שחקן יקר,

אכן, נראה שכאן אנו (עם עזרה אדירה שלך ושל המנהלים) רוקמים משהוא מיוחד, משהוא עם ערך מוסף יחודי ומרתק - מין מקום שבו מצד אחד מדברים במונחים של כסף...תשואות, רווח ושיקולים רציונלים וקרים וטכניים - מצד שני נושבת כאן רוח של נתינה, עזרה הדדית, לימוד, חוש הומור, ואינסוף הפרייה הדדית - שזה ממש כיף.
עד לא הצחתי להבין מה מניע אדם כמוך, לתת, לתת ולתת בלי סוף - כשאינך מבקש תמורה כלשהיא....פשוט המציאות של היום קשה מידי בשביל ערכים נדירים כאלה.

חושבת עוד מיום אתמול על הפוסט הזה, ויודעת שנפלה בחלקי זכות להיות חברה כאן ותודה אישית מקרב לב על הכפפה שהרמת ועל השוקת שאתה מנהל איתנו. מעניין, מרתק, וכל מילה מיותרת.

ברור שמתגבש כאן משהוא יחודי, וברור שיש לנצל זאת למען שיפור מצבנו הכללי. אם ע"י ניהול קרן נאמנות, בית השקעות או קרן גידור (אולי הקמת מועדון חברים, ומי יודע אולי קבוצת רכישה במגדל גבוה בלב הסיטי ונהיה בסוף כולנו שכנים.... כל אחד מהם חיה שונה - ויש ללמוד היטב מה התנאים לפני שמרימים כזה פרוייקט. אני אישית מחפשת (עדיין) המלצה לבית השקעות, שינהל את התיק האישי שלי, בזהירות ובאחריות (וטרם מצאתי כזה). כמובן ש"מועדון חברים" מתבקש כאן עם כמות החברים והאנרגיות העצומות.
אשמח להצטרף לגוף כזה, בכפוף לכך שישנה דרישה וביקוש מתאים.
לגבי יתר המשימות והפרוייקטים, אמרתי לא פעם לאפי ולעליזה - שאשמח להירתם, להרים פרוייקט כזה או אחר למען האתר.

אז בהצלחה שחקן יקר,
אני איתך, רק תוביל.