x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 15

נושא: מפת פוזיציות פתוחות 13 ינואר

מפת פוזיציות פתוחות 13 ינואר

למרות חוסר ההיענות אתמול אנסה שוב... אם התגובות תהינה דלות אחדל מלהביע דעתי על מפת הפוז'.
    קולים - השינוי הבולט ביותר הוא צמיחת הפוז' הפתוחות בקול 1180 בכמות של מעל 5,500 יחידות. בקול 1210 שבו היו יצירות רבות לפני יומיים (כפי שסקרתי אתמול) נסגרו כמעט 5,300 יחידות - נראה כי הירידות החדות אתמול הביאו למימוש רווח וקירוב רגל לסטרייק 1180-1190. סך היצירות בקולים אתמול עומד על 8350 יחידות כאשר היו יצירות אפילו עד קול 1140.
    פוטים - נתחיל מהסוף, סך היצירות עומד על בערך 1,900 יחידות, כמות נמוכה ביותר. ביומיים האחרונים היצירות בקולים גבוה משמעותית מהיצירות של פוז' פתוחות בפוטים. דבר המראה שינוי סנטימנט לירידות. אין פאניקה אצל כותבי הפוטים למרות הירידות והמגדלים בסטרריקים 1140 ו 1120 לא התמוטטו והירידה בכמות הפוז' הפתוחות שם נמוכה. בפוט 1140 נסגרו רק 370 יחידות. נראה שניצלו הירידות לכתוב 2000 יח' פוט 1090.
    יחס כלל הפוז' הפתוחות (P/C) עומד על 1.11 ומראה על עדיפות קטנה לעליות.

מסקנתי מכל האמור לעיל היא שנראה שהכתבנים צופים רגיעה בירידות ודשדוש.

אשמח לתובנות שונות/נוספות.

איציק

Re: מפת פוזיציות פתוחות 13 ינואר

שאלתי ואשאל שוב - כיצד אתה יודע כמה קולים נכתבו אתמול, מה נפתח ומה נסגר בירידות אמש?
    במילים אחרות, האם אתה מודע לעיכוב בנתוני מפת הפוזיציות?

אורחאן בוקר טוב,
    גלובס כבר מפרסם את נתוני הפוזיציות בשעה 10

יוזמה מבורכת לדעתי, אך לא נראה לי שיש צורך במעקב יומי. פעם בכמה ימים בהחלט מספיק, במיוחד כשיש מספיק זמן עד הפקיעה ומשמעות של מפת הפוזיציות היא פחותה.

איציק,
    תמשיך לכתוב , ותראה מה שלחתי לך בפרטי.

ציטוט פורסם במקור על ידי chizhk
    יוזמה מבורכת לדעתי, אך לא נראה לי שיש צורך במעקב יומי. פעם בכמה ימים בהחלט מספיק, במיוחד כשיש מספיק זמן עד הפקיעה ומשמעות של מפת הפוזיציות היא פחותה.
    בגדול גם לדעתי המעקב לא חייב להעשות בצורה יום יומית אבל נראה שכך יותר קל לנהל את המעקב וכמו שכתבת - יוזמה מבורכת, מה גם שהיא מגיעה עם פרשנות מלומדת.

אני לא מסכים לחלק האחרון של התגובה מכיוון שמעקב אחרי מפת הפוזיציות יכול לזהות מעבר משוקת לאוכף או ההפך ובכך לרמוז לנו על ביטחון השחקנים.

ציטוט פורסם במקור על ידי אורחאן
    שאלתי ואשאל שוב - כיצד אתה יודע כמה קולים נכתבו אתמול, מה נפתח ומה נסגר בירידות אמש?
    ראה כאן:
    http://www.optionline.co.il/Main/He/Positions.html

ולחץ על "יום אחרון"

איציק בוקר טוב,
    גם אני מנסה לעקוב אחרי מפת הפוזיציות ובעיקר אחר השינויים בה שיש בהם כדי ללמד על הערכות השחקנים וזה עוד כלי בארסנל של המשקיעים בשוק הזה לטעמי.
    קראתי את הניתוחים שלך ביומיים האחרונים והם היו דומים מאוד למסקנות שלי, ומכיוון שצוינו על ידך בצורה יפה לא היה לי מה להוסיף.
    המשך להציג את הערכותיך.

תודה

ציטוט פורסם במקור על ידי אורחאן
    ביזפורטל מפרסם מפת הפוז' בערך בשעה 9:30 ומפה זו מייצגת מה שהיה יום קודם. לי אישית אין דרך להתעדכן בשינויים בזמן אמת. אולי לבעלי תוכנות מסחר מתוחכמות יש אפשרות כזו.

איציק

שאלת בור
    ברצוני להבין מי הם השחקנים שגם שחקן מסתכל עליהם ומצרף את כתיבותיהם לשיקוליו?
    שחקן עצמו הוא שחקן גדול מי הם השחקנים היותר גדולים שעליהם שחקן מסתכל?
    או מי הוא שיש לו כל כך הרבה כסף לשמור על השוק לפי האינטרסים שלו?

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות