומכת בתיקון או תשבר מטה.

בהצלחה,

רונן
    ---
    אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. הכותב עשוי להחזיק בני"ע נשוא ההודעה.

Re: מניית ISRG [ארה"ב]

רונן,
    תודה רבה על ניתוח העומק. מאד עוזר לי.
    אני יודע ש"אתה לא קורא דוחות, לא רואה עיתונים וכו'..." אבל אני כן ולדעתי זו חברה מצויינת עם דוחות וצמיחה נדירים (רווח למניה, הון עצמי, מכירות ועוד) לאורך שנים.
    ברור שגם בקניה לטווח ארוך יש צורך במעקב חודשי ועדכונים וכך אני מתכוון להתנהל.
    שורה תחתונה - אני מבין שכנראה צפוי תיקון טכני בקרוב ומחיר המניה תומך בזה לדעתי, הוא מעט גבוה, ולכן לא אכנס אליה בשלב זה.
    אבל אני עוקב אחריה צמוד ומבטיח לעדכן.
    תודה רבה!

Re: מניית ISRG [ארה"ב]

רונן שבת שלום,
    כמו שהבטחתי אני ממשיך לעקוב ולעדכן:
    המניה עולה היום ב 11.5% (!!!) לשער של 340 לאחר דוחות מצויינים גם ברבעון הרביעי. מאד מעניין מה שקורה איתה. מתקרבת במהירות לרמת ההתנגדות של 359.59 שציינת.
    ממשיך לעקוב.
    שבת שלום.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות