x

עמוד 2 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 32

נושא: סיכום שבועי, חודשי, ושנתי !

Re: סיכום שבועי, חודשי, ושנתי !

עם כל הכבוד!
    החודש לא הייתה תשואה ממוצעת של 15% אנשים הרוויחו 100 200 1000 שקל במיקרה הטוב
    ומחקו היום 5.5K.

זו הטעיה לשמה לרשום שהחודש היו 3 אסטרטגיות רווחיות ורק אחת לא!

מה מעניין מספר האסטרטגיות הרווחיות אם מספיקה אחת לא טובה בשביל לחתוך את התיק בחצי ?

אתה מבין פועל זה היופי באחוזים... אם היית מסכן אותו דבר היית מרויח אותו דבר.
    בקיצור מציע שלא תתעסק עם אופציות אם את זה אתה לא מבין. מה קשור מה אתה מרויח בשקלים, מי אמר לך לעשות אסטרטגיה אחת של 1000 ואחת של 10 אלף יכלת להכפיל פי 10.אנשים שסוחרים באופציות מקציבים את אותו סכום כל אסטרטגיה ולא אומרים טוב שוקת זה 1000 שקל אז נעשה פעם אחת.אף אחד לא באמת עושה שוקת פעם אחת...

ותראה שוב כמה אתה סתם קופץ בראש- מי רשם תשואה חודשית 15%????
    שחקן בכלל רשם התשואה השבוע על האסטרטגיה שנסגרה עוד בראשון. העיקר לקפוץ.

שחקן תודה רבה
    האמור לעיל אינו בגדר המלצה אלא דעה אישית בלבד.

היי שחקן, תבוא עליך הברכה, על בני ביתך ועל באי האתר

ציטוט פורסם במקור על ידי admin
    אתה מבין פועל זה היופי באחוזים... אם היית מסכן אותו דבר היית מרויח אותו דבר.
    בקיצור מציע שלא תתעסק עם אופציות אם את זה אתה לא מבין. מה קשור מה אתה מרויח בשקלים, מי אמר לך לעשות אסטרטגיה אחת של 1000 ואחת של 10 אלף יכלת להכפיל פי 10.אנשים שסוחרים באופציות מקציבים את אותו סכום כל אסטרטגיה ולא אומרים טוב שוקת זה 1000 שקל אז נעשה פעם אחת.אף אחד לא באמת עושה שוקת פעם אחת...
    ידידי הטוב , אני 10 שנים מתעסק באופציות ולא צריך עצות, אם זאת אני מאוד נהנה לקרוא
    את שחקן מעוף את ראית השוק הסקירות וכו, לכן אני פה באתר.

לעיניינו של דבר , בוא נדבר אחוזים נלך איתך נגיד ושלוש פעמים הרווחנו 10% למרות שהרווחנו
    פחות בחלק מהאסטרטגיות, אבל נזרום איתך אז אנחנו מרווחים 30% (לא ריבית דריבית כי אנחנו
    עושים אותו סכום) באסטרטגיה האחרונה הפסדנו 50% , אז מה מעניין העובדה שהרווחנו שלוש
    פעמים ? החודש הסתיים בהפסד.

דרך אגב זה לא בושה להפסיד פעם בכמה זמן ולהודות בפה מלא, זה רק יתרום לאתר ולרמת האמינות.

נ.ב שאלה לי אלייך לגבי תרבות הדיון באתר, אתמול נתתי את דעתי לגבי הפוזיציה המדוברת
    ומיד קפצה עליי מישהי בשם עליזה שאיימה כי תמחק את ההודעות שלי ואני יוצר פאניקה.

מה המדיניות של האתר בנידון ?

ציטוט פורסם במקור על ידי admin
    אנשים שסוחרים באופציות מקציבים את אותו סכום כל אסטרטגיה ולא אומרים טוב שוקת זה 1000 שקל אז נעשה פעם אחת.אף אחד לא באמת עושה שוקת פעם אחת...
    חוץ ממני. זה חודש שני שאני מבצע שוקת פעם אחת. בשביל ללמוד ולצבור ניסיון יותר משלהרוויח.

גומר זו הדרך הכי טובה לעבוד.
    פועל לא מוחקים הודעות אם עליזה רשמה את זה כי היה משהו שעלול להלחיתץ אנשים ויומיים לפקיעה מאוד נזהרים במה שכותבים כאן זה הכל.

פועל ואדמין למה אתם ריבים ?

תפתחו שרשור עם אפשרות להצביע.

וכול אחד שעשה את כול האסטרטגיות החודש יצביע אם הוא הרוויח או הפסיד החודש.
    והכוונה לכסף (כי עם אחוזים קצת קשה לשלם במכולת).

פועל קטן,

אתה גדול בלהראות תמונה לא נכונה.

אין כאן שום הטעיה באחוזים, יצא לי לבדוק לא מעט פעמים את האחוזים שציין שחקן, לא בגלל שלא האמנתי לשחקן אלא מכיוון שחברים באתר פנו אלי בפרטי וביקשו שאסביר להם כיצד מבוצעים החישובים, ואז השתדלתי להשתמש במחירי ביצוע היסטוריים שהיו כמה שיותר קרובים למחירים בתיזמון ששחקן הוציא את ההודעות (כניסה, תיקון, סגירה או פקיעה). אגב, כל האסטרטגיות קיימות באתר, וכל מי שרוצה יכול לבדוק אותן מול מחירים היסטוריים של האופציות.
    ברור ששחקן לא יכול לחשב את האחוזים שהיו בפועל אצל חברים אחרים, הוא יכול לחשב רק את מה שהוא עושה, בתיזמון שזה מתפרסם.

טוב שאתה נהנה לקרוא את הסקירות והניתוחים של שחקן, אבל בתור מישהו עם 10 שנות פעילות באופציות מה דעתך לתרום לנו משהו מנסיונך (לדוגמה - הצעה לאסטרטגיה עם ניתוח ושיקולים, כולל ליווי האסטרטגיה).

לא שאני נגד ביקורת, אבל ראוי כי מישהו שנוהג להעביר ביקורות גם ישתף אחרים בדברים שהוא עצמו יודע ומסוגל לעשות, ביכולתו לבנות מהלכים, ובמקצועיותו לנהל אותם (משהו כמו אסטרטגיות שבועיות / חודשיות משל עצמו) .

ועוד מילה לסיום - למבקרי הקולנוע יש תפקיד חשוב וכבודם במקומם מונח, אבל את מי שזוכרים בסוף הסרט זה את הבמאי והשחקנים הראשיים.

אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
    הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
    ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
    לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות