אני מצטרף לשאלה של אינדיאנה לגבי ההיסטוריה, וגם רוצה להבין איזו סתירה במה שאמרת.
מצד אחד אמרת שקבעת מערכת כללים שלפיהם אתה מנהל את האסטרטגיה הזאת, ומצד שני כתבת לי שזה לא אוטומטי אלא לפי הערכתך את השוק, אז מה מהדברים נכון?
השאלה שלי היא לגבי התיקונים, כל הדוגמאות והכללים שנתת נכונים לתחילת החודש שבו מחירי האופציות גבוהים, אבל ככל שמתקרבים לסוף החודש אז מחירי האופציות שרחוקות קצת מהכסף דועכים לכיוון האפס, ואז כבר אי אפשר להשיג מהזזת רגלי השוקת 250 שח להזזה אלא הרבה פחות, ואפילו צורך בהזזה אחת של האוכף יגרור את סגירתו כי פתיחת אוכף חדש כבר תיתן תקבול קטן מאד (יחסית) שאפילו לא מכסה תזוזה של אחוז אחד במדד. איך אתה מתמודד עם מצב שבו עיקר התזוזות קורות בסוף החודש (אני שוב חוזר לחודש דצמבר שבו זה פחות או יותר מה שקרה, שהמדד דישדש במשך יותר משבועיים ולקראת סוף החודש פתח בריצה קלה למעלה). האם גם חודש שעבר יצאת ברווח מהאסטרטגיה?

אני לא מתעקש על השאלות שלי סתם כדי לנגח או לנדנד לך, אלא פשוט כי אני באמת מעריך את מה שאתה מנסה לעשות והייתי שמח להכיר וליישם אסטרטגיה חדשה, אבל מצד שני גם הייתי רוצה לדעת מה התוחלת שלה כי יחסית יש איתה התעסקות, ומדד איכות השינה שלה פחות טוב משל שוקת רחבה. אחת הסיבות שאני לא מבצע את האסטרטגיות של שחקן (למרות שאני עוקב אחריהן ומנסה להבין את העיקרון מאחוריהן) היא בגלל שאני לא אוהב לעשות משהו שאני לא מבין את הלוגיקה מאחוריו עד הסוף ואז לשבת ולכסוס ציפורניים בהמתנה לעידכון שלו כפי שעושים רבים מתושבי האתר, אז אני כן מבין למדי מה הוא עושה אבל מעדיף לא לבצע אסטרטגיות שמבוססות על ניחוש כיוון השוק, ומעדיף אסטרטגיות יחסית ניטרליות כמו שלך כאן או שוקת רחבה.