x

עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
מציג תוצאות 21 עד 29 מתוך 29

נושא: תיקון/מיקסום רווח לאסטרטגיית 3/1/10

Re: תיקון/מיקסום רווח לאסטרטגיית 3/1/10

התקדמות הפוזיציה (במחירים שדיווח עליהם אחד מראשוני המבצעים) וסטאטוס השוק.

דגשים -
    1. התיקון שבוצע אמש הרע מעט את מצבנו. ללא התיקון, ההפסד היה עומד על כ-1000 ש"ח. נכון לעכשיו ההפסד הינו מעט יותר מ-1200 ש"ח.
    2. מחזורי מסחר ערים מאוד ב-C1200, C1220.
    3. עליה מסויימת ביחס P/C, בעיקר באיזור הסטרייק.

איך זה שאצלי ההפסד הוא למעלה מ-2000 ש"ח :?: קניתי פחות או יותר במחירים שצוינו לאחר שהשחקן פירסם.

גם אצלי ההפסד עומד על כ 2300 שח.

רמיס ואביגדור1

אני הייתי מציע לכם לקחת מחשבון ולחשב אחד נגד אחד ותגיעו למסקנה שזה לא יכול להיות

ציטוט פורסם במקור על ידי רמיס
    איך זה שאצלי ההפסד הוא למעלה מ-2000 ש"ח :?: קניתי פחות או יותר במחירים שצוינו לאחר שהשחקן פירסם.
    אתה כולל בתחשיב גם את סגירת הפוט של האוכף?

אם היה לנו קצת אורך רוח בלי לדרוש מקסום ותיקון היינו היום ברווח כבר מהאסט'.

שחקן כתב::

למעוניינים להקטין בטחונות, ניתן לרכוש אופציית Put רחוקה ולא רלוונטית שמחירה זניח בשל
    הסטיה הנמוכה.

לא הבנתי הרי צריך בטחונות בערך 6000 ש"ח עבור הקול ושינוי האסט בפוטים לא משפיע על הבטחונות וקניית פוט לא חוסכת כלום??
    לשחקן פתרונים!!

המחירים שלי הם די זהים לאורחאן ועדיין המדד כרגע על 1153.ואני עדיין בהפסד של 1800.אני באמת שואל איך זה הגיוני??פיספסתי משהו? ביצעתי כמו אורחאן.

ציטוט פורסם במקור על ידי קרנף
    המחירים שלי הם די זהים לאורחאן ועדיין המדד כרגע על 1153.ואני עדיין בהפסד של 1800.אני באמת שואל איך זה הגיוני??פיספסתי משהו? ביצעתי כמו אורחאן.
    תעלה את ההוראות שלך וננסה לסייע.

במאמר מוסגר, זה לא הביצוע שלי. באטסטרגיות הרחוקות (תחילת חודש) אני מעדיף להמתין יום-יומיים לפני ביצוע ואז להחליט מה לעשות. במקרה זה ביצעתי למחרת והתקבול שלי היה גבוה יותר. אחרים המתינו יותר, העלו בסטרייק והגיעו כבר לרווחיות המבוקשת.

אני עוקב בדבקות אחר האסטרטגיה של שחקן כלשונה, כולל 2 התיקונים וכרגע האסטרטגיה בהפסד של כ-530 ש"ח המהווים כ-13% הפסד.
    אם אתה רחוק מזה מאוד אז כנראה החישוב שלך לא מדוייק או שביצעת זמן רב אחרי שחקן (האסטרטגיה או התיקונים).

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות