x

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 11 עד 13 מתוך 13

נושא: עידכון שערי מניות ישירות לקובץ אקסל

Re: עידכון שערי מניות ישירות לקובץ אקסל

לרונן או כל אחד אחר שיכול לעזור,
    בתגובה הקודמת שלי ביקשתי עזרה להעביר נתונים שונים לאקסל ואכן ראיתי שאפשר להביא דף או חלק ממנו לאקסל כפי שהוא מופיע בurl. השאלה שלי עכשיו קצת יותר מורכבת ואודה לתשובה האם אכן אפשרי.
    פתחתי אקסל עם הניירות שאותם אני מחזיק, האם יש אפשרות לייבא רק את הניירות שלי כל פעם לתוך האקסל? הסיבה שאני צריך הינה חישובים שאני רוצה לבצע ולא רוצה לכתוב כל פעם שאני מייבא את הנתונים את הנוסחאות מחדש.
    בתודה מראש

ציטוט פורסם במקור על ידי tamim
    לרונן או כל אחד אחר שיכול לעזור,
    בתגובה הקודמת שלי ביקשתי עזרה להעביר נתונים שונים לאקסל ואכן ראיתי שאפשר להביא דף או חלק ממנו לאקסל כפי שהוא מופיע בurl. השאלה שלי עכשיו קצת יותר מורכבת ואודה לתשובה האם אכן אפשרי.
    פתחתי אקסל עם הניירות שאותם אני מחזיק, האם יש אפשרות לייבא רק את הניירות שלי כל פעם לתוך האקסל? הסיבה שאני צריך הינה חישובים שאני רוצה לבצע ולא רוצה לכתוב כל פעם שאני מייבא את הנתונים את הנוסחאות מחדש.
    בתודה מראש
    הגליון המתעדכן מהאינטרנט הוא "גליון שירות" שאינך נוגע בו.
    פתח גליון נוסף, אליו תייבא מהגיליון המתעדכן מהאינטרנט רק את המניות המעניינות אותך.

רונן
    ---
    אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. הכותב עשוי להחזיק בני"ע נשוא ההודעה.

מרשים!!!

ואני חשבתי שהכנתי קובץ מתוחכם.
    אנסה לשחק עם זה קצת...

אבישי

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות