x

עמוד 6 מתוך 6 ראשוןראשון ... 456
מציג תוצאות 51 עד 54 מתוך 54

נושא: מיקסום רווח באסטרטגיה 27/12/09

Re: מיקסום רווח באסטרטגיה 27/12/09

ציטוט פורסם במקור על ידי navhmjep
    אל תשכח שיש שהתרגזו על שחקן......
    :o

בואו נסגור כבר את נושא הבטחונות ואני רוצה להציע הצעה - לעניות דעתי צריך להפעיל הגיון כלכלי פשוט - שימו לב:

אם "השכבנו" כסף - הרי שהוא אמור לשמש בתחשיב לבטחונות.
    אם לא "השכבנו" כסף - הרי שאינו רלוונטי לתחשיב.
    נשאלת השאלה - מה קורה כשממקסמים" אסטרטגיה? אילו בטחונות לקחת בתחשיב?
    לדעתי גם כאן - הגיון ורק הגיון יעזור לנו לפתור הסוגיה -למרות שאני חדשה בנגזרים אני ותיקה בהגיון - וההגיון שלי אומר כך:
    אם ביצענו וסגרנו ללא מיקסומים ותיקונים - החישוב פשוט:
    תקבולים נטו (סך התקבולים אחרי שסגרנו האסטרטגיה)/בטחונות (של בית השקעות כי אנחנו לא "פריירים") = רווח. את הרווח נחלק בבטחונות וזו התשואה שלנו.
    למקרה היותר "מסובך" - אם ביצענו תיקון/מיקסום:
    כאן צריך לראות כמה זמן נזקקנו לבטחונות המקוריים וכמה זמן נזקקנו לתוספת בבטחונות. לדוגמא אם שני שליש מחיי האסטרטגיה נזקקנו ל-10K ושליש בלבד נזקקנו ל-20k אזי נחשב לפי משקל יחסי. (רמז - יוצא בטחונות של 13.3 ).
    לי זה ממש מסתדר, מעין דרך שמצביעה בכמה בטחונות באמת השתמשנו....לאורך חיי האסטרטגיה....
    מקווה שגם לכם....
    R

את בדיוק צודקת, צריך לבדוק לאורך כל חיי האסטרטגיה בכמה בטחון השתמשנו על פי חלק יחסי , קל ופשוט.

בכל מקרה נסיון למקסום תמיד טוב, ללא קשר לאחוזים.

רק מה אלוהים אדירים :twisted: , או כמו שיותר נהוג להגיד כאן שחקן אדיר :mrgreen: , בבקשה להפסיק עם הדיון האין סופי לגבי אחוז ממה ולמה והאם מודדים אחוז או כסף.

כל מי שרוצה להחליט כבר החליט, אם יש מתלבטים הם כנראה ישארו כך לנצח. אם מישהו בשביל הפרוטוקול רוצה לתעד את השיטות השונות לחישוב אז יופי ואולי זה רעיון טוב אפילו. אבל בא נפסיק לדוש בזה

בנימה רצינית קצת יותר אני רוצה לחזק ידי שחקן שמנע תגובות בשוקת החודשית. נכון שדיון מפרה ושאלות ותשובות יכלות להוסיף ידע, אבל יש מה שנקרא יחס סיגנל רעש, לפעמים המידע המענין טובע וטובע בים של צט אינסופי.

אלעד

נב.
    1. אני לא כל כך ותיק כאן אז אם כולם רוצים להמשיך בשלהם אז שיהיה להם בכיף.
    2. אני מקווה שאף אחד לא נעלב אם כן סליחה
    3. האם יש אפשרות דרך האתר רק לקבל עדכונים שמפרסמים חברים ספציפים?
    א.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות