x

עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
מציג תוצאות 21 עד 25 מתוך 25

נושא: למה אף אחד פה לא לוקח פרפרים בתור אסטרטגיה?

Re: למה אף אחד פה לא לוקח פרפרים בתור אסטרטגיה?

אידאנה,
    אני כנראה מפספס משהוא. אז אולי תסביר שוב מה היתרון בפרפר בתחילת החודש.

אם אתה רוצה לעשות פרפר (או משהוא דומה) אחד בחודש , ולא רוצה לנהל.
    אז למה לא לפני הפקיעה ?
    למה אתה רוצה לעשות אותו בתחילת החודש ?
    מה היתרון ?
    אולי היחס בין התשלום המכסימלי להפסד המכסימלי יותר גדול במקרה זה , האם זה היתרון ?

ציטוט פורסם במקור על ידי אינדיאנה
    חביתוש , בגלל זה הצעתי להתחיל עם מספר קטן של אסטרטגיות נגיד 2 , אם 1200 שקל לחודש לא מספקים אותך אז כנראה שבאמת יש לך כיסים עמוקים, שיטת ההכפלות בעקרון זו שיטה שאני לא אוהב אבל במקרה זה היא מגובת סטטיסטיקה שבדקתי לאחור משנת 2000 ובה לא ראיתי חצי שנה רצופה בה פקענו במרחק של יותר מ30 נקודות מההתחלה כולל החודשים המטורפים של השנתיים האחרונות, אשמח אם מישהו ימצא סטטיסטיקה שסותרת את הנתון הזה.
    אם תתחיל עם 2 ואפילו 1 אחרי 6 פעמים תגיע לסכומים שפויים חוץ מזה שיהיו לך רווחים מפעמים קודמות.
    לגבי הקנית קונדור הזה שגם היום אני רואה אותו בעלות 400 ש"ח אם אפשר לשפץ כזה דבר במהלך החודש אשמח לשמוע הצעות.
    התחלה עם 2 פוזציות זה אומר שאם תוך 4 חודשים לא "זכית", אז זה המצב:
    חודש ראשון: הפסד 800
    חודש שני הפסד מצטבר: 1600 + 800 = 2400
    חודש שלישי הפסד מצטבר: 3*800 + 2400 = 4800
    חודש רביעי הפסד מצטבר: 4*800+ 4800= 7000
    השאלה היא האם תשים 7000+ 5*800 בחודש החמישי.
    אתה יכול להיות כן עם עצמך ולענות את התשובה כבר עכשיו,
    אני לא רוצה לעמוד בדילמה של האם לסכן עוד 11000 אחרי שהפסדתי 7000 כדיי להרויח 1200ש"ח בחודש כי מה יהיה אם גם בחודש הבא אפסיד? (לפחות לא בתקופה הזאת של השנה ועם ההזהרות שנמשכות לגביי תיקון שלא ברור העומק שלו ומשך הזמן שלו...).

ציטוט פורסם במקור על ידי erezk
    אידאנה,

אז למה לא לפני הפקיעה ?
    מה היתרון ?
    אולי היחס בין התשלום המכסימלי להפסד המכסימלי יותר גדול במקרה זה , האם זה היתרון ?
    עד כמה שאני מבין יש בתחילת החודש את הסטטיסטיקה מחודשים שנים עברו.
    זה נתון דיי חזק השאלה אם האפשרות היחידה להעזר בו היא בעזרת הכפלות.

ציטוט פורסם במקור על ידי erezk
    אידאנה,

אז למה לא לפני הפקיעה ?
    מה היתרון ?

האמת שכרגע נתתי את האופציה של קנית קונדור ולא פרפר כדי לקבל רווח קבוע בפקיעה ולא בצורת פירמידה כמו בפרפר.
    כמובן שכשמתקרבים לפקיעה היחס רווח הפסד מתקלקל.
    מכיוון שכבר ראינו שבשבוע הפקיעה יש תזוזות חדות אז לא בטוח בכלל שלעשות את זה שבוע לפני ישפר את הסטטיסטיקה, הרעיון הוא להיות רובוט ולנטרל כל שיקול דעת או רגש.
    חביתוש, ברור שיכול להיות תרחיש שבו כבר נהיה מושקעים כבד אבל אם לא היה כזה סיכוי קטן ככל שיהיה אז זו היתה אסטרטגיה חסרת סיכון וכמובן שאין כזה דבר, ההסתברות פה היא מאוד לטובתך ואל תשכח שאחרי כמה פעמים של הפסד ואז מגיע הרווח אתה מקבל גם 200 שקל * מספר האסטרטגיות שביצעת בנוסף ל-2 היחידות שמקבלות 600 כל אחת.

ציטוט פורסם במקור על ידי אינדיאנה
    אני רואה פה אינסוף דיונים על מכירות שוקת, אמנם סיכוי גבוה מאוד להרויח אבל במקרה של קטסטרופה ההפסד גדול מאוד.
    כדי למנוע כאלה מקרים אני תמיד בעד לשלם בתחילת החודש פרמיה מסוימת ואז משם אפשר רק לעלות וזה בדיוק מה שמספק קנית פרפר.
    אני מסתכל עכשיו לפי מחירי סגירה של היום , פרפר סביב 1140 של קניה קול 1110, מכירת שני קול 1140 וקנית קול 1170 עולה 542 שקל לפי מחירי סגירה וזה גם הפסד מקסימלי, בטווח 1115 - 1165 אנחנו מורווחים כשב-1140 מקבלים רווח מקסימלי של כמעט 2500 שקל, כלומר יחס סיכון סיכוי של כמעט פי 5 לטובתנו, אם הולכים על שוק מדשדש אז פעם אחת שתופסים את המדד באמצע יכסה על 5 חודשים של תחום רחב מאוד שלא לדבר על זה שאנחנו סגורים על 50 נקודות שזה לא מעט בלי להפסיד, כמובן שאפשר לתקן ולהרחיב אבל בגדול מה דעתכם על זה בתור משהו קבוע?
    אינדיאנה שלום!
    העלת לי מחשבות בקשר לפרפר אני רוצה להציע לך ולחברים אסטרטגיה כזו.
    פרפר גדול + קניית הגנות בשני הצדדים ואח"כ לנייד אותו פעם או פעמים בלבד ואז לקבל רווח בטוח.
    ככל שקונים את הפרפר מוקדם יותר העלות עליו קטנה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות