x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 15

נושא: משהו על עמידה בתור

משהו על עמידה בתור

עד כמה שהבנתי, מתצפית בלבד ולא מידיעה ברורה, כאשר קונים או מוכרים משהו, ונותנים מחיר, נכנסים לתור. ומי שנכנס ראשון לתור, הוא זה שמבצע קודם.

ולמה זה מעניין?
    נניח שמכרתי אופציה ב 60 ש"ח. ואני קובע לעצמי שבהגיע המחיר ל 30 ש"ח אני סוגר ומקדם. ובכלל המחירים מסתובבים כרגע סביב ה 45 ש"ח. אם על הבוקר אני אתן את ההוראה, אני אהיה ראשון בתור של ה 30 ש"ח. ואז אם משהו משתנה והמחיר הופך לרלוונטי, יש מצב להיות הראשון שמקבל את המחיר הרצוי.

יכול להיות ש"התנהגות צרכנית" נכונה יכולה למקסם קצת את הרווחים.

Re: משהו על עמידה בתור

מה שאתה אומר נכון אך ורק בקניה אתה עומד בתור ראשון ולא במכירה כי אז העסקה תתבצע מיידית.

רק אם אתה עובד עם תוכנת מסחר מתקדמת יש פקודה שנקראת... נדמה לי טייק פרופיט אבל אז אתה לא נמצא בתור של מחשבי הבורסה אלא בתור של שרתי התוכנה והפקודה תשודר רק אם הטריגר יגיע.

גם במכירה אתה עומד בתור אם אין קונים למחיר שלך. זה סימטרי לחלוטין.

מה נותן לך "Take Profit"? מה היתרון שלו על פני סתם Limit רגיל?

ציטוט פורסם במקור על ידי haiim
    מה שאתה אומר נכון אך ורק בקניה אתה עומד בתור ראשון ולא במכירה כי אז העסקה תתבצע מיידית.

רק אם אתה עובד עם תוכנת מסחר מתקדמת יש פקודה שנקראת... נדמה לי טייק פרופיט אבל אז אתה לא נמצא בתור של מחשבי הבורסה אלא בתור של שרתי התוכנה והפקודה תשודר רק אם הטריגר יגיע.

לא נכון מיסטר חיים זה נכון הן בקניה והן במכירה

ציטוט פורסם במקור על ידי דמי כיס
    עד כמה שהבנתי, מתצפית בלבד ולא מידיעה ברורה, כאשר קונים או מוכרים משהו, ונותנים מחיר, נכנסים לתור. ומי שנכנס ראשון לתור, הוא זה שמבצע קודם.

ולמה זה מעניין?
    נניח שמכרתי אופציה ב 60 ש"ח. ואני קובע לעצמי שבהגיע המחיר ל 30 ש"ח אני סוגר ומקדם. ובכלל המחירים מסתובבים כרגע סביב ה 45 ש"ח. אם על הבוקר אני אתן את ההוראה, אני אהיה ראשון בתור של ה 30 ש"ח. ואז אם משהו משתנה והמחיר הופך לרלוונטי, יש מצב להיות הראשון שמקבל את המחיר הרצוי.

יכול להיות ש"התנהגות צרכנית" נכונה יכולה למקסם קצת את הרווחים.
    תיאורטית, אתה צודק.
    עם זאת וככלל, בעולם האופציות זה לא יעמוד במבחן התוצאה. בדר"כ מבצעים אסטרטגיה או לכל הפחות ביצוע עם הגנות, כך שיש תלות וחשיבות לביצוע של הוראות אחרות. תרחיש לדוגמה - קנית אופציה ובזמן שאתה ממתין למכירה של אופציה אחרת במחיר אטרקטיבי, השוק בורח לך למטה.

יואל ואופיר אתם טועים אם אני מוכר במחיר נמוך יותר מהשוק העסקה תתבצע מיידית!!!!

חיים. זה ברור. אתה בכלל לא נכנס לתור של המוכרים אם אתה מוכר במחיר נמוך מהשוק, מהסיבה הפשוטה שאין תור כזה.

אבל אם אתה מוכר במחיר שהוא גבוה מהשוק, אתה נכנס לתור של מוכרים.

כיס אבל לא זה מה שתארת שים לב לדבריך לתת פקודה ב 30 כשהמחיר עומד על 45 המכירה היא מיידית!!!

ציטוט פורסם במקור על ידי דמי כיס

כיס מדבר על פקודת קנייה ב-30 שמחיר השוק הוא 45. הפקודה מן הסתם לא תבוצע מיידית.

טוב חשבתי להיות עצלן אבל אני רואה שאין ברירה אז אכתוב מפורט

נניח התיק שלך ריק אין לך אופציות בכלל ואתה עכשיו רוצה לרכוש קול 1050 לדוגמה והמחיר עומד על 1000 שח נניח אם תתן הוראה שאתה רוצה לקנות אותו במחיר 1500 יותר יקר ממה שיש בשוק עכשיו יתפס מיידית כי אם אתה רוצה לרכוש ב1500 אז 1000 בטוח טוב לך אבל אם תכתוב 900 לדוגמה מחיר יותר נמוך מהשוק תצטרך להמתין בתור עד שיבוא מוכר ויהיה מוכן למכור במחיר הזה

וכן להיפך אם כתבת קול 1050 לדוגמא ואתה רוצה לרכוש אותו בחזרה והמחיר כרגע 1000 שח לצורך העניין, אז אם תתן פקודה שאתה רוצה לקנות אותו ב1500 יתפס מיידית ואם תתן 900 תצטרך להמתין עד שמישהו יהיה מוכן למכור לך ב900

עדיין לא מפורט מספיק

כיס כנראה מדבר על המקרה השני

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות