אורי שלום.
אכן סכום גבוה עבור דמי שימוש. הכל עניין של מו"מ!!
יש חשבון בכלל פיננסים בטוחה, אני סוחרת באופן עצמאי ומאוד מרוצה מאנשי התמיכה שלהם!
בתחילת דרכי שם שילמתי 30 ש"ח דמי שימוש חודשיים ועמלות יחסית גבוהות. אחרי שנתיים שהייתי מנויה שלהם סגרו לי האפשרות לסחור באופציות ודרשו ממני לחתום על הסכם חדש. הדבר נראה לי מעט תמוהה וחשבתי לסיים את התקשרותי עימם ולאתר מקום חדש בתנאים טובים יותר. פניתי למגדל שוקי הון ושם קיבלתי עמלות טובות בהרבה!! ללא דמי שימוש באתר!! פתחתי שם חשבון אבל החלטתי שלא אוותר על החשבון שלי בבטוחה וחזרתי אליהם עם התנאים החדשים. לאחר התעקשות (וזה לא הלך חלק כפי שציפיתי) הם הסכימו לשנות את התנאים. זה למעלה משלוש שנים שאני לא משלמת דמי שימוש בכלל!! והעמלות שאני משלמת שופרו משמעותית. אני מאוד ממליצה ליצור איתם קשר לקבלת הצעת מחיר!! פלטפורמת המסחר שלהם זהה לזו של מגדל שוקי הון אך נטולת בעיות. גם המענה האנושי (הכלול בעיסקה) תמיד זמין ומקצועי בהשוואה למגדל. אגב, אני מבצעת פעולות רק בשוק הישראלי (ניתן לבצע פעולות בכל מוצר הנסחר בבורסה בארץ) יש אפשרות לסחור בחו"ל אבל זה מעט יקר.

בקיצור, היום לסחור באופן עצמאי אינו דבר נדיר וכך גם החברות המאפשרות לבצע מסחר דרכן.

מומלץ מאוד לעשות סקר שוק ולבדוק לפני פתיחת חשבון חדש ואולי אף לנסות ולשפר התנאים בגאון בית השקעות. אגב... לא נראה לי שהחברות הללו זקוקות לדמי שימוש הם מרוויחים מכל פעולה שמתבצעת בחשבון, לפחות כך זה אצלי :| אולי באמת הגיע הזמן שאבצע גם ריענון..

מקווה שעזרתי, יום נעים והמשך מסחר מוצלח

חדוה