אני משוכנע.
שים לב תזוזות של שוקת זה סטרייק אחד כאשר מקבלים 500 ש"ח או משלמים 250 ש"ח.
תזוזות של אוכף , בעקרון זה שלושה סטרייקים.
אני משוכנע.
שים לב תזוזות של שוקת זה סטרייק אחד כאשר מקבלים 500 ש"ח או משלמים 250 ש"ח.
תזוזות של אוכף , בעקרון זה שלושה סטרייקים.
בוצע
SUN
אני לא יורד לסוף דעתך.
המטרה בשוקת להמשיך ולצמצם אותה עד למצב של X , למה שנרצה להרחיב אותה?
הרי אפשר להמשיך ולהרחיב ולקבל עוד כסף אבל הסיכון יגבר.
מה שנראה לי יותר זה שצמצמנו את האוכף מ 1190 1150 ל 1190 1160
ובכסף נשתמש לצמצום השוקת.
בסופו של דבר יש לנו בתיק אותו דבר - קול 1190 + פקול 1180
מעניין מה משה יסביר.
A computer once beat me at chess, but it was no match for me at kick boxing[center:2vjxihnl][/center:2vjxihnl]
אני רואה שמשה כבר נתן תשובה.
תזכור מצד אחד אתה רוצה להרויח כסף בתנועת מטוטלת מצד שני אם תוכל לעשות איקס מה טוב.
הכל לפי התנאים בשטח.
לכן זה כל כך מעניין.
פורסם במקור על ידי mosheb
SUN
כנראה שאתה צודק .
אני כבר מבולבל , כל כך הרבה תזוזות נהיתה לי סחרחורת.
תודה
A computer once beat me at chess, but it was no match for me at kick boxing[center:2vjxihnl][/center:2vjxihnl]
devy אם לך הסתובב הראש מה אני אגיד.פורסם במקור על ידי devy
מתעסק עם הכאב ראש של המוסך,
מבצע את האסטרטגיה*10.
עונה לשאלות שלכם.
נותן לכם הוראות מכל הכיוונים שלא תפספסו.
וגם מתעסק באופציות מט"ח,האמת שעם המט"ח זה קל מהסיבה שאני עושה שיפוץ פעם בשבוע בלבד.
הכותב בפורום זה עשוי ליהיות באסטרטגיה,אין אחריות.
האמת כואבת אולם פירותיה טובים לנפש.
.
תודה משה. מעריכים את זה מאוד, גם אם מתנהגים כמו גנון לפעמים
![]()
Enter at your own Risk
משה כל הכבוד!!!
אין מקום לשאלות "האילו" אבל כעת אחרי מסחר ואנו בעץ של לנסות להסיק מסקנות.
בנתיים הלקח הכי חשוב שלי זה שאת האוכף צריך לשפץ אך ורק בלית ברירה, כי השיפוץ האוכף הורג אותנו.
אני חייב להעיד כי אתה "הרחת" את הירידה הזו. ציינת את ההתנגדות בדקס ואת ההתנגדות ב- S&P500 .
אם לא הינו משפצים את האוכף בקול מי 1160 ל- 1190 היום האסטרטגיה היתה נראית אחרת הינו ברווח של לדעתי 2000 ש"ח.(שחיקת קול 1160 ובלי כל התזוזות ל- 1190).
השאלה שלי היא, מצד אחד הינו באווירת עליה בלי סוף, מצד שני השוק עוד לא הגיע ל- 1190.
האם לא כדאי להמתין עם תיקון אוכף עד קצת לאחר עליה בשלושה סטרייקים, כדי לנסות למנוע תיקון כתיבת אוכף?
מה דעתך?
(כמובן באותה המידה יכלנו היום לרוץ ולהגיע ל- 1200.)
תוקן תודהפורסם במקור על ידי sun99
לחץ לחץ![]()
נכון ב-90% צפיתי מה יעשה השוק,כבר חדשיים שכתבתי בשלושה פורומים שלא להכנס לפוטים עד שהמדד של הדקס יגיע ל-6100 נקודות {הכל כתוב}.פורסם במקור על ידי sun99
אולם 90% הם לא 100%.
כזכור בשיפוץ השני לא מכרתי את קול 1190 חיכיתי עד למחרת בכדי להפיק מהשיפוץ עוד 200 ש"ח,וכאשר זה לא קרה מהרתי והודעתי על המשך השיפוצים.האמת שזה דבר שלא עושים זאת טעות שלקחתי בחשבון ועובדה שלא היה נזק,ואף על-פי לא עובדים ככה.
תיקון האוכף היה מתבקש מהסיבה שאם השוק היה ממשיך לעלות היינו משלמים עוד 500 ש"ח על השיפוץ של האוכף.{מכיוון שהשוק היה בסוף היום ברמה של תשלום 1800 ש"ח על השיפוץ}.ואסור להסתכן ולעבוד ככל הניתן כמו רובוט ללא רגשות וניחושים.
הכותב בפורום זה עשוי ליהיות באסטרטגיה,אין אחריות.
האמת כואבת אולם פירותיה טובים לנפש.
.