SUN99, בקשר למתמטיקה, אני לא מבין מאיפה הבאת את המתמטיקה הזו שבסטיות נמוכות כדי לעשות אוכף.
הסטיה המגולמת, אומרת לנו איזו עוצמת תנודות השוק צופה. אבל ככל שהשוק צופה יותר תנודתיות הוא גם משלם עליה יותר, זה שהסטיות עולות אומר שהשוק חושב שהתנודות קטנות אבל גם מגלם את זה במחיר ולכן אין מתמטית שום יתרון של לכתוב אוכף דווקא כשהסטיות נמוכות.

בקשר להכנסת הרגש, כאשר אני רואה אסטרטגיה שבה שחקן נותן ניתוח ואז מחליט על היישום בהתאם לניתוח זה מצוין גם אם זה בניגוד לרגש שלי. אבל באסטרטגיות האחרונות, מה שאני ראיתי זה שהיה ניתוח שהוא דווקא ברובו בעליות אבל שחקן מצא סוג של תרוץ (שיחס הפוט קול שלנו אולי ישתנה בדומה לדרך שבה השתנה בארה"ב.) ההתבססות על התרוץ הזה היתה לדעתי נגועה ברגש ולא באה מתוך שיקול שכלי בלבד.
השבוע שחקן פסח על ניתוח כוון השוק, ודיבר רק על התנודתיות הנמוכה שבו, לדעתי גם כאן היתה בעיה של רגש, כלומר הנתונים שהוא יודע אותם מצון כמו למשל יחס V.P אומרים עליות, אבל הוא מרגיש שצריך לרדת אז הוא עוצם עין.
אני מאוד מאוד תופס משחקן , לדעתי הוא הכותב הכי המומחה הכי גדול שהיה בפורומים מעולם, אולם גם הוא יכול לטעות ופה לדעתי הוא טועה