יפה דרור שמכרת את הפוטים. יצא לך טוב.פורסם במקור על ידי sun99
אגלה לך בסוד, שבלי שום קשר לשוקת הרחבה, אני מכרתי ביום חמישי כמה C1180 מוגנים ב C1200. השיקול שלי היה שזה אסטרטגיה בטוחה יחסית כי רציתי להסתתר מאחורי המגדל של השחקנים. אבל כאמור, זה בלי שום קשר לשוקת הרחבה שנשארה ב 1080-1210.
נראה לי שאין טעם להכנס לספקולציות. למעשה, מחר יכול לקרות הכל. לכל תסריט יש הסבר הגיוני. למשל:
-ירידות חזקות - נו טוב יגידו הפרשנים. זה בגלל ארה"ב.
-ירידות חלשות - נו ברור. ארה"ב משפיעה, אבל כל עניין אובמה לא נוגע לנו. אצלנו הבנקים חזקים.
-דישדוש - השוק בוחן את המצב.
-עליות - ארה"ב לא משפיעה עלינו, כי אצלנו הכלכלה חזקה.
אני מהמר על ירידות של עד 2%. כי יש לחץ מארה"ב. אבל בפועל יצוצו הקונים. אגב, גם בארה"ב צצו קונים לכל ההצעים, כי היה מחזור גדול במיוחד. אני גם חושב שהייתה הרבה פאניקה. כי העובדה היא שרוב היום הירידות היו די קטנות, ורק לקראת הסוף היה לחץ. אפשר לראות גם שב AHI של נאסד"ק (המסחר שאחרי הסגירה) השוק נעצר. אבל שוב, לכל מה שיקרה אפשר למצוא פרשנות מתאימה.
לא מאמין שזה יקרה. אבל אם P1080 עובר את ה 250 ש"ח, אני קרוב לוודאי אצא ממנו. עדיין ישאיר לי רווח החודש. אני התקדמתי ל P1080 לפני ההמלצה של שחקן. לכן נכנס לי ממנו קצת יותר (85 ש"ח). מצד שני יש לי חלק על P1060 שלא ראיתי טעם לקדם וממש נראים לי מחוץ לתחום.פורסם במקור על ידי gsk
כנראה שאין כזה דבר חודשים פשוטים. לכל אחד מהחודשים בתקופה האחרונה היה את הסיפור שלו. חשוב לשמוע מה ששחקן ימליץ. אבל חשוב לא פחות לדון ביננו. לא כל חודש יהיה לנו את שחקן.פורסם במקור על ידי שוקי
נכון שסטיית התקן תעלה. אבל כוחה של הטתא השבוע חזק מאד. כל יום שעובר ועדיין המדד נמצא במרחק סביר, עובד לטובתנו. בקיצור, יהיה מעניין.פורסם במקור על ידי מאיר טל