x

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 11 עד 12 מתוך 12

נושא: אסטרטגית שחיקה לסוף ינואר

Re: אסטרטגית שחיקה לסוף ינואר

ציטוט פורסם במקור על ידי sun99
    אין מה לחכות ולראות. זו מתמטיקה. תסתכל על גרף הפקיעה של הקופסה.
    היתרון לעבוד בתוך בוקס, הוא פרקטי בעיקרו.

העלות שלו "אפס" (זניח), לעומת זאת את כל השיפוצים שעורכים בתוך הבוקס ניתן לעשות ללא כל תלות בסדר פעולות קניה/מכירה.

דהינו במקרה זה אתה משכיב מראש את מלוא הבטחונות בשוק. ואז ניתן לבצע קניות ומכירות בהתאם "לכיוון" השוק ו/או ניתן להתמקח ביתר נוחות.

כולנו הבחנו כיצד ניתן לנקות עשרות שקלים בקניה ומכירה המאולצים בזמן. כאן לפחות לא יהיה את האילוץ הזה.

במידה ואין צורך בשיפוצים לא קרה כלום בפקיעה תקבל את הכסף.

במידה וצריך לשפץ בתוך הבוקס, אתה נהנה מכל היתרונות הקטנים הללו. שהם כנראה עושים את ההבדל מרווח / הפסד של עשרה אחוז לחמישה אחוז.[/quote]

אני מתנצל מראש שאני לא מסכים איתך.
    ביצוע הקופסה שקול להפקדת סכום קבוע. כמובן סכום זה יורד מהביטחונות שיש לך, כי השקעת כסף. בוא נשחק עם מספרים:

בוא נניח שיש לך 10K ביטחונות. אתה רוצה לבצע 5 פעמים אסטרטגיית מרווח עולה (מוכר 5 פעמים P1150 וקונה 5 פעמים P1130. סוגר לך בדיוק 10K. כמובן שלא תוכל לפתוח במכירה, כי אז תיצטרך (סתם אני זורק) 100K ביטחונות. אבל גם ה BOX לא יעזור לך בכלום. כי אחרי שתבצע את ה BOX (זה שמוצע בתחילת הדיון הזה), "תפקיד" 6K, ותישאר עם 4K לביטחונות נוספים. ומה יצא? הרי לא תוכל לפתוח במכירה. עדיין תצטרך לפתוח בקניה.

Box למעשה נותן את הדברים הבאים:
    -אפשרות לעקוף את כלל ה 20% יותר של הבנקים.
    -אם אתה תקוע נניח עם איזו פוזיציה עמוקה בכסף, שקשה לסגור מבלי להפסיד, אפשר להפוך את הפוזיצה הזו ל BOX, ולחכות לפקיעה.

Re: אסטרטגית שחיקה לסוף ינואר

ציטוט פורסם במקור על ידי דמי כיס
    ציטוט פורסם במקור על ידי sun99
    אין מה לחכות ולראות. זו מתמטיקה. תסתכל על גרף הפקיעה של הקופסה.
    היתרון לעבוד בתוך בוקס, הוא פרקטי בעיקרו.

העלות שלו "אפס" (זניח), לעומת זאת את כל השיפוצים שעורכים בתוך הבוקס ניתן לעשות ללא כל תלות בסדר פעולות קניה/מכירה.

דהינו במקרה זה אתה משכיב מראש את מלוא הבטחונות בשוק. ואז ניתן לבצע קניות ומכירות בהתאם "לכיוון" השוק ו/או ניתן להתמקח ביתר נוחות.

כולנו הבחנו כיצד ניתן לנקות עשרות שקלים בקניה ומכירה המאולצים בזמן. כאן לפחות לא יהיה את האילוץ הזה.

במידה ואין צורך בשיפוצים לא קרה כלום בפקיעה תקבל את הכסף.

במידה וצריך לשפץ בתוך הבוקס, אתה נהנה מכל היתרונות הקטנים הללו. שהם כנראה עושים את ההבדל מרווח / הפסד של עשרה אחוז לחמישה אחוז.
    אני מתנצל מראש שאני לא מסכים איתך.
    ביצוע הקופסה שקול להפקדת סכום קבוע. כמובן סכום זה יורד מהביטחונות שיש לך, כי השקעת כסף. בוא נשחק עם מספרים:

בוא נניח שיש לך 10K ביטחונות. אתה רוצה לבצע 5 פעמים אסטרטגיית מרווח עולה (מוכר 5 פעמים P1150 וקונה 5 פעמים P1130. סוגר לך בדיוק 10K. כמובן שלא תוכל לפתוח במכירה, כי אז תיצטרך (סתם אני זורק) 100K ביטחונות. אבל גם ה BOX לא יעזור לך בכלום. כי אחרי שתבצע את ה BOX (זה שמוצע בתחילת הדיון הזה), "תפקיד" 6K, ותישאר עם 4K לביטחונות נוספים. ומה יצא? הרי לא תוכל לפתוח במכירה. עדיין תצטרך לפתוח בקניה.

Box למעשה נותן את הדברים הבאים:
    -אפשרות לעקוף את כלל ה 20% יותר של הבנקים.
    -אם אתה תקוע נניח עם איזו פוזיציה עמוקה בכסף, שקשה לסגור מבלי להפסיד, אפשר להפוך את הפוזיצה הזו ל BOX, ולחכות לפקיעה.[/quote]
    דמי כיס צודק במאה אחוז
    לחשוב אחרת זה כמו לחשוב שאחד ועוד אחד שווה שלש.
    זה רק אשליה שזה עוזר בשיפוצים ואשליות לא מביאות לעולם לרווחים.
    ראיתי עוד הרבה טעויות כאלו באסט שנעשות באתר ואקווה שדמי כיס יבין אותי.
    לדוגמא אסט שגם הקול וגם הפוט בתוך הכסף כמו קול 1120 ופוט 1160 זה שווה בדיוק לקניה של קול 1160 ופוט 1120. לפעמים קל לחשוב בצורה כזו אבל לבצע יותר קל ומדויק באופציות הקטנות.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות