x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 12

נושא: לא כל הקודם זוכה!!!!!

לא כל הקודם זוכה!!!!!

שחקן יקר

היום עשיתי ניסוי. שמתי הוראת קניה של 30 יחידות ל P940 במחיר 20 ש"ח. עשיתי את זה על הבוקר, והייתי הראשון. במשך היום, לא נגעתי בהוראה הזו. אנשים אחרים שמו והורידו הוראות קניה נוספות במחיר 20 ש"ח ואני לא נגעתי.

לקראת סוף היום, המחיר נגע ב 20 ש"ח ובוצעו שתי עיסקאות. באופן מפתיע, למרות שהייתי בטוח שאני ראשון בתור ולכן אני אמור לקבל את כל הכמות, אני קיבלתי 3 יחידות, ומישהו אחר קיבל 2.

מסקנה: לא כל הקודם זוכה. יש איזשהו אלגוריתם אחר שמחלק את הסחורה. האם ידוע לך מה האלגוריתם הזה? האם יש למשל טעם לחלק קניה של 20 יחידות ל 20 פקודות קניה של יחידה אחת?

Re: לא כל הקודם זוכה!!!!!

אולי היה מישהו ששם 2 יחידות לפניך ?
    אתה בטוח שהיית ראשון ?

לפי מה שאני יודע "כל הקודם זוכה" , ככה זה עבד בכל פעם שביצעתי קניה או מכירה.

http://www.tase.co.il/TASE/TradingandCl ... rading.htm

ניתן לראות פה שיש עדיפות לפי שער ואח"כ לפי זמן הפקודה,
    משמע כל הקודם זוכה (כנראה היה מישהו שביצע פקודה קניית של 2 יחידות בשער 20 לפניך)

ציטוט פורסם במקור על ידי chikko
    אתה בטוח שהיית ראשון ?

בטוח ב 100% שהייתי ראשון. שמתי את ההוראה ראשון, ב 9:30 בבוקר. הרבה זמן ההוראה הזו הייתה לבד, עד שהצטרפו חברים.

ציטוט פורסם במקור על ידי chikko
    אתה בטוח שהיית ראשון ?

http://www.tase.co.il/TASE/TradingandCl ... rading.htm

ניתן לראות פה שיש עדיפות לפי שער ואח"כ לפי זמן הפקודה,
    משמע כל הקודם זוכה (כנראה היה מישהו שביצע פקודה קניית של 2 יחידות בשער 20 לפניך)
    אני לא מבין מה הבעיה, אם נתת הכי ראשון הוראה לקנות ב20 שקל ..
    ומישהו נתן הוראה עם לימיט לקנות ב21 שקל .. אז שלו תתצבע לפני שלך. אפילו שהכנסת קודם ..
    עד כמה שאני מבין השעה נבדקת רק אם השער זהה..אם השער שלו יותר טוב, הוא עדיף עלייך

ציטוט פורסם במקור על ידי אופסשםמשתמש
    ומישהו נתן הוראה עם לימיט לקנות ב21 שקל .. אז שלו תתצבע לפני שלך. אפילו שהכנסת קודם ..
    עד כמה שאני מבין השעה נבדקת רק אם השער זהה..אם השער שלו יותר טוב, הוא עדיף עלייך
    הופה זה רעיון אני כמעט בטוח שאתה צודק השאלה אם יש בכלל אפשרות לתת 21 שח נדמה לי שאי אפשר לתת יחידות רק מ20 ומטה

ציטוט פורסם במקור על ידי qjol
    ציטוט פורסם במקור על ידי אופסשםמשתמש
    הופה זה רעיון אני כמעט בטוח שאתה צודק השאלה אם יש בכלל אפשרות לתת 21 שח נדמה לי שאי אפשר לתת יחידות רק מ20 ומטה
    אין שום אפשרות לתת 21.
    ולא נראה לי נכון משום שאם המוכר היה לפני הקונה ההוראה תתבצע בשער של הראשון כך שאם הקונה שם ב21 או 25 ההוראה תתבצע ב25 ולא בעשרים.
    אני חוקר בבעיה דומה באופציות הרחוקות ששם עובדים המכונות
    המנגנון שם שאם אתה משיג אותם באופן אוטומטי הם עוקפים אותך. יש מצב שהם מצטרפים לשער שלך ונראה לי שהם יודעים על ההוראה עוד לפני שהיא מופיעה על המחשב כיון שמיד שאני שולח אפי' דרך המחשב המהיר של חדר המסחר הם נותנים שער שוה לשלי.
    נראה לי גם שהם נמצאים אפי' ראשונים אם כי לא בדקתי את זה באופן יסודי בכל אופן השאלה שלי אם הם יודעים לפני שההוראה מגיעה לבורסה או שאני סתם מאמין בקונפירציות.

נו באמת. אני מדבר על שער 20. אותו השער שלי. אחרת אין שאלה בכלל.

כיס אני לא בטוח שאתה צודק למה כי אני חושב שגם אם היית ראשון על 20 שח ואני יתן הוראה 25 אני יעקוף אותך ויש מצב שאם זה נכון המכונות עובדות באותה שיטה פשוט נותנים יותר גבוה ואז נכנסים ראשון לתור ואם זה נכון יש לזה גם הסבר הגיוני למה כי אתה מוכן לשלם רק 20 ההוא מוכן לשלם 25 זה שאין עכשיו במלאי 25 לא בעיה שלו (ככה אומר ההיגיון הטיפש שלי)

הבורסה מתחשבת בשני פרמטרים - מחיר וזמן, בסדר הזה. אין אלגוריתמים נסתרים.

"עקיפות" מתבצעות באמצעות משחקים עם ה-LIMIT. אם מישהו מוכר ב-X ואתה מציע לקנות ב-X, מישהו שיציע לקנות ב-X+10 עדיף על פניך, גם אם הוא הגיע הרגע ואתה מתייבש מהבוקר (שים לב שיבצע ב-X).

טוב. תמחקו את השאלה.

כנראה שהבעיה היא ב trade1. רשימת העיסקאות הייתה לא מדוייקת.
    בדקתי שוב את רשימת העיסקאות באתר של לאומי, ויש רק עיסקה אחת של 3 בשער 20 שזה הקניה שלי. ואין שום עיסקה נוספת בשער הזה.

אז כנראה ששיטת התור עובדת נכון.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות