מצטערת להגיד את זה אבל נאלצת להסכים עם מכונה.יוסף אתה לא מבין באופציות
השאלות שלך מראות חוסר הבנה. גם אני לא ידענית גדולה אבלבאמת שאצלך זה בולט.
מכונה לא מסכימה עם הניסוח למרות שמבינה אותך.
מצטערת להגיד את זה אבל נאלצת להסכים עם מכונה.יוסף אתה לא מבין באופציות
השאלות שלך מראות חוסר הבנה. גם אני לא ידענית גדולה אבלבאמת שאצלך זה בולט.
מכונה לא מסכימה עם הניסוח למרות שמבינה אותך.
האם בין האנשים הנפלאים של האתר הזה יש אי מי המוכן לתמצת לי את תכניו של שחקן מהצ'אט?
בבקשה בלא להכנס לויכוחים רק מה דעתו הכללית של שחקן בנושאים שהועלו.
גם אני מותיקות האתר.
רוצה שקלים יוסף - 113,000 רק מהאסטרטגיות.
רוצה אחוזים - 288%
אני בניגוד לקודמיי מבינה שזה לא רוע פשוט לא עשית מספיק אסטרטגיות ונפלת על אחת חלשה.אני עושה אותן עוד מעט שנה ותאמין
לי שמאוד קרובה להפסיד בכלל לסחור במניות ולהתמקד רק באופציותכיל מרות השנה היפה בבורסה איכשהו אני רבע מהממדד וגם זהבקושי ואופציות נותן לי הרבה יותר שקט.מנהלים יקים - מה קורה שם שירות ההודעות חלקנו לא מול מסך כל היום :ugeek:
עושה ממאי ומרוצה עד הגג.מה לעשות שגם מפסידים לפעמים.שורה תחתונה ממאי חממממממממממממסה שום בצל התיק תיכף מכפיל את עצמו.
יוסף פשוט נראה לי שתול או בכיין - בכל מקרה וכבר כתבתי על זה למנהלים הייתי מציע שישקלו
את אותו טיפול בבעיה.
זה לא אתם זה הוא![]()
![]()
![]()
![]()
הוא ציפה להרויח כל שבוע ואופסססס גילה שיש גם מקרים (נדירים) שמפסידים בהם.
שחקן - קסום בעיניי איך יש לך סבלנות לכולם גם לאלה .......
אני בניגוד לבחוריקו יכול להגיד שאני מתכתב באתר עם עוד 20 איש (מופלאים ונפלאים !!!! )
וכולנו מנסים את האסטרטגיות של שחקן וכולנו (כן, כן יוסף - היית מאמין יש יקום גם מחוץ לחדר
אופציות) עשינו את זה השנה.
כרגע אני באסטרטגיה השבועית + שוקת רחבה שכולם עושים ביחד ומה שלמדתי השנה מהאתר לא למדתי בהרבה שנים בבורסה.
גידי, שני, מכונה, מה זה התגובות האלו? יוסף גם מוותיקי האתר והוא פעיל ביותר בצאט אופציות. למזלו הרע הוא נפל עם האסטרטגיה היחידה שעשה באחת שחטפה חזק. והוא כואב את ההפסד הצורב. מכאן ועד להסיק מסקנות שהוא לא מבין או מקלל הדרך ארוכה. גם יוסף אוהב את שחקן כמו רבים וטובים כאן
אני חותכת ב5% רווח ולא 10% והרווח שלי השנה 150%.צערי היחיד שלא הגדרתי לי סכום ראשוני יותר גדול. יוסף מאוד לא סקסי גבר בכיין
אולי לא לשם כיוונת אבל זה מה שיצא.אתה לא מיצג כלום ושבוע אחד שעשית ונפלת על הפסד לא אומר כלום.אני נכנסתי לישראמקו במחיר 16 סתם כי נשאר לי קצת כסף פנוי - מה זהאומר שאני גאון השקעות? :mrgreen:
הלואי.
בקיצור מהר מהר לחזור לספסל הלימודים ולא לדבר שטויות ובטח לא לייצג אותי - שאלתי את כל האתר..... זה נשמע כאילו מישהו רציני אומר את זה וזה לא המצב
אל תשכחו שיש יוסף ויש yosef, וזה שתי אנשים שונים.
No pain, no gain
יוסף זה החמוד
ו yosef זה השתול הממורמר![]()
אני נועל את הדיון הזה בכדי שלא יתפתח למקומות אחרים.
אני מכיר את התשואות של חלק גדול מחברי האתר וכל אחד אחראי למעשיו, לטוב ולרע.
חוסר הבנה אינו פשע, ותסכול הוא תכונה אנושית.
שני הצדדים - תנסו בבקשה להבא להיות קצת יותר "רכים". ניתן היה להביע דעה גם בלי
העקיצות שלא תרמו לדיון.