ציטוט פורסם במקור על ידי michaelbl
לגבי מה שדמי כיס אמר, גם לי יש קצת מחשבות בכיוון כי למרות שבגדול הבנתי מה משה מנסה לעשות אבל אני גם לא לגמרי מצליח לראות איך מגיעים לרווח משמעותי מהשילוב. במקרה של דישדוש טוטאלי אז יוצאים ברווח כי התקבול מהאוכף גדול מעלות השוקת, אבל קשה לי להאמין שעל פני חודש ניתן להגיע למצב בו המדד כלל לא זז ויותר סביר שצריך במהלך חודש לפחות שיפוץ או שניים של השוקת, מה שחותך קשות את התקבול שלהו אז בפקיעה מספיק שהמדד לא נסגר בדיוק על הסטרייק של האוכף והתשלום שאנו צריכים לשלם תמורת האוכף אוכל את שאר התקבול. בשוקת לעומת זאת אנו רוצים הרבה תנודתיות ולפי כלל הברזל (הגמיש) של משה כל תזוזה צריכה להכניס לנו 250 שח (500 - תקבול מהזזת הצד החזק ו-250 תשלום בצד החלש) אז צריך יותר מ-11 כאלה הזזות רק בכדי לאפס את עלות השוקת, אבל אז לא מצמצמים את הטווח שלה ואם רוצים גם לצמצם את הטווח שלה כדי ליצור בוקס אז עושים גם הזזות שעולות לנו כ-250 שח (האמת שלרוב זה יותר) ואז בעצם מנטרלים את ההזזות שיוצרות רווח. בסוף החודש נראה לי שבסוף מסיימים את השילוב באופן די מאוזן ללא רווח או הפסד ממשי, ונשאלת השאלה האם כל הלוליינות הזאת מצדיקה את הרווח בסוף, כשאני מבין שאת הרווח היותר יציב בסוף נותנת השוקת הבינונית. כאן אני בא לשאול האם במקום לכתוב אוכף לא כדאי פשוט לכתוב יותר שוקתות בינוניות שיש הרבה פחות צורך לשפצן יחסית לאוכף והרווח הפוטנציאלי גבוה יותר?
מיכאל+דמי-כיס.ממליץ לכם בכל הרצינות ליפתוח שיפוצים משלכם שגם אנחנו נילמד ונרויח.

אומרים לחמור לא מראים חצי עבודה,זה מתברר מאוד נכון{זה מכוון בכללי ,לא לכם}.
אתם מדברים לא מניסיון אז תתאזרו בבקשה בסבלנות.