x

עמוד 5 מתוך 6 ראשוןראשון ... 3456 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 41 עד 50 מתוך 55

נושא: החזרי מס, קרנות גידור, ביטוחים ומה שביניהם....

Re: החזרי מס, קרנות גידור, ביטוחים ומה שביניהם....

תודה לכל החברים שמציעים עזרתם
    מעריכים זאת מאד!!!

בהצלחה לכולם

תודה שחקן.
    אחריך בעיניים עצומות.... רק שאני פותח עין אחת כדי לראות שאתה לא עם עיניים עצומות..... :shock:
    שמח לקבל פרטים ולבחון את הדברים בכובד ראש. אשמח גם לעזור.
    אשרינו שיש לנו אתר כזה.

שחקן,

אני מאמין ברעיון שלך.. אך יש להשקיע עוד רבות כדי לשפר את מיומניות של חברי האתתר בכדי לנהל את כספם של אחרים.

הרעיון הוא מוצלח ללא ספק... ואשמח לעזור בכל יכולותיי.

הנה כבר מצאת מזכירה..

אני אשמח להשקיע בקרן:
    מציע שתפרטו את הנק- הבאות:
    * מינימום להשקעה
    * היקף הריסק
    * תנאים כלליים לכניסה ויציאה.

כל הכבוד על האתר ועל העצות.

דבר נוסף, פניתי אליכם לקבלת מידע על קורס בניגזרים - אך נשארתי ללא מענה - יש אפשרות למענה?

תודה רבה,

אורי

שחקן יקר,

אכן, נראה שכאן אנו (עם עזרה אדירה שלך ושל המנהלים) רוקמים משהוא מיוחד, משהוא עם ערך מוסף יחודי ומרתק - מין מקום שבו מצד אחד מדברים במונחים של כסף...תשואות, רווח ושיקולים רציונלים וקרים וטכניים - מצד שני נושבת כאן רוח של נתינה, עזרה הדדית, לימוד, חוש הומור, ואינסוף הפרייה הדדית - שזה ממש כיף.
    עד לא הצחתי להבין מה מניע אדם כמוך, לתת, לתת ולתת בלי סוף - כשאינך מבקש תמורה כלשהיא....פשוט המציאות של היום קשה מידי בשביל ערכים נדירים כאלה.

חושבת עוד מיום אתמול על הפוסט הזה, ויודעת שנפלה בחלקי זכות להיות חברה כאן ותודה אישית מקרב לב על הכפפה שהרמת ועל השוקת שאתה מנהל איתנו. מעניין, מרתק, וכל מילה מיותרת.

ברור שמתגבש כאן משהוא יחודי, וברור שיש לנצל זאת למען שיפור מצבנו הכללי. אם ע"י ניהול קרן נאמנות, בית השקעות או קרן גידור (אולי הקמת מועדון חברים, ומי יודע אולי קבוצת רכישה במגדל גבוה בלב הסיטי ונהיה בסוף כולנו שכנים.... כל אחד מהם חיה שונה - ויש ללמוד היטב מה התנאים לפני שמרימים כזה פרוייקט. אני אישית מחפשת (עדיין) המלצה לבית השקעות, שינהל את התיק האישי שלי, בזהירות ובאחריות (וטרם מצאתי כזה). כמובן ש"מועדון חברים" מתבקש כאן עם כמות החברים והאנרגיות העצומות.
    אשמח להצטרף לגוף כזה, בכפוף לכך שישנה דרישה וביקוש מתאים.
    לגבי יתר המשימות והפרוייקטים, אמרתי לא פעם לאפי ולעליזה - שאשמח להירתם, להרים פרוייקט כזה או אחר למען האתר.

אז בהצלחה שחקן יקר,
    אני איתך, רק תוביל.
    R

שחקן ומנהלי אתר יקרים,
    אני חדש באתר ונהנה מאוד מהמידע שנשפך פה מהשחקן ומספר חברים נוספים, הדיונים של החברים מעשירים ונותנים זויות ראיה נוספות למה שלפעמים חשבתי שכבר הבנתי. עד כה הדבר הכי חשוב שלמדתי פה הוא שיש לי עוד הרבה מה ללמוד ולשמחתי אני יודע שיש לי מאיפה וממי. מתרחש פה באתר דבר גדול, אנשים מתיעצים, מתווכחים, מקשקשים והכל ברוח טובה ובכיף. אין לי ספק שיש פה קרקע פוריה לצמיחה אישית וקולקטיבית של כולנו, ולא בהכרח רק בפאן הכלכלי.
    אני מודה שבתחילה נכנסתי לאתר עם קורטוב של חשדנות, אבל זו התפוגגה מהר.
    מבחינתי כל יוזמה פה באתר היא מבורכת, אני בהחלט מאמין שדווקא היוזמות החיוביות והבונות הן אלו שיתרוממו ואשמח לקחת חלק בהן.
    מכיוון שעיסוקי אינו בתחום שוק ההון איני יודע כיצד אני יכול לעזור, אך בהחלט אשמח לנסות (או שפשוט אשב בצד בלי להפריע )
    תודה לכולכם אנשים יקרים.

יש עיניין
    כאחד שעוקב אחר פועלך ולא בתגובות פעילות (כל הכבוד גם על הדיוק שלך והמיקצועיות)
    וכאחד שיש לו היסטוריה בשוק(גיוסים ומחירת מוצרים פיננסים) אני מתחייב להפיץ הבשורה לכשתקום

ציטוט פורסם במקור על ידי bj16
    ........ אני מתחייב להפיץ הבשורה לכשתקום
    רק אם אפשר מבלי לפרסם את האתר (בקשה שלי אישית)

שחקן שלום

זה מענין קרנות גידור,

השאלה על איזה קרן מדובר, איפה הקרן תפעל ?
    בארץ או בחו"ל ?
    הנושא מוכר לי באופן שטחי ופרוט מעמיק כמו שאתה יודיע לעשות יכול לתרום להבנת הענין,
    כמו כן מענין לדעת אם קרן כזו יכולה להיות תחליף לקרן פנסיה.

אני בעד!!!! יוזמה ברוכה לאור המצב המקצועי היום בשוק

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות