אם אפשר דעות על המערכת כגון תפעול בגים ועלות שימוש.
תודה
אם אפשר דעות על המערכת כגון תפעול בגים ועלות שימוש.
תודה
תעשה חיפוש על המערכת בסרגל כלים.
הנושא כבר נטחן כאן לא מעט פעמים כולל יתרונות וחסרונות.
יש תגובות על המערכת אך הם לפני כשלושה חודשים וכמה שידוע לי הייה בעיות עם המערכת .
השאלה שלי האם מישהו נכון לרגע משתמש עם המערכת והבעיות שהיו נפתרו .
אני משתמש במערכת. כבר הרבה זמן אין בעיות.
אני עובד עם המערכת כבר כ 3 חודשים.... יש לי לא מעט בעיות עם המערכת!!!
עיקר הבעיות הם:
ממשק איטי גם על מחשב חזק.
יש תקיעות במערכת ולצערי תמיד בזמן הכי לא נכון
כל נושא הייצוא חם לקובץ אקסל מקרטע ביותר עד כדי כך שלא ניתן לסמוך על זה כלל. (זה מאוד חשוב למי שבונה קובץ אקסל שניזון מנתונים אוןליין).
כל נושא חיווי המידע לוקה בחסר, לא מקבל נתונים מלאים על מנת לדעת מה המצב האמיתי בכל רגע. יותר מזה, כבר למעלה מחודשיים אני מקבל הבטחות שיצא תיקון תוך שבועיים אך בפועל כלום. בייחוד לסוחרי אופציות אין ממש אפשרות לדעת מה מצב התיק כי לא מקבלים סיכומים של כל התיק. מרכז האסטרטגיות לא ממש יעיל ואם לא מעט נפילות.
בקיצור הכלי לא ממש בשל, לצערי האלטרנטיבות הטובות יותר לא ממש זולות ולכן נשאר לי לחכות עוד קצת ולראות אם המצב ישופר...אם לא אני יצטרך לנטוש אותם בייחוד שהם לא הכי זולים.
אני חייב לציין לטובה שמבחינת שירות הם מאוד אדיבים ושירותיים וגם די יעילים בכל הקשור לשירות טלפוני.
אני בוחן אפשרות של לעבוד עם הממשקים הפשוטים של בתי ההשקעות לביצוע הרכישות של הניירות ובמקביל לעבוד עם תוכנות כמו סופרביזפורטל או מגמה 2000 שהם תוכנות למידע בלבד ללא אפשרות למסחר אבל מעולות בחיווי זמןאמת. אומנם עולים כסף ולא מעט אבל לפחות מקבלים מה שצריך והעמלות בבתי ההשקעות נמוכים ביותר בהשוואה לטרייד-1.
זהו... תקציר עדכני לגבי טרייד 1.
רפי.
רפי תודה זה גם הייה החשש שלי ששום דבר לא השתפר לטובה
מאז ועד היום.
אני דווקא יותר מרוצה.פורסם במקור על ידי rafipa
אני מריץ את המערכת על מחשב סטנדרטי על רזולוציה של 1600X1200. המהירות סבירה מאד.
המערכת מתעדכנת לי אונליין, ויש מסך שמראה את מצב המדד והגלום כל שניה. אני לא משתמש באופצייתהיצוא לאקסל, אז לא יודע לגבי זה. נרשמתי ל Streaming והמסכים מתעדכנים לי אונליין בצורה נוחה מאד.
מרכז האסטרטגיותבאמת לא רציני, ומה שהוא נותן זה רק מבט כללי לגבי מצב סך כל האסטרטגיות. אני גם לא מבצע דרכו פעולות כי אני לא סומך עליו.
אני מרוצה מהפקודות המתקדמות (Stop Loss ועוד). לא היו לי נפילות באמצע מסחר בתקופה האחרונה, וגם כשהיה צריך ביצעתי פעולות מחו"ל באמצעות אינטרנט סלולרי.
יש מבחר באגים, שלמדתי לחיות איתם.
מסחר סלולארי??? איך??? תוכל להסביר איך?
אינטרנט סלולרי. לא סלולר. מחשב שמחובר לאינטרנט דרך רשת סלולרית.פורסם במקור על ידי rafipa
האא OK ... חשבתי מהסלולארי!. :-)