אני עובד עם המערכת כבר כ 3 חודשים.... יש לי לא מעט בעיות עם המערכת!!!
עיקר הבעיות הם:
ממשק איטי גם על מחשב חזק.
יש תקיעות במערכת ולצערי תמיד בזמן הכי לא נכון
כל נושא הייצוא חם לקובץ אקסל מקרטע ביותר עד כדי כך שלא ניתן לסמוך על זה כלל. (זה מאוד חשוב למי שבונה קובץ אקסל שניזון מנתונים אוןליין).
כל נושא חיווי המידע לוקה בחסר, לא מקבל נתונים מלאים על מנת לדעת מה המצב האמיתי בכל רגע. יותר מזה, כבר למעלה מחודשיים אני מקבל הבטחות שיצא תיקון תוך שבועיים אך בפועל כלום. בייחוד לסוחרי אופציות אין ממש אפשרות לדעת מה מצב התיק כי לא מקבלים סיכומים של כל התיק. מרכז האסטרטגיות לא ממש יעיל ואם לא מעט נפילות.
בקיצור הכלי לא ממש בשל, לצערי האלטרנטיבות הטובות יותר לא ממש זולות ולכן נשאר לי לחכות עוד קצת ולראות אם המצב ישופר...אם לא אני יצטרך לנטוש אותם בייחוד שהם לא הכי זולים.
אני חייב לציין לטובה שמבחינת שירות הם מאוד אדיבים ושירותיים וגם די יעילים בכל הקשור לשירות טלפוני.
אני בוחן אפשרות של לעבוד עם הממשקים הפשוטים של בתי ההשקעות לביצוע הרכישות של הניירות ובמקביל לעבוד עם תוכנות כמו סופרביזפורטל או מגמה 2000 שהם תוכנות למידע בלבד ללא אפשרות למסחר אבל מעולות בחיווי זמן אמת. אומנם עולים כסף ולא מעט אבל לפחות מקבלים מה שצריך והעמלות בבתי ההשקעות נמוכים ביותר בהשוואה לטרייד-1.

זהו... תקציר עדכני לגבי טרייד 1.
רפי.