פורסם במקור על ידי
שחקן מעוף
בוקר טוב.
בחודשים האחרונים מופנות אלינו בקשות רבות מטעם החברים, בכדי לנסות ולמקסם את יכולת הקולקטיב של האתר לתחומים שונים. לא פעם נשמעה כאן קריאה להקמת קרן גידור ו/או קרן נאמנות, מכרזי ביטוחים, ביצוע החזרי מס גורפים ועוד הצעות מגוונות החל בנדל"ן וכלה בייעוץ ארגוני. זאת ועוד, בעבר הלא רחוק נפתח כאן שרשור בנושא בו הבטחתי שאם יהא עניין, נשקול בחיוב את הנושאים המדוברים.
אנו מרגישים צורך לחזור לנושא זה פעם נוספת, לאחר שחלק מהפונים טענו כנגדנו כי אנו מתעלמים מהבקשות. הדבר רחוק מהאמת ושונה בתכלית: כיום , אני בעיקר מנסה לעמוד על עוצמת ורצינות העניין. הבקשות הן לגיטימיות לחלוטין אך הביצוע דורש הון רב, המסתכם בכמה מליוני ₪.
לקרן נאמנות יש תשקיף, נאמן, עמלות,... לקרן גידור – נאמן, עו"ד,רו"ח, וזה עוד לפני שדברנו על העובדה כי אני מחוייב להכניס לקופת הקרן עצמה לא מעט הון עצמי. ביטוחים, החזרי מס וכדומה דורשים עובדים, רכבים, דלק ועוד הוצאות המנפחות את התחשיב בצורה בעייתית.
יחד עם זאת, בעבר התחייבתי כי לאן שתחליטו לקחת את האתר – לשם נתקדם.
איני אומר שהדבר בלתי אפשרי אך זה דבר אחד לבקש, ודבר אחר לבצע. אני מוכן לממן את עלות ההקמה של גוף מעין זה אך ורק אם נחליט כגוף שאכן זהו הכיוון. אין לי כוונה להשקיע מליונים בהקמת זרוע פיננסית בארץ שתתגלה כרלוונטית לכמה עשרות בלבד.
החברה בבעלותי כיום עובדת מול האלפיון העליון בלבד, ומכירה את כל הפן המקצועי של הדברים על בוריו עם מתן מענה פיננסי ללקוחות אמידים במיוחד, אך אינה ערוכה לקלוט אלפי לקוחות נוספים (קרנות גידור מתמחות במינימום לקוחות עם מקסימום כסף, תוך בניית רמת שירות נדירה ביותר). מכיוון שכך, במידה והדבר ירקום עור וגידים נצטרך לגייס עובדים חדשים בארץ, כשהדגש יהיה בראש ובראשונה על גיוס מקרב חברי האתר, וגם על כך יש לתת את הדעת.
הדבר יכול לחולל מהפכה בשק ההון המקומי, משום ששיטת התגמול תהא שונה מכל מה שמוכר ואע"פ כן, המוצר יהיה המקצועי ביותר שניתן ובמחירי עלות.
הדגש הוא על בטחון – וכאן, אני מחזיר את הכדור אליכם. הקדישו מחשבה בטרם אתם מגיבים, משום שאמנם לא כספכם הוא זה שיושקע אך בהחלט הייתי שמח לאמינות ושקילת הדברים ברצינות הראויה.
אנצל את ההזדמנות גם לספר שמאחרי הקלעים המנהלים היקרים עושים ימים כלילות כדי לקדם פרוייקטים שונים לבקשתכם. לאחר בניית תכנת ה SMS, הפרויקטים הבאים הקרובים ביותר לביצוע הם הקמת מועדון חברים המאגד תחתיו שלל הנחות והטבות הרלוונטיות לשוק ההון ובכלל, כמו גם, לראשונה בישראל, קיום כנס ענק עם בכירי שוק ההון לחברי האתר בלבד (ככל הנראה בסביבות מרץ) . לנגד עיני המנהלים עומד הרצון להפוך את האתר לא רק למקצועי ביותר שניתן אלא גם לביתי ואוהד, ולכם תודתי על שיתוף הפעולה הפורה.
המשך יום טוב.