בוקר טוב
אין ספק, יש פה פוטנציאל למהפכה. תחזקנה ידיך בעזרתנו. הדרך היחידה להוכחת רצינות (מצידנו) היא הנכונות להשקיע. נשמע ממש מרתק. לך על זה ...
בוקר טוב
אין ספק, יש פה פוטנציאל למהפכה. תחזקנה ידיך בעזרתנו. הדרך היחידה להוכחת רצינות (מצידנו) היא הנכונות להשקיע. נשמע ממש מרתק. לך על זה ...
אני בעד .
אם זה יצא לדרך תגידו לאן לשלוח קורות חיים (אני יועץ השקעות + פנסיה)
אכן כדאי שחקן שתרחיב הרבה יותר על אותה זרוע פיננסית. מה דרוש ע"מ שתקום? כמות חברים מינימלית וסכום השקעה? מטרותיה? מדיניות השקעה? טווח זמן? ועוד.
לא יזיק גם להרחיב בנושא מועדון הצרכנות המדובר, שיפורים עתידיים באתר ואבני דרך.
כל היוזמות מבורכות, אבל לא הייתי רוצה לראותך משקיע סכומי כסף נכבדים על סמך מספר פוסטים של חברים. נדרש סקר רציני, אבל לפני שסקר כזה יתבצע, החברים חייבים לקבל מידע הרבה הרבה יותר מפורט
כל הרעיונותבאמת טובים מאד.
אבל צריך לקבוע עדיפויות שבעזרתם ניתן יהיה למדוד את מידת המחויבות של החברים.
יש דברים שקודמים לקרן גידור, ויכולים להראות מה מידת המחויבות והרצינות שיש לחברים כאן, לפני שנכנסים להוצאות ומתחילים להקים אופרציות. כי נורא קל להגיד "אני בפנים". אבל אחר כך, כשצריך לתרגם את זה למעשים, זה יותר קשה.
ואני חושב שאפשר לרתום את הכוחות שיש כאן, כדי לעזור להרים פרוייקטים בכוחות משותפים. הנה סתם דוגמא:
מה דעתכם להרים חופשה באילת בקיץ? אם נבוא כקבוצה. אפשר להשיג מחירי ריצפה, וגם להכיר אחד את השני. זה משהו שאני מרים די בקלות.
אני בטוח שיש אנשים נוספים שיכולים לתרום ולהרים דברים. לא הכל צריך להתבצע על ידי שחקן ואנשיו.
בוקר טוב לשחקן, ולכל החברים
מזה זמן אני עוקב אחר השרשור/ ים הקשורים לאותה קרן גידור, וקיימת אצלי התחושה שאצל חלק מהמגיבים- אין ממש מושג במשמעותם המלאה של הדברים. אין הכוונה כמובן למושגים משפטיים או תפעוליים למיניהם, אלא למשמעות ההקמה והשותפות בקרן גידור. קל מאוד בהבל פה לומר "אני בעד" אולם ישנו מרחק רב מאוד בין ההכרזה הכללית הזו עד למקום בו צריך לפרוע את השטר = להשקיע סכום כסף גדול ולהתחייב לא להוציאו לאורך זמן או למעלה מכך- להיות שותף בעלויות התפעול והשיווק השוטפים/ ות
אני מבין היטב את החשש/ זהירות (מחק את המיותר) בהקמת גוף כזה הנסמך על תגובות אופטימיות בפוסט- מחד, לבין הסיכון הרב המונח על הכף- מנגד
עצתי היא - לא להכנס למקומות בהם אין יתרון יחסי לעוסקים בתורה. אין יתרון גדול לחברי האתר (וכנראה גם לא לשחקן) במתן החזרי מס, מכירת ביטוחים, גידול גינות וטיפוח עציצים.
כפי הנראה, היתרון היחסי הוא בניהול פיננסי של ניירות ערך ובזה יש להתמקד.
בהצלחה לכולם!
שלום לשחקן המעוף
הדבר בהחלט נראה לי והייתי שמח לקבל פרטים נוספים בבוא העת
עבודה פוריה ותודה על המאמץ
דוד
בוקר אור,
שחקן , אנחנו איתך באש ובמים,
רואים את ההשקעה , הרצון, האכפתיות והאחריות
והכי חשוב את התוצאות!
תודה והמשך שבוע מקסים!
אני מאמין שקרן ממוקדת תוכל לתרום הרבה מאד לחברי האתר. אבל זה יכול להתרומם רק לאחר סקר והתחייבות ראשונית של כל חבר שרוצה להצטרף.
זה נשמע מאד מעניין ואטרקטיבי!
לאור העובדות בשטח - סומך על שחקן ופעולו.
כמובן שהחלטה סופית נמצאת בפרטים הקטנים, הם תמיד משמעותיים.
וואו. כל הכבוד !
בתור איש תוכנה עצמאי אשמח לבצע פרוייקטים/מחקר/תוכנות עבור הקרן וכמובן להיות חבר בה !
דני
תמיד נזכור את ספטמבר השחור