x

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 11 עד 18 מתוך 18

נושא: על רציו, ביו ומשמעת עצמית

Re: על רציו, ביו ומשמעת עצמית

תודה לך ליז

את פה, את שם ובכל מקום .

שאלת תם : איך משיגים את התוכנה? והאם צריך להיות באחד הגופים - ישיר או מיגדל כדי לסחור איתה?

הי רפאל

התקשרתי אליהם לא מזמן. יש גם לינק (פרסומת) בצד שמאל למעלה כאן באתר.

בעיקרון אתה קובע איתם פגישה, ולפי הצרכים שלך, נפח המסחר שלך, גודל החשבון שלך, ו"איך שמעת עליהם?" (שחקן מעוף), הם קובעים לך את העמלות.

מיד לאחר מכן תצטרך לפתוח "חשבון השקעות" בבנק איגוד או בבנק הבינלאומי (עם התייצבות פיסית בבנק לפי חוקי בנק ישראל), שם ישב הכסף. בעתיד הלא ידוע התוכנה טרייד1 אולי תעבוד עם חשבונות בבנקים אחרים אך כרגע רק איגוד ובינלאומי.

אח"כ אתה מתקין את התוכנה על המחשב. אין גישת web. כלומר, אתה לא יכול להכנס לאינטרנט קפה ולבצע פקודות. חייבים להתקין.

לי נאמר טלפונית שעמלות קנייה מכירה של ני"ע בישראל ינועו בין 0.1%-0.2% תלוי בפעילות שלך. (5 ש"ח עמלת מינימום). (כנראה נתון למיקוח .. קראתי באיזה בלוג גם על 0.08%, אבל זה לא רלוונטי, כי זה תלוי בגודל החשבון שלך)
    15 ש"ח דמי שימוש חודשיים.
    15 ש"ח דמי שימוש חודשיים נוספים אם תרצה את פונקציונליות הstop loss ו take profit.
    לא התעניינתי באופציות.

ידוע לי שלכל אחד יש תנאים אחרים לפי נפח המסחר והפעילות, אז אין צורך לצלוב אותי בתגובות מסוג: "לי הציעו יותר", "לי הציעו פחות". סה"כ נותן אינפורמציה לרפאל ..

היום, שרציו טסה למעלה, תזכרו את שילשום. את התחושות שהיו למי שהיה בפנים. את התרגיל שעשו (אולי) בעלי השליטה. את הסכנה. אל תסתנוורו מהאופוריה.

מי שחייב, שיהמר. אבל בקטן. מי שניצל מהקטסטרופה לפני יומיים, שישקול לצאת. אולי ההזדמנות לא תחזור.

דמי כיס , אהבתי את מה שכתבת גם אני הייתי באותו ערב בצ'ט ואכן היה עצוב.
    [center:29a7btgt]בברכה,
    Yechiel Akish[/center:29a7btgt]

ציטוט פורסם במקור על ידי akish
    דמי כיס , אהבתי את מה שכתבת גם אני הייתי באותו ערב בצ'ט ואכן היה עצוב.
    בנתיים רציו עלתה, ונתנה הזדמנות לכל מי שנפגע לצאת. ואם אתם חושבים שאנשים למדו לקח, אז סיבוב קל בצ'ט מראה שהמהמרים נשארו מהמרים. אף אחד לא למד כלום. כנראה זו דרכו של עולם.

עזוב דמי כיס הפסידו ברציו עברו לגבעות......
    כמו שאמר המשורר "והכל כמו בקרב אבוד סוגר עליו"

דמי כיס
    תודה על הדברים החכמים.

האם לאיזה בנק בארץ יש סטופ טריילר?

ציטוט פורסם במקור על ידי חיפושית כחולה
    דמי כיס
    תודה על הדברים החכמים.

האם לאיזה בנק בארץ יש סטופ טריילר?
    טרייד1 עובדים עם בנק איגוד, כך שזה גם להיות בבנק (למי שלא אוהב בתי השקעות), וגם להנות מפקודות מתקדמות.

שמעות אומרות שבגרסה הבאה של אורדרנט יהיו פקודות מתקדמות. אבל זה כרגע על העץ.
    לא בדקתי, אבל נדמה לי שבנק הפועלים נותן StopLoss על מניות המעו"ף.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות