ציטוט פורסם במקור על ידי aliza668
דמי כיס וכל שאר החברים
פשוט תענוג אין מילה אחרת
איזו רמה ואיזה כייף
יישר כח!!!!
המון בהצלחה
תודה!

ציטוט פורסם במקור על ידי moti4196
דמי כיס בדקת את העניין שאולי כדאי לך לקנות הגנה בסטרייק אחד וזה ייתן לך אפשרות מבחינת בטחונות לכתוב יותר? אולי כך הרווח שלך אפילו יהיה יותר גדול?
בהחלט בדקתי את העניין. על אופציה P940 לא מוגנת נדרשים כרגע בטחונות של 3150 ש"ח בקרוב. בוא נעשה קצת חישובים. נניח סתם שאנחנו רוצים להקצות 100K ביטחונות (כמובן שיש ביטחונות נוספים. הרי לא מנצלים 100%).

ב 100K נכנסות 30 אופציות בערך של 60 ש"ח - הכנסה של 1800 ש"ח
ב 100K ניתן לקנות 100 אופציות מוגנות בסטרייק אחד בין 990-980 לפי 25 ש"ח להפרש (מאד קשה לתפוס 30). הכנסה של 2500 ש"ח.

שחקן אומר שצריך להתעלם מנושא העמלות. אבל העמלות נמצאות. והן הופכות לממשיות מאד כשמדובר בכתיבות רחוקות. נלך לפי ממוצע של 2.5 ש"ח לפעולה.

יצירה ומכירה של הרגל הלא מוגנת - 60 פעולות - 150 ש"ח עמלות
יצירה ומכירה של הרגל המוגנת - 400 פעולות 1000 ש"ח עמלות

זה דופק לגמרי את השיטה של ה P990. מי שמרוויח זה בית ההשקעות. מי שלוקח סיכון של עוד 5 סטרייקים למעלה זה אנחנו. מוסיפים לזה שהאופציות של ה P940 אמורות להישחק לפני ה P990, וזה כבר די מכריע.

ובכל זאת, יש חיסרון לגישה הלא מוגנת. אם יש ירידות הביטחונות מטפסים, כי לא מוגנים. בואו נבדוק גם את זה. אין לי גישה כרגע ל Trade1 אז אני אכתוב מזיכרון, שאם אני לא טועה ביטחונות ש P990 לא מוגנים זה באזור ה 3600 ש"ח. זאת אומרת שירידה של חמישה סטרייקים מוסיפה עוד 15K לביטחונות.

אבל גם זה לא סוף הסיפור. שמתי לקניה "הגנה" לצורך הורדת ביטחונות, על P880 במחיר מאד זול (10 ש"ח). לא צריך לקנות את כל הכמות. אפשר לקנות כמה שיוצא. כל אחד שקונים מוריד ביטחונות. גם לא צריך למכור את זה אחר כך. זה אופציות שילכו לזבל בסופו של דבר. זאת אומרת שאפשר להוריד ביטחונות בהקרבה של 100 ש"ח.

אין בכל האמור למעלה שום המלצה. להיפך. אני ממליץ לכולם ללכת בדרך של שחקן. זאת מהסיבה ששחקן רואה את התמונה הכללית של כולם, ואני מסתכל רק על החצר הפרטית שלי.