באיזה שער ינתן איתות קניה ?
באיזה שער ינתן איתות קניה ?
למעשה איתות קניה מינורי ניתן אתמול אך איתות קניה בגל המשני ינתן בפריצת 3821 מעלה.פורסם במקור על ידי rans838
בהצלחה
רונן
---
אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. הכותב עשוי להחזיק בני"ע נשוא ההודעה.
איתות קניה
סאני - איתות קניה חצתה 3821 מעלה
התנגדות הבאה - 4321
בהצלחה
רונן
---
אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. הכותב עשוי להחזיק בני"ע נשוא ההודעה.
רונן,
אם אפשר ריסק ויעדים.
תודה
סאני מניית "גוף" (ראה תיק מנוהל לדוגמא).פורסם במקור על ידי rans838
אין יעדים. יש "אבני דרך" והבאה צויינה באיתות.
רונן
---
רונן שלום ,
סליחה על הבורות אבל למה היעד שנקבע הוא 4321 ?
התנגדות אינה יעד, אלא "תמרור דרך" המצביע על איזור בו יש למקד את תשומת הלב במניה.פורסם במקור על ידי meantos
אינני חסיד של שיטת היעדים. אני נותן לשוק לתת לי את כל מה שהוא יכול, וזורם איתו.
לא קובע לעולם מראש, כמה לקחת. אם השוק יתן לי 100%, למה להחליט מראש לצאת
ב- 10% ? זה לא טיפשי.
יוצא רק בסטופ לוס.
בהצלחה
רונן
---
היי רונן,
האם צפויים מימושים או תיקון קרוב במניה?
מימושים יש כל הזמן.פורסם במקור על ידי rans838
על כל מי שקונה, יש מישהו אחר שמוכר.
זהו המהלך הטבעי של המסחר בבורסה.
בשלב זה אינני רואה סמני חולשה מיוחדים, למעט העובדה שמתנד המומנטום נמצא באיזור OB ובנטייה דובית קלה ויתכן שהוא מרמז על תיקון טכני זעיר בקרוב.
בהצלחה,
רונן
---
סאני היום 2.32%-
האם זהו התיקון ?
צפי להמשך ?
תודה