ערב טוב,
מושקע כרגע בתעודות סל על סילבר בארץ ובארה"ב, בימים האחרונים הן יורדות, כמו הזהב.
האם כדאי להישאר או למכור?
תודה,
יהודה
ערב טוב,
מושקע כרגע בתעודות סל על סילבר בארץ ובארה"ב, בימים האחרונים הן יורדות, כמו הזהב.
האם כדאי להישאר או למכור?
תודה,
יהודה
לא בדיוק כמו הזהב, ועדין מכיוון שדעתי שיהיה המשך לירידות הרי שאין טעם
למהר ולמכור אלא אם כן אתה מצוי בהם תקופה וברווח יפה.
אם אתה במינוס המתן כי כרגע זה בגדר תיקון נקודתי.
כדבריך אני מצוי בהם מזה תקופה ובריווח (בפיק היה 27%) לא רע שנשחק חזק מדי יום. גם אני חושב שמפולת מתקרבת ושזה יתרום למתכות היקרות. אך הנקודה היא שהן לא שימשו כחוף מבטחים בלבד אלא גם שהיתה התפתחות בועה ספקולטיבית ולכן אני מתלבט אם יטפס שוב במהרה ( אם ירידות תמשכנה) או ידשדש בעמדת המתנה עד לסימני אינפלציה, מה דעתך?
תודה שחקן ושבת שלום,
יהודה
ניתוח טכני:
בגרף חדשי, כל הסימנים רעים:
DARK CLOUD COVER במרץ 2008.
סטייה שלילית בRSI חדשי במרץ 2008.
בניית תבנית ראש כתפיים. בלימה מדוייקת בכתף ימין.
בלימה מדוייקת בקו מגמה יורד.
בלימה בנקודת פיבונאצ'י 50% שהיא תיקון של המגמה הראשית היורדת.
בגרף שבועי:
בלימה מדוייקת בקו מגמה יורד.
כל המתנדים בקניות יתר.
רוב הסיכויים הם להמשך ירידות כי המגמה הכללית היא מטה, אך מי יודע אולי יתחולל היפוך, אבל בטח לא ב 4 שבועות הקרובים. בשביל ההיפוך והאחזקה לטווח הארוך, קו המגמה היורד חייב להפרץ מעלה !! וזה רחוק מלקרות כרגע.
דבר נוסף, כתבת שמפולת מתקרבת, אז נכון, אולי תהיינה ירידות נוספות אך לא בעוצמה אליה הורגלנו, אלא שחיקה איטית. זה לא יהיה דרמטי. לפי גלי אליוט, זהו הגל החמישי האחרון.
גילוי נאות: אני סתם אזרח מן השורה, שלא ממליץ לך לפעול עפ"י דעותיי לי אלא רק לפי שיקולך, ואם אתה משקיע, אז צא ולמד לפני שאתה לוקח סיכון. לא יודע איך ידעת לקנות סילבר ולעשות 27%, אבל אין ספק ששיחקת אותה. כל הכבוד. בהצלחה בהמשך מכל הלב.
wwoof תודה רבה על הסקירה המעניינת.
פיספסתי את נקודת היציאה ( שקבעתי מראש, ובגלל חוסר משמעת, מודה) וכרגע הריווחים נשחקים. מכיוון שאני מאמין במתכות כחוף מבטחים אני חושב שאשאר עוד.
בהצלחה גם לך !