x

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 11 עד 14 מתוך 14

נושא: מסחר באמצעות מגדל שוקי הון

Re: מסחר באמצעות מגדל שוקי הון

אין מה לבטל ואין מה לבדוק. אתה העתקת לי את הסעיפים בעוד שאני בקשתי שתעלה השוואה. הסיבה שאין מה לבדוק כי אלו הסעיפים הסטנדרטים בכל בית השקעות.כמי שהיה מעורב עמוק במכרז אני יכל להגיד לך שבחלק מהמקרים חוץ מהלוגו לא החליפו כלום אפילו לא את העיצוב. זה זהה להסכם ניהול תיק השקעות בבית השקעות - גם שם הכל אחד לאחד זהה.
    אגב הסעיפים בבנקים הרבה יותר בעיתיים לאו דוקא בנוגע למסחר עצמאי אלא גם לזה וגם בנוגע לכל דבר כולל העוש.קח דוגמה:הבנק יכול לעכב לך משיכת כספים עד 14 ימי עבודה ללא מתן הסבר אם הוא משוכנע כי.... (יש פירוט). הדבר נוגע גם לתיק השקעות אישי וכולל גם מצב לפיו אתה במניה והיא מתרסקת והבנק לא נותן לך גישה לכסף אז אתה לא יכול למכור.
    ברוך הבא למדינת הון-שלטון.

ציטוט פורסם במקור על ידי admin
    אין מה לבטל ואין מה לבדוק. אתה העתקת לי את הסעיפים בעוד שאני בקשתי שתעלה השוואה. הסיבה שאין מה לבדוק כי אלו הסעיפים הסטנדרטים בכל בית השקעות.כמי שהיה מעורב עמוק במכרז אני יכל להגיד לך שבחלק מהמקרים חוץ מהלוגו לא החליפו כלום אפילו לא את העיצוב. זה זהה להסכם ניהול תיק השקעות בבית השקעות - גם שם הכל אחד לאחד זהה.
    אגב הסעיפים בבנקים הרבה יותר בעיתיים לאו דוקא בנוגע למסחר עצמאי אלא גם לזה וגם בנוגע לכל דבר כולל העוש.קח דוגמה:הבנק יכול לעכב לך משיכת כספים עד 14 ימי עבודה ללא מתן הסבר אם הוא משוכנע כי.... (יש פירוט). הדבר נוגע גם לתיק השקעות אישי וכולל גם מצב לפיו אתה במניה והיא מתרסקת והבנק לא נותן לך גישה לכסף אז אתה לא יכול למכור.
    ברוך הבא למדינת הון-שלטון.
    admin אל תכעס בכל אופן לא לכך כוונתי, ניסיתי להעלות השוואה ולא הצלחתי. אני מבין שהנושא קרוב אליך, אם הוא לא מתאים בזה סיימתי את הדיון.

דיון ראוי ביותר!!!!!!! למה להפסיק?

אני חייבת להגיד שכמוך, גם אני קראתי את כל האותיות הקטנות, והיו לי השגות שונות שאחרי זמן קצר הבנתי שלהלחם בחוזה אחיד זה בערך כמו לנסות לתפוס את בן לאדן.
    החוזים מאד לא הוגנים בגישה שלהם כי כמו שכתבת הם מכסים את עצמם מפה עד להודעה חדשה ואנחנו, הלקוחות הקטנים, צריכים להסכים. אנשים אומרים חוזה אחיד ולכן כלום לא משתנה.
    דרך אגב האם מישהו מכם לאחר החתימה שלכם על החוזה קיבל חוזה חתום הביתה מצד בית ההשקעות? כשאני לא קיבלתי והרמתי טלפון הם ענו לי שבגלל שזה חוזה אחיד בית ההשקעות לא חותם. האם זה מקובל???

בדיוק עמדתי לבדוק פתיחת חשבון במגדל או בישיר בית השקעות, טוב שאתה מאיר את עיני בנושא הזה, תודה, אחשוב שוב אם שווה אכן לקחת את הסיכון.
    לדעתי הסעיפים הנ"ל גובלים בסעיף "סעיף מקפח" ולכן לא ברור לי אם הם קבילים בבית משפט אפילו אם חותמים עליהם.
    אבל איך שאומרים , אני לא רוצה לבדוק אם הכלב יודע את הפתגם "כלב נובח לא נושך" ולכן לא הייתי רוצה לחוות על בשרי את הנסיון של פסילת סעיף בחוזה על סמך "סעיף מקפח"

רפולי

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות